Hver eneste dag øker antallet mennesker som får tatoveret