De solsikke er en av de mest anerkjente og vakker av alle blomstene. Det er treffende navn fordi det gule sentrum og kronbladene er gyldne som solstrålene. Solsikker vokser veldig høye fra en grønn stilk, alltid mot solen. Det er ganske trygt å si at alle elsker solsikker og det samme gjør tatoveringsverdenen. Derfor har vi samlet en liste over noen av de beste og verste tatoveringene av solsikker på internett som du kan nyte.

solsikke tatovering

Fot Sunflower Tattoo

Her er en svart og hvit solsikke tatovering. Tydeligvis trodde ikke denne gutten at fargen var nødvendig for tatoveringen hans, eller kanskje den ikke er ferdig ennå. Omrisset og skyggeleggingen er ganske bra. Forhåpentligvis en dag sparer han nok penger og får det farget.

Skulder solsikke tatovering

Skulderen er et flott sted for runde tatoveringer som solsikke. Denne damen har det på gang med sin vakkert fargede solsikke -tatovering. Detaljene på selve blomsten er ganske fantastisk. Kunstneren gjorde en knalljobb på dette kunstverket. Jeg elsker fargen grønn som brukes på bladene.

Ben solsikke tatovering

Her er en stor gammel ben -tatovering med tre solsikker. Jo mer jo merier jeg sier spesielt når det gjelder solsikke tatoveringer. De tykke, svarte omrissene og livlige fargene brenner virkelig denne babyen.

Arm Sunflower Tattoo

Her er en annen svart -hvit banger av en solsikke. Skyggen gir i definisjonen. Hvis du ikke får farge, vil du kanskje få intrikat skyggearbeid for å få liv i tatoveringen din og få den til å poppe.

En bukett solsikker

Hva er bedre enn en solsikke? En bukett solsikker selvfølgelig. Neste gang du tenker på å få en gave til den spesielle personen, får du en bukett solsikker. Bedre ennå få dem en bukett solsikke i form av en tatovering. De varer lenger og dør ikke og dør i en vase med vann for deretter å bli kastet som gårsdagens brød. Det er en livslang gave, så sørg for at det er den rette personen, og de er verdt det. De må også være villige og klare til å få tatoveringen.

Solsikke tatovering for kjærlighet

Bildet ovenfor er en fantastisk solsikke -tatovering med en veldig spesiell melding under. Denne personen bekjenner sin kjærlighet til noen i form av en tatovering. Hvis du planlegger å gjøre dette, vær forsiktig fordi dagens kjærlighet kan bli morgendagens fiende. Det siste du vil er å løpe rundt i livet med en tatovering av fienden din på kroppen din. Med mindre du holder deg til ordtaket. Hold vennene dine nære og fiender nærmere. Da vil du ikke ha noe problem med å tatovere fienden din. Det vil være en konstant påminnelse om at du må holde deg på tærne.

Ben solsikke tatovering

Benetatoveringer er bomben. Når jeg sier bombe, mener jeg at de er flotte. Benet er et flott sted for superstore tatoveringer, og det er akkurat det denne mannen har gjort. Han har en enorm solsikke på beinet og ser fantastisk ut. Det er noe førsteklasses arbeid, og artisten fortjener litt kreditt. Hvor vil du få en tatovering av solsikke?

Fargerike solsikke tatoveringer

Solsikker er mer enn bare et vakkert syn. De har også andre funksjoner. Du kan spise dem, og de brukes også til å lage matolje. Folk spiser også frøene sine, noe som er vanlig i Vietnam hvor jeg skriver denne listen fra. Folk vil sitte på kaffebarer og drikke boble -te mens de tygger på solsikker og spytter ut skallet. Du må selvfølgelig steke dem først og deretter tilsette litt salt for smak.

Skisse stil solsikke tatovering

Solsikken ovenfor er litt sketchy. Ikke som når du lander et skateboard -triks og det ser sprøtt ut. Skissende som når du tegner noe på en grov måte. Det ser fortsatt kult ut. Skissete tatoveringer har mye karakter, og når de er gjort riktig, ser de kule ut. Jeg elsker hvordan linjene ikke møtes i denne tatoveringen, noe som gir den en grov camber -appell.

Tilbake Sunflower Tattoo

Baksiden er et flott sted å få et veggmaleri på store tatoveringer. Noen mennesker får noe skummelt og tøft. Andre mennesker får solsikker. Det er helt opp til deg og ikke la noen fortelle deg noe annerledes. Ikke gi etter for gruppepress. Bare fordi de rundt får hodeskaller, ild og svovel, betyr det ikke at du gjør det. Vær din egen sjef og få solsikker hvis det er det som kiler deg. Helvete, få stemorsblomst hvis du vil. Men husk at du kanskje må lære deg selvforsvar fordi folk med tøffe tatoveringer kan plukke deg eller ikke. Kommer an på hvem du henger rundt. Vennene dine bør godta deg akkurat som du er, uansett om du har tatoveringer av blomster og marihøner.

Hodeskaller og solsikker

Vær kreativ og bland det sammen. Denne personen har gått motpolene til vakre og fine blomster med elendige hodeskaller. Denne tatoveringen kan representere dualiteten i livet og problemene med å være mann. Du må være tøff og modig, og noen ganger vil du bare være sårbar, men du kan ikke. Blomstene representerer åpenbart sårbarhet da de er skjøre og dør ofte etter å ha blitt plukket. Hodeskallene representerer at livet også er skjørt, og at vi også vil dø snart etter at vi er født. Livet til en blomst er ganske likt livet til en person eller hvilken som helst natur for den saks skyld. Så snart vi er født begynner vi å dø, så du kan like godt ha det bra.

Underarm SunflowerTattoo

Underarmen er et annet flott sted for en tatovering. Vel, faktisk er enhver del av kroppen et flott sted for en tatovering. Penis, ansikt, hvor som helst du kan tenke på at noen har tatoveret den delen av kroppen. Selv i de nederste områdene du ikke ville tenke på å bli tatoveret, kan du garantere at noen allerede har tatoveret den delen av kroppen. Hva er det rareste stedet du noen gang har hørt om noen som har tatt en tatovering? Slå oss i kommentarfeltet og gi oss beskjed.

Skulderblad solsikke tatovering

Wow! Sjekk bakgrunnen i denne tatoveringen. Det er så neon og pent. Når du designer tatoveringen din, tenk på kunstverket i helhetlig natur og design i henhold til hvilken kroppsdel ​​du skal få det. Bruk kroppens kontur når du designer tatoveringen din. For eksempel, hvis du skulle tatovere en solsikke oppover ryggraden, vil du designe den så den er lang og går langs ryggraden. Hvis du skulle få en på skulderen vil du fylle ut hele skulderen med tatoveringen.

To solsikke tatoveringer

Denne damen elsker solsikke tatoveringer at hun fikk identiske tatoveringer på begge bein. Dette er en kul effekt og gir symmetri. Hun bruker hele kroppen som et lerret for å uttrykke seg selv i verden. Det matcher til og med blomsten som vokser i bakken. Solsikker er veldig tøffe planter og kan vokse hvor som helst. De kan også representere en ny begynnelse og lykke. Tross alt, hvem kan være sint mens han hopper gjennom et felt med solsikker? Vel, jeg er noen, men ikke mange mennesker. En sint person ville hoppe gjennom feltet med sigd i hånden og hogge dem ned og trampe på dem.

Torso solsikke tatovering

Ta med deg sexy tilbake som Justin Timberlake pleide å si ved å få en sexy solsikke -tatovering på midten din som denne vakre kvinnen har. Det spiller ingen rolle om din mann eller kvinne, tenk deg å ta noen hjem for natten etter å ha vært på klubben, og de løfter skjorten din bare for å avsløre din sexy solsikke -tatovering som stråler av de gyldne lysstrålene tilbake mot dem. Du kan være sikker på at de vil gå vill og begynne å rive klærne dine enda raskere. Med mindre de selvfølgelig hater solsikker og begynner å sette dem på igjen.

Solsikke tatovering i svart

Dette er et godt eksempel på at du ikke trenger å farge for å få en solsikke til å skinne. Denne tatoveringen bruker detaljert skyggelegging og fantastisk linjearbeid for å formidle en perfekt blomst. Foretrekker du farge eller svart? Jeg kan ikke bestemme meg, de ser fantastiske ut begge to. Kanskje jeg må få to.

Maleri stil solsikke tatovering

Jeg elsker stilen til denne tatoveringen. Solsikken ser ut som den er malt på huden ved hjelp av akrylmaling. Denne artisten har gjort en god jobb med å skape denne effekten. Jeg lurer på hva teknikken deres er.

Flere hodeskaller og solsikke tatovering

Jeg liker det kunstneren har oppnådd i bildet ovenfor. De tenker utenfor boksen ved å sette solsikker i stedet for øyne på denne vanvittige skallen. Det gjør virkelig en forskjell og ser kult ut å starte. Hva mer tror du at solsikker kan erstatte? Slå oss opp i kommentarfeltet. For meg personlig kan jeg få en bil med solsikker i stedet for hjul. Jeg kan også få en fin planteboks med solsikker i. Som en trillebår eller noe. Hva tror du?

Sommerfugler og solsikke tatoveringer

Sommerfugler og blomster går sammen som kaffe og sigaretter, mais og gulrøtter, eller var erter og gulrøtter. Jeg kan ikke huske hva Forrest Gump sa på den filmen, men du skjønner ideen. Av en eller annen grunn elsker sommerfugler blomster. Det er fornuftig, jeg elsker blomster og jeg er ikke en sommerfugl, kanskje de tiltrekkes av vakre ting akkurat som mennesker er. De er begge noen av de bemerkelsesverdige kunstene som naturen har produsert. Det er så inspirerende, som denne listen. Jeg er naturlig, og jeg har laget denne listen, så vær som sommerfuglen, vær vakker, vær naturlig og viktigst av alt, vær lykkelig på grunn av din lykke som vil stråle ut til andre mennesker og til slutt over hele verden. Hvis alle gjør dette, vil verden bli et mye lykkeligere sted.

