Ας ρίξουμε μια ματιά στα σχέδια τατουάζ αστέρι. Θα πετάξετε ψηλά καβαλώντας σε αστερόσκονη στην καρέκλα τατουάζ και θα τελειώσετε το μελάνι. Μετά από όλα προερχόμαστε από αστερόσκονη, ας αποτίσουμε φόρο τιμής στην κληρονομιά μας μακριά στον ουρανό. Αν θεωρείς τον εαυτό σου ροκ σταρ. Αυτή η λίστα είναι για εσάς. Αν θεωρείτε τον εαυτό σας super star αυτή η λίστα είναι για εσάς. Αν θεωρείτε τον εαυτό σας τίποτα από τα παραπάνω. Αυτή η λίστα είναι για εσάς.

τατουάζ αστέρι

Arm Star Tattoo

Το παραπάνω τατουάζ αστεριού είναι φόρος τιμής στα παιδιά αυτής της κυρίας. Όλοι πιστεύουμε ότι τα δικά μας παιδιά είναι αστέρια ακόμα κι αν κανείς άλλος δεν το κάνει. Στην πραγματικότητα, είμαστε προγραμματισμένοι από την ημέρα που γεννιούνται να έχουν προκατειλημμένες απόψεις για το επίπεδο δεξιοτήτων και τη συμπεριφορά των παιδιών μας. Η μητέρα φύση μπορεί να είναι μια σκληρή ερωμένη μερικές φορές και μερικές φορές μπορεί να μας δώσει τις πιο εκπληκτικές ευλογίες με τη μορφή ενός παιδιού.

Ναυτικό αστέρι τατουάζ

Το ναυτικό αστέρι είναι συνηθισμένο στον κόσμο των τατουάζ. Χρησιμοποιήθηκε ως όργανο για να καθοδηγήσει τους δειλούς ναυτικούς στο δρόμο τους σε νέες περιπέτειες και νέες ανακαλύψεις. Μην με αναφέρετε σε αυτό αλλά ακούστηκε καλό. Υπάρχουν πολλές έννοιες για το τατουάζ του ναυτικού αστεριού. Μερικές φορές οι άνθρωποι τους κάνουν να δείχνουν ότι έχουν επιβιώσει από τις κακουχίες. Μερικές φορές οι άνθρωποι τα παίρνουν επειδή τους αρέσει να τελειώνουν μελάνι αλλά έχουν ξεμείνει από πρωτότυπες ιδέες. Ανεξάρτητα από τον λόγο, όλα είναι καλά μωρό μου.

Τατουάζ Chest Star

Εδώ είναι μερικά μεγάλα αστέρια στο στήθος. Ο εσωτερικός ώμος ή το εξωτερικό στήθος είναι ένα καλό σημείο για να κάνετε δύο πανομοιότυπα τατουάζ. Αυτά είναι αρκετά μέτρια και σίγουρα θα μπορούσατε να έχετε κάτι καλύτερο. Προκαλέστε λοιπόν τον εαυτό σας και σχεδιάστε έναν απόλυτο σκιστήρα.

Universal Star Tattoo

Αυτό φαίνεται σαν δουλειά στο σπίτι. Όχι ότι είναι κακό. Τραχύ, άχρηστα, τατουάζ έχουν γίνει δημοφιλή από διάσημο μουσικό καλλιτέχνη. Αυτό είναι χαρακτηριστικό άθλιο έργο γραμμής και μια δύσκολη δουλειά χρώματος. Αν αυτό είναι που επιπλέει την κατσίκα σας- προχωρήστε!

Ενα αστέρι γεννιέται

Αναρωτιέμαι αν Οι γονείς του Τζεφ Γκόλντμπλουμ είπε την ημέρα της εισόδου του στον κόσμο. Αν ήμουν ο πατέρας του, θα το έλεγα σίγουρα αφού τον κράτησα στον ήλιο και διακήρυξα: «Ό, τι αγγίζει το φως μια μέρα θα είναι δικό σου, Τζεφ».

Foot Star Tattoo

Τα πόδια και τα δάχτυλα είναι ιδανικά για μικρά τατουάζ που δεν έχουν πολλές λεπτομέρειες. Αυτή η κυρία έχει μια χαριτωμένη ουρά αστεριών που της υπενθυμίζει ότι ποτέ δεν είσαι πολύ μεγάλη για να ονειρευτείς ένα μικρό όνειρο ή ένα μεγάλο όνειρο. Αν πρόκειται να ονειρευτείτε- ονειρευτείτε μεγάλα. Τραβήξτε για τα αστέρια και τους ουρανούς από πάνω και αυτό ισχύει και για τα τατουάζ επίσης. Κάντε αυτό το μεγάλο τολμηρό τατουάζ και μην ανησυχείτε για το πώς θα μοιάζει όταν είστε όλοι χαλαροί σαν δαμάσκηνο.

Hand Star Tattoo

Είσαι καλά με τα χέρια σου; Γιατί να μην γιορτάσετε την ικανότητά σας ένα ωραίο τατουάζ στα αστέρια στα χέρια. Τα διαφορετικά μεγέθη αστεριών που χρησιμοποιούνται σε αυτό το τατουάζ του δίνουν βάθος και προσθέτουν μια μικρή διάσταση στο κομμάτι. Είναι απλό και κομψό.

Shoulder Star Tattoo

Ένα χαριτωμένο μικρό αστέρι μπορεί να πει πολλά. Αυτή η κυρία λάμπει τόσο φωτεινά όσο τα αστέρια στον ουρανό με αυτό το τατουάζ.

Hand Star Tattoo

Είσαι DJ; Φανταστείτε πόσο κουλ θα φαίνεστε ξυρίζοντας μια καταιγίδα με ένα τατουάζ αστέρι στο χέρι σας. Είναι σίγουρος τρόπος για να βελτιώσετε την εικόνα σας και με τη σειρά σας να κερδίσετε τους θαυμαστές ακόμα κι αν δεν είστε πολύ καλοί. Αν δεν μπορείτε να DJ για ξηρούς καρπούς τουλάχιστον, μπορείτε να δείτε το κομμάτι.

Ένα αφιέρωμα στον Στέφαν

Έχετε ακούσει ποτέ για τον Στέφαν; Εάν η απάντηση είναι όχι, δεν είστε μόνοι. Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο Steffan ούτε με νοιάζει. Αλλά ας τα παρατήσουμε για τον Steffan και το αφιέρωμα του για τατουάζ. Αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα ότι είναι παιδί αυτής της γυναίκας. Καλώς ήλθατε στον κόσμο Steffan και χρόνια πολλά για τις 16 Μαρτίου. Όλα τα αστεία στην άκρη, αυτός ο καλλιτέχνης τατουάζ έχει κάνει μια καλή δουλειά με τα γράμματα σε αυτό το κομμάτι. Αξίζουν επίσης κάποια στηρίγματα για την αναδημιουργία του αποτυπώματος ποδιών και του χεριού. Καλή δουλειά φίλε!

Neck Star Tattoo

Κάνε τατουάζ στο λαιμό. Εκεί ακριβώς υπάρχουν λόγια σοφίας που πρέπει να ζήσετε. Ο λαιμός είναι ένα καλό σημείο για ένα τατουάζ και χάρη στους ράπερ σε όλο τον κόσμο γίνονται όλο και πιο αποδεκτοί από το ευρύ κοινό. Αλλά να είστε προσεκτικοί, υπάρχουν ακόμα κάποιοι παλιοί δεινόσαυροι που θεωρούν τατουάζ έργα του διαβόλου. Αλλά μην ανησυχείτε, όπως οι δεινόσαυροι, και αυτοί εξαφανίζονται.

Πολύχρωμο τατουάζ αστεριών

Ο ουρανός είναι γεμάτος αστέρια. Όταν έρθει η ώρα να κάνετε το τατουάζ με το αστέρι σας κάντε πολλά. Ένα μοναχικό αστέρι μπορεί να απομονωθεί μόνο του, οπότε πάρτε δύο. Γιατί να μην πάρετε ένα σύμπλεγμα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να κάνουν πάρτι στο σώμα σας μαζί.

Τι κοιτάζω στο Star Tattoo

Δεν είμαι σίγουρος τι βλέπω εδώ. Ξέρω ότι υπάρχουν αστέρια εκεί, αλλά τι στο διάολο είναι με τις κυματιστές γραμμές. Το καθένα στο δικό του. Αυτή είναι η ομορφιά των τατουάζ είναι ότι δεν χρειάζεται να έχουν νόημα και μπορείτε να πάρετε ό, τι διάολο θέλετε. Διάολε, ήξερα έναν μάγκα που έχασε ένα στοίχημα όταν ήταν μεθυσμένος και πήρε το πρόσωπο κάποιου τυχαίου φίλου από τη μπάρα τατουάζ στο αριστερό του μάγουλο στο πίσω μέρος.

Sexy Star Tattoo

Εδώ είναι μια δέσμη σέξι σταρ στον ώμο αυτής της γυναίκας. Φαίνονται υπέροχα σε συνδυασμό με την καρδιά της αγάπης.

Αστέρια στα μάτια σου

Το επόμενο μοντέλο μας φοράει μια ποικιλία διαφορετικών τατουάζ όπως μπορείτε να δείτε από την τμηματοποιημένη εικόνα παραπάνω. Φαίνεται ότι λατρεύει τα μικρά χαριτωμένα τατουάζ της σε τυχαία μέρη σε όλο της το σώμα. Μόλις πιάσετε το σφάλμα τατουάζ, είναι εύκολο να γίνετε όλο και περισσότερο. Γίνεται τρόπος ζωής και το επόμενο πράγμα που γνωρίζετε είναι να κάθεστε στην καρέκλα μία φορά την εβδομάδα. Σύντομα θα ξυπνήσετε στη μέση της νύχτας, με κρύο ιδρώτα, τρέμοντας βίαια, σκεπτόμενοι το επόμενο τατουάζ σας.

Αναρχία στους ουρανούς

Στη μέση αυτών των αστεριών βρίσκεται το άτακτο αστέρι. Είναι προφανώς το σημάδι του διαβόλου. Δεν ξέρω αν ο διάβολος θα είχε χρόνο να γυρίσει και να σχεδιάσει αυτά τα σύμβολα παντού. Αυτός ή αυτή θα ήταν πολύ απασχολημένος στις πύλες εισόδου της κόλασης καλωσορίζοντας όλους τους άτακτους ανθρώπους του κόσμου.

Mixed Bag Star Tattoo

Υπάρχουν όλα τα διαφορετικά είδη αστεριών στον ουρανό και στο έδαφος. Γιατί να μην το ανακατέψετε όπως έχει αυτή η κυρία και να αποκτήσετε μια ποικιλία από διαφορετικά αστέρια στο σμήνος. Είναι ένας δροσερός τρόπος για να διατηρηθεί ως φρέσκο ​​AF.

Lower Leg Tattoo

Το παραπάνω τατουάζ διαθέτει ένα ίχνος αστεριού στο κάτω πόδι. Τα μονοπάτια ενώνουν το κομμάτι μεταξύ τους και το κάνουν να φαίνεται ολόκληρο. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας την επόμενη φορά εάν έρθετε στο τατουάζ σας. Σκεφτείτε το κύριο θέμα και δοκιμάστε κάτι τέτοιο όσον αφορά τη σύνδεση των τατουάζ μεταξύ τους.

Ναυτικό θεματικό διασκεδαστικό αστέρι τατουάζ

Forearm Star Tattoo

Αυτή είναι μια υπέροχη λήψη για ένα τατουάζ αστέρι. Είναι πολύ τραχύ γύρω από τις άκρες και διαθέτει κόκκινη εσωτερική γραμμή. Όπως λένε στην οικοδομική βιομηχανία- το τραχύ είναι καλό.

Inner Forearm Star Tattoo

Προσθέστε υφή και διάσταση στο τατουάζ σας με κάτι σαν ρωγμές όπως αυτό το άτομο. Δεν χρειάζεται να περιοριστείτε στις ρωγμές. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και τον ουρανό το όριο φίλοι μου.

τατουάζ αστέρι

Αριστοκρατική κυρία με ένα τατουάζ αστεριών

Γόβες. Ελεγχος. Τατουάζ με αστέρι. Ελεγχος. Chillin σε ένα μπαλκόνι στο Παρίσι. Ελεγχος. Αυτή η κυρία λικνίζει ένα τατουάζ με γλυκό αστέρι και τα φανταχτερά έθιμά της κάνουν κλωτσιές ενώ τρώει μια μπαγκέτα στη Γαλλία. Η εικόνα δεν την δείχνει να τρώει την μπαγκέτα, έπρεπε να χρησιμοποιήσω τη φαντασία μου σε αυτήν. Μπορείτε να φανταστείτε να τρώτε ό, τι στο διάολο θέλετε.

Κολιέ των αστεριών

Ξεχάστε το μαργαριταρένιο κολιέ. Το αστέρι κολιέ είναι εκεί που βρίσκεται. Μην ανησυχείτε για τα κοσμήματα, χάνονται μόνο στον αιθέρα. Μην αφήσετε τα κοσμήματά σας να γίνουν άλλο στατιστικό και να τατουάζετε. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα το χάσετε εκείνα τα μεθυσμένα ξενύχτια.

Κάτω από τον Γαλαξία

Ο Γαλαξίας έχει ένα σωρό αστέρια και προφανώς ο καθένας έχει μια οικογένεια πλανητών γύρω του. Ακριβώς όπως το ηλιακό μας σύστημα. Σε κάνει να νιώθεις μικρός όταν το σκέφτεσαι έτσι. Φανταστείτε πόσοι πλανήτες υπάρχουν στο σύμπαν. Δεν νομίζω ότι μπορώ να μετρήσω τόσο ψηλά.

Face Star Tattoo

Εάν αγωνίζεστε ποτέ για έμπνευση για το επόμενο τατουάζ σας, παρακολουθήστε ραπ μουσικά βίντεο. Τα παιδιά στον κόσμο του ραπ αυτές τις μέρες πηγαίνουν στην πόλη με τατουάζ προσώπου και διατηρούν τον καλλιτέχνη τατουάζ στην επιχείρηση. Είναι καλό για το ραπ παιχνίδι και καλό για την οικονομία. Αλλά δεν είμαι οικονομολόγος. Μπορώ μόνο να εικάζω και αυτό είναι εξίσου καλό με το γεγονός.

Shuriken Star Tattoo

Όλοι αγαπούν ένα καλό shuriken. Είναι το ιαπωνικό όνομα για ένα αστέρι νίντζα. Οι Ninja ήταν τεράστιοι στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Κυκλοφόρησαν σωρεία ταινιών νίντζα ​​και κάθε παιδί στο μπλοκ ήθελε να γίνει ένα. Χρησιμοποιήσαμε τη μόδα τα δικά μας αστέρια νίντζα ​​από χαρτόνι και παλιά δοχεία παγωτού. Τότε θα είχατε μάχη νίντζα ​​εναντίον των φίλων σας και αν χτυπιόσασταν από ένα αστέρι νίντζα ​​ήσασταν νεκρός και έπρεπε να μετρήσετε για είκοσι δευτερόλεπτα προτού μπορέσετε να επιστρέψετε στη ζωή.

Τατουάζ Cheek Star

Τι καλύτερο από ένα φιλί στο μάγουλο; Ένα αστέρι τατουάζ φυσικά. Πάνω είναι ένα χαριτωμένο μικρό τατουάζ smack bang στο μάγουλο. Αυτό είναι λίγο ατίθασο.

New Star Tattoo

Είναι selfie στον καθρέφτη. Κλειδώστε το και δημοσιεύστε το στο Instagram #newtattoo #startattoo #checkmeout #Imnotvain

 

Χρώματα Χρώματα Χρώματα

Όλο το χρώμα του ουράνιου τόξου. Αυτό είναι ένα δροσερό τατουάζ που χρησιμοποιεί το χρώμα πολύ καλά. Λατρεύω τις πιτσιλιές μελανιού και πραγματικά κάνει αυτό το απλό τατουάζ σε μια παλέτα όμορφων χρωμάτων.

Μέσα στον Γαλαξία

Εδώ είναι μια άλλη μοναδική λήψη ενός τατουάζ αστέρι. Έχει ένα δροσερό μοτίβο μέσα στο αστέρι που σπειρώνεται σαν το κέντρο ενός γαλαξία. Τόσο κοσμικά. Τόσο κομψό

Τονίστε το αστέρι

Η θολούρα σε αυτή τη φωτογραφία κάνει πραγματικά το τατουάζ αγκώνα να σκάει. Αυτό είναι ένα δροσερό τατουάζ. Είναι σαν τακάκια αγκώνων αλλά σε μορφή τατουάζ.

Τατουάζ Aftercare

Τώρα είναι η ώρα που μιλάμε για τη φροντίδα του τατουάζ. Η φροντίδα του τατουάζ σας μετά την ολοκλήρωσή του είναι πραγματικά σημαντική, ώστε να διατηρεί τη λάμψη του. Πρέπει να το κρατήσετε μακριά από το νερό για μερικές εβδομάδες, ώστε να έχει χρόνο να επουλωθεί. Πρέπει επίσης να το διατηρήσετε ωραίο και υγρό χρησιμοποιώντας ενυδατική κρέμα ή κρέμα που σας προτείνει ο τατουάζ. Ρωτήστε τον καλλιτέχνη τατουάζ σας για το πώς να φροντίσετε το τατουάζ σας. Είναι αυτοί που γνωρίζουν και θα σας βοηθήσουν να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Σουτιέν χειρός και αστέρια τατουάζ

Εδώ είναι δύο ευχάριστα διασκεδαστικά πράγματα στη ζωή. Σουτιέν χειρός και τατουάζ αστέρι. Αυτή η επιλογή είναι ανυπόφορη για το ντους. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν τα χέρια της και αν είναι αυτοί που τραβούν τη φωτογραφία.

Vivid Star Tattoo

Τα χρώματα σε αυτό το τατουάζ λάμπουν τόσο φωτεινά όσο τα αστέρια στον ουρανό. Φαίνονται υπέροχα και το χρώμα έχει διατηρήσει τον κορεσμό του ακόμη και μετά τη διαδικασία επούλωσης. Είναι ένα άλλο απλό τατουάζ αστεριού που φαίνεται πραγματικά υπέροχο. Όπως πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ότι τα περισσότερα τατουάζ αστέρι σε αυτήν τη λίστα ήταν αρκετά βασικά. Αλλά μην αφήσετε αυτό να σας εμποδίσει να πάρετε κάτι πιο λεπτομερές. Οι επιλογές είναι άπειρες.

Ναυτικό αστέρι στο άνω στήθος

Κάτι λίγο διαφορετικό

Αυτό το τατουάζ αστέρι δεν έχει περίγραμμα και είναι μια μοναδική άποψη για το κλασικό. Αυτό είναι ένα υπέροχο στυλ και θα μπορούσε να ενσωματωθεί σε μια ποικιλία διαφορετικών τατουάζ και χρησιμοποιώντας διαφορετικά μοτίβα.

Αστέρια και theλιος

Ορκίζομαι στο φεγγάρι και τα αστέρια και τον ήλιο. Σε αντίθεση με τους κακούς στίχους ενός boy συγκροτήματος από τη δεκαετία του ’90, αυτά τα αστέρια μοιάζουν λίγο ροκ εν ρολ.

Και φτάσατε στο τέλος της λίστας. Συγχαρητήρια! Έχει ακόμα φαγούρα στο δέρμα σας; Αν είναι γραμμένο στον τατουάζ σας και προχωρήστε το πριν να είναι πολύ αργά. Ευτυχώς για εσάς δεν είναι ποτέ αργά για να κάνετε τατουάζ, εκτός αν φυσικά το μαγαζί είναι κλειστό. Τότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι αύριο. Αλλά το αύριο δεν θα έρθει ποτέ μέχρι να είναι πολύ αργά. Εντάξει, έχω μπερδευτεί.