Drager er et av bildene som er de mest populære tatoveringstemaene. Dette burde ikke overraske i det hele tatt. Drager er ikke bare vakre, fantastiske skapninger som kommer rett fra Land of Fire. De er også veldig symbolske, noe som betyr at alle, uansett hvilket bilde de ønsker å oppnå eller deres livsfilosofi, vil finne en perfekt passform.

I kinesisk kultur er drager etterligning av keiser, makt og de er mestere i alle elementene i naturen. Dessuten kan dragen enten være mann eller kvinne, så det kan gi styrke og håp til alle. Dette vakre symbolet er også forbundet med berømmelse, rykte og karriere, og er ofte brukt i Feng Shui eller som en talisman.

Drager forekommer ikke bare i asiatisk kultur, du kan enkelt finne dem også i europeisk. For eksempel betyr flygende drage ‘å se mye’, ettersom den kan se hele landet ovenfra. Drager er både skapere og ødeleggende, de kan puste ild, gift eller is. I orientering symboliserer de visdom og levetid, noen ganger forbundet med vann, da de blir vist som skapninger som kommer ut fra vannsormer eller faktisk er sjømonstre.

På grunn av mangfoldet av bilder og tilstedeværelse i mange kulturer, velger mennesker over hele verden drager som et bilde de vil følge dem for resten av livet. Å være symbol på så mange forskjellige ting gjør det åpenbart at drager ble et av de mest tatoverte bildene.

Hvis du tenker på å få en dragetatovering, men du ikke er sikker på hvordan den kan se ut, eller hvor du skal sette den, ta en titt nedenfor.

1. Ikke bare for gutter

Hvis du trodde at drager bare er forbeholdt menn, kan du ikke ta mer feil. Som en drage i seg selv, så kan tatoveringen være veldig feminin, sexy og forførende. Det er bare et spørsmål om din indre energi som dragen absorberer og lyser med den. Du kan velge en enkel kinesisk klassiker …

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn50

… eller gå for noe virkelig tankene blåser og dekke armen, ryggen og ribbeområdet. Hvis du er modig nok, selvfølgelig.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn49

Det er greit å gå for en liten også. Den lille dragen på skulderen din vil fremheve sjarmen og den feminine energien.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn52

2. I brann

Som brannpust vil drager se veldig flotte ut med ild og flammer. De kan komme opp fra ild som Phoenix eller være omgitt av flammer, og understreke deres styrke og kraft. Ikke nøl med å legge til noen brennende farger på tatoveringen din.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn66

3. Smak av Asia

Drager er bilder som oftest er assosiert med Orient. Kinesere, japanere, vietnamesere og koreanere har sine egne versjoner av drage. Legg til noen kinesiske eller japanske ord for å gjøre talismanen din enda sterkere. Foretrekker du at dragen din er beskyttende eller viser din styrke og mot?

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn77

4. Flygende

Siden flygende drage symboliserer ‘å se mye’, kan dette være et veldig kraftig tema for tatoveringen din. Det ser majestetisk ut. Nå vil du aldri glemme å stå rett og kjempe for det som er foran deg, uten å se deg tilbake.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn69

Flygende drage ser også mer farlig og skremmende ut. Tatoveringen din kan sende et enkelt signal: ‘ikke rot med meg!’

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn62

5. Kontrast

Hvis du ikke er så opptatt av å gå for skjult mening og symbolikk, kan du gå for selve bildet og leke litt med kontrast. Gjør det helt svart for å understreke din vakre, solbrune hud ved å legge til et snev av intriger i bildet ditt.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn61

6. Slossing

I Feng Shui står konflikt mellom drage og tiger for likhet mellom kvinnelige og mannlige energier. Poenget er å oppnå perfekt balanse mellom dem. Fighting dragon kan være perfekt for sterk og uavhengig person som ikke er redd for noe.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn33

7. Sexy og sterk

Fordi dragen er avbildet både som en hunn og en mann, kan den understreke trekk hos begge kjønn. For eksempel vil en delikat drage som titter under trusa til skrittet understreke feminin seksualitet og flyktighet, mens bestemt, monokromatisk bilde viser din maskuline styrke og fasthet.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn 1

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn2

8. Bare en detalj

For å understreke villskapen til dragen og dens assosiasjoner med ild, kan du få svart -hvit tatovering med bare en farget detalj. Enkel, men veldig mystisk og kraftfull.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn56

9. Full farge

Eller du kan gå for full farge i stedet. Det trekker definitivt mer oppmerksomhet og ser ikke så skummelt ut lenger.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn 3

Tatoveringer i full farge er flotte for både kvinner og menn.Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn 4

10. Trolldom

Drages blod er kjent som en veldig viktig ingrediens i trolldomspraksis. Brukes til eksorsisme og andre rituelle formål. Den kan brukes under staver, for beskyttelse, oppmuntring og for å legge til mot.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn 5

11. Japanske dragetatoveringer

Hvis du er mer orientalsk, vil du sannsynligvis heller velge orientalsk balanse, vakre japanske rosa og rolige blues eller greener. Sett ved siden av svart -hvitt -balansen perfekt mellom farge og monokromatisk utseende.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn 6

Drager og blomster? Ja, det ser bedre ut enn du noen gang skulle tro.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn 7

Dragon tatoveringer i japansk stil er spesielt imponerende når de dekker større hudstykker. Tilbake er det perfekte stedet å ha en. Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn 8

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn 9

12. Over hele armen

Ettersom drager ofte forekommer som skapninger som ligner slanger, er det veldig enkelt å lage flotte, innpakket kunstverk, som vrir seg rundt armene dine. Og armen kan bare være begynnelsen … Du kan alltid utvide den til brystet eller skuldrene.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn 11

13. Subtil

Du trenger ikke gå rett for en enorm tatovering som dekker halvparten av kroppen din for å nyte kraften og symbolikken til dragen. Hvis naturen din er ganske sjenert og ikke aggressiv, kan du glede deg over et subtilt, delikat dragebilde, ikke trekke folks oppmerksomhet så mye, men fortsatt ha en mening du måtte ha med deg hele tiden.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn 12

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn 13

14. Lite eller fullstendig bilde

Det er verdt å vurdere å få en tatovering som bare viser en del av denne vakre skapningen. Mindre bilde av dragen som kommer fra et sted i kroppen din, kan fungere like godt som hele karakteren. Det kommer an på om du foretrekker noe mystisk …

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn 16

… eller noe virkelig stort og spektakulært.Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn 17

15. Lår og hofte

Lår og hofter er et av de mest feminine stedene å tatovere på. Å ha dragetatovering her kan virkelig få deg til å føle deg mer sexy, kraftfull og uavhengig kvinne. Lår og hofte er flotte steder å ha en stor tatovering på, fordi de har et større stykke hud.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn18

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn19

16. Sharp Dragon Tattoo

Hvem sa at dragetatoveringer må blåse med kroppen din og få dette til å se ut fra ingensteds? Du kan like godt gå for et veldig skarpt, bestemt utseende, leke med skygger og lys eller former og komposisjon.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn20

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn21

17. Tren din drage

Gode ​​nyheter for tegnefilmelskere. Drager er så ofte brukt i kulturen at det er veldig enkelt å finne vår favoritt blant tegneseriefigurer. Hvis du er ute etter noe fasjonabelt, er det et godt alternativ å vurdere. Tatoveringer i tegneseriestil blir mer og mer populært.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn22

18. Dragon Tattoo I brann

Brann og drage er uatskillelige. Brann kan være en god idé hvis du vil ha litt farge på tatoveringen din, men du vil at dragen din skal forbli grå som stål samtidig. Flammer legger til bevegelse og dynamikk, og understreker samtidig prestisje og verdighet til dragen.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn24

19. På siden

I stedet for å vikle den rundt skulderen din, kan du vikle dragen rundt kroppen din. De kinesiske slangelignende dragene vil være best til å gjøre det. Effekten vil virkelig være forbløffende.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn25

20. Med blomst

Bare av ren motsetning, hvorfor ikke ha en drage med blomster og ikke flammer? Blander det skumle med det sarte? Hvorfor ikke? Husk at det er opp til deg hvilken mening som vil få dragen din.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn26

21. Akvarell drage tatoveringer

Akvarell teknikk er flott teknikk som passer alle mennesker og alle bilder. Det legger til farger, men ikke for mye, det legger til skarphet, men ikke for mye. Og trekker oppmerksomheten helt perfekt. Som du kan se, fungerer det bra med dragene.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn27

22. Gjør deg selv til dragen

Hvis du elsker drager, deres kraft, styrke og uavhengighet, og du ikke er redd for smerter heller, kan du prøve å gjøre deg selv til dragen. Bare få ville våge å gjøre det, men det høres kult ut, ikke sant?

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn28

23. På baksiden

Tatoveringer på baksiden er veldig fleksible. Lett å skjule og effektivt når det vises. Tilbake lag et flott lerret for kunstnere å legge mange detaljer på stort bilde eller velge et perfekt sted for mindre. Absolutt verdt å vurdere!

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn29

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn30

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn31

24. Som et stempel

Enkelhetselskere vil definitivt gå amok med denne enkle, frimerkelignende ideen. Ikke for mye, men gjør jobben sin. Nok et bevis på at mindre er mer. Og det vil se super sexy ut på det stedet.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn 32Se også:

99 vakre Henna -tatoveringsideer for jenter å prøve minst en gang

81 Søte fjær -tatoveringsideer for din første tatovering

80 Fredelige og spennende Yin Yang -design for din neste tatovering

75 fantastiske indianerstatoveringer for et stammelook

75+ fantastiske antikke lommeurstatoveringer for ditt neste blekk

75 slående tatoveringer av hvitt blekk som sikkert skiller seg ut

25. Kalde toner

Kalde toner ville være perfekte for de som liker farger, men ikke er store fans av levende, lyse nyanser. Blues og greener vil gi et mer optimistisk utseende enn svart og hvitt, men ikke så aggressivt og oppmerksomhet som stjeler som røde og gule.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn34

26. Fra ingen steder

Noen tilfeldige linjer og det er det! Bare laget av ingenting, vakker drage, symbol på skapelsen.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn35

27. Notre Dame

Husker du skulpturer på Notre Dame -katedralen? De kan være virkelig god inspirasjon for dragetatovering. Sterk som en stein, lang levetid og uforgjengelig for evigheter.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn36

28. Brev

På grunn av kroppen deres er det veldig enkelt å forme drager til bokstaver på hele setninger. Ukonvensjonell måte å tatovere dine kjære initialer eller motivasjonssitat eller motto på.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn37

30. Helt svart

Drager ser veldig mannlige og kraftige ut når de tatoveres i svart -hvitt. Spill med nyanser og intensitet av svart for å legge til et mysterium i hele bildet.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn38

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn39

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn40

31. Lady in Pink

På den annen side er det veldig søtt og feminint å gå for rødt, forbundet med flammer og ild og kombinere det med rosa, som leder tankene våre til orientalsk og jentete utseende.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn41

32. Fargespill

Å bruke farge på en bestemt måte kan til og med gjøre dragen vår litt morsom og ikke skummel i det hele tatt. Du kan til og med blande fargestiler og gå både for klassisk fylling og akvarell teknikk samtidig.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn42

33. Intim

Noen foretrekker å beholde det beste bare for sine kjære. Drage på et intimt sted kan effektivt varme opp ditt kjærlighetsliv og få deg til å føle deg sexy og forførende uten å ta av deg klærne. Fordi bare dere to vet hvilken hemmelighet dere gjemmer under undertøyet.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn43

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn44

34. Med et tilbud

Hvis du tror på dragers symbolske kraft, vil du kanskje intensivere effekten ved å legge til noen setninger eller sitater.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn45

35. Stort og delikat

Stort betyr ikke maskulin og aggressiv. Hvis du velger riktige farger og teknikk, vil en stor drage som dekker hele ryggen din være flyktig og sensitiv.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn46

36. På bakken

Føtter er mer og mer populære å tatovere på. Selv om det er et ganske smertefullt sted å tatovere, kompenserer resultatene alle tidligere ulemper.

Dragetatoveringsdesign for kvinner og menn47

37. Perfekt match

For mer balanse og grundig planlagt utseende, gå for to drager på hver hånd. Eller, som et par, lag nøyaktig den samme matchende dragetatoveringen, som et symbol på din kjærlighet og talisman samtidig.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn48

36. Søte dragetatoveringer

Denne søte dragen kan bare bringe lykke og positive følelser med seg. Hvis du ikke er interessert i orientalsk kultur eller trolldom og andre mørke sider av drager, kan du nyte litt barnslige, tegneserieaktige bilder.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn 51

37. Liten og svart

Small trenger ikke alltid å bety tegneserieaktig og fargerikt. Velg en stil som passer din personlighet, og du kan sette en liten svart drage hvor du vil.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn53

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn54

38. Klassisk på skulderen

For klassikere vil armen være det mest anbefalte stedet å få en dragetatovering. Felles sted og felles tema, hva kan være mer klassisk enn det?

Dragon Tattoo Designs, ideer og betydninger

39. Med vingene spredt

Drage som ‘ser mye’ er et perfekt valg for skuldretatoveringer. Det er ingen andre steder på kroppen din hvor dragen kan spre vindene så vidt. Det betyr at den vil fly høyere og se mer.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn57

40. Abstrakt

Kunstneriske sjeler vil sannsynligvis ikke være fornøyd med det normale, litt for åpenbare bildet av dragen. Lag noe abstrakt, overraskende og uvanlig.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn58

41. Linjer og prikker

Linjer og prikker kan enkelt brukes til skyggelegging, spesielt med svart -hvite tatoveringer. Som et resultat hjelper bruk av prikker og linjer deg med å få et dypere, mer 3D -utseende.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn59

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn60

42. Mange ansikter til dragen

I forskjellige kulturer vises dragen som en litt annerledes skapning. Følgelig kan det gjøres som helt forskjellige tatoveringer, for eksempel enkle og sjablonger, pakket rundt og dekket med flammer eller som en detalj, som et øye.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn63

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn64

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn65

43. Spinal Dragon Tattoo

Tatovering av ryggraden kan være veldig smertefullt. Men hvis du bruker temaet ryggraden og bygde en drage av det, vil det gi deg et originalt bilde, som når det tatoveres på ryggraden vil få et sammenhengende sluttutseende.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn67

44. Spill av nyanser og svarte

Det er en grunn til at mange fotografer elsker svart -hvite bilder. De har dybde og karakter utilgjengelige for fargebilder. Det samme skjer med tatoveringer. Noen ganger kan spill av nyanser og gråskala bety mer enn å bruke alle fargene du kan tenke deg.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn68

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn70

45. Uvanlig

I stedet for å tenke på uvanlige mønstre og stiler, kan du gå for et uvanlig sted. Tatovering av nakken er fortsatt kontroversielt og trenger litt mot.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn71

46. ​​Skjult

På den annen side kan klokt valgt mønster og sted lett skjules, for eksempel under håret ditt. Først og fremst er det ditt valg om du vil vise det eller ikke. For det andre, hvis du velger et delikat, ikke stjeler oppmerksomhetsbilde, er det en sjanse for at ingen vil legge merke til det på lenge.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn72

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn73

47. Enkel Dragon Tattoo

Sannsynligvis de beste mønstrene for uvanlige steder, for eksempel nakke, er enkle tatoveringer. Stedet er rart nok, du trenger ikke å øke det mer med sofistikert tatovering. Spesielt at enkelheten fungerer overalt – vil se bra ut som nakketatovering og klassisk skulderdrakunst.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn74

Dragon Tattoo Designs, ideer og betydninger

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn76

48. Som en stjerne

Tatoveringer er mest forbundet med rockestjerner, ettersom de viser styrke, kraft, utholdenhet og mot. Hvis du legger til dragonsymbolisk betydning i det, vil du ha et perfekt rock and roll -utseende som et resultat.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn78

49. Detaljert

Uansett om tatoveringen din skal være veldig stor eller veldig liten, kan du legge inn så mange detaljer du vil. Hvem sa at stor tatovering må være en stor fargeflekk og et lite kunstverk må bare være et enkelt svart bilde?

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn79

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn 10

50. Hybrid Dragon Tattoo

Himmelen er grensen, og bare fantasien din kan fortelle deg om du vil at klassisk dragekropp skal vises på mange bilder, som du finner i bøker og på Internett. Følg fantasien din og ikke vær redd for å blande andre mystiske skapninger til en unik drage.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn14

51. Feminint

Frykt for å miste din kvinnelighet kan være et reelt problem når du vurderer å få en dragetatovering. Imidlertid er det du, ikke tatovering, som bestemmer hele bildet og karakteren. Det er din personlighet som virkelig betyr noe. Så velg teknikk og en del av kroppen din som vil passe perfekt til din tilpassede, enestående dragetatovering.

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn 15

Dragon tatoveringsdesign for kvinner og menn23

Som du kan se, har du utallige muligheter til å velge din perfekte dragetatovering. Størrelse, farge, dragens type, tatoveringsteknikk – bestem hva som vil fungere best med kroppen din og personligheten. Du trenger ikke å være redd for at tatoveringen din blir utdatert. Dragesymbolet er tidløst, og det vil aldri være umodent. Uansett alder eller opprinnelse, kan du være sikker på at dragetatoveringer vil forbli en av de få mest populære.

Klar for å få din egen personlige dragetatovering?