Håndleddet solsikke tatovering

Tatoveringer på håndleddet ser kult ut, og det er et herlig sted å få noe lite. Denne personen har en liten og delikat liten solsikke. Det er super søtt og super rock and roll på samme tid.

Hip Sunflower Tattoo

Gjør hippy hippy shake! Dette er en veldig fin solsikke på hoften. Jeg tror det er en hofte. Vet du hvilken kroppsdel ​​dette er? Slå meg opp i kommentarfeltet nedenfor og gi meg beskjed om hvilken kroppsdel ​​du tror det er.

Diamanter og blomster

Har du noen gang vurdert å få en grense rundt tatoveringen din? Å få en kant gir tatoveringen mer dybde og dimensjon. Denne personen har en diamant og grensen brytes av blomsten som gir den et utseende av å virkelig dukke av huden.

Old School Style

Dette er en solsikke tatovering i old school -stil. Den gamle skolestilen bruker grunnleggende skyggelegging og farge for å gi den en retrofølelse.

Unik solsikke tatovering

Stammen på denne solsikken består av hender. Hvem skulle ha trodd? Artisten er en kreativ, smart, cookie. Tross alt er vi som mennesker også naturen.

Bicep solsikke tatovering

Har du buling biceps? Vil du få biceps til å se bedre ut?

Vel, har jeg løsningen for deg. Bare gå ned til din lokale tatoveringsbutikk og få en tatovering på dem. En solsikke er en fin tatovering for å komme på bicepsen. Kanskje du kan få ordet våpen. Som i bicep er pistolene dine, som dødelige våpen som du kan knuse og drepe mennesker med. Ikke at du ville gjøre slike grusomme ting selvfølgelig.

Ganske små solsikker overalt

Vel, ville ikke ta en titt på denne vakre solsikken. Fargearbeidet er fantastisk. Jeg elsker påfuglfjærene i bakgrunnen. Visste du at tatoveringer er en fin måte å tiltrekke seg en kompis på? En påfugl har vakkert fargede fjær for å tiltrekke seg sine partnere. Du kan bruke dine vakkert fargede tatoveringer til å hente i baren eller klubben. Alt du trenger å gjøre er å bli dekket av tatoveringer, og du vil bli en sikker brann med det motsatte kjønn.

Solsikke tatoveringer med en mørk vri

Se på disse solsikkene som alle er dekket av svart ose. Det ser kult og litt mørkt ut på samme tid. Den svarte og sprø bakgrunnen får virkelig blomstene til å sprette av huden og komme til et eget liv.

Pappa elsker en solsikke

Elsker faren din solsikker? Denne personens far gjør det sikkert, og hvilken bedre måte å hylle mannen som oppdro deg til å være en så fin person enn å tatovere en solsikke. Etter hvert som kjærligheten mellom en far og et barn vokser, vokser solsikkene i feltet. Som sanden gjennom timeglasset, er dette livets dager eller noe sånt.

Bryst solsikke tatovering

Få en solsikke på brystet. En skikkelig stor, og når du tar av deg skjorten på stranden, løfter folk deg opp på skulderen og bærer deg over stranden og ut i havet. Hvis tatoveringen din er fersk, kan det være lurt å beholde skjorten din fordi du ikke skal bli våt etter at de er ferdig. Vent noen uker før du får pistolene ut og brystet ut. Dette vil sikre at tatoveringen din får tid til å gro.

Tattoo After Care

Omsorg for tatovering etter at den er fullført er et veldig viktig trinn i prosessen. Etter at tatoveringen er fullført, må du holde den fuktig, spesielt i skurfasen for å unngå at det dyrebare blekket flasser av. Du må også holde den ute av vannet. Dette vil gjøre blekket sløvt, og du må gå tilbake til tatoveringsbutikken for å få en berøring.

Ink Splodge Style

Denne solsikke -tatoveringen har blitt utført i blekksprutestilen. Jeg elsker denne stilen fordi den er fargerik og morsom og et unikt inntrykk av den konvensjonelle tatoveringen.

Rib Sunflower Tattoo

Hvis du er ute etter noe som er litt morsomt og litt sexy, kan du gå for en tatovering av brystkassen. Som du kan se ovenfor ser denne damen kjempefin ut med en solsikke på ribbehuset på siden. Tatoveringen i seg selv er intet mindre enn strålende. Det minner meg på. Velg alltid en god tatoveringskunstner når du skal tatovere deg, eller du kan ende opp med en dud, så må du leve resten av livet med det eller få det tildekket. Planlegg på forhånd og få en god først for å unngå dette tullet.

Det er listen over solsikke -tatoveringer, og var det ikke bra? Det var noen seriøst gode tatoveringer, og vi håper du fikk noen ideer og inspirasjon fra listen for din neste tur til tatoveringssalongen. Husk at tatoveringer er liv og tatoveringer er for livet, så skaff deg en god du ikke vil angre på. Og selvfølgelig ha et godt liv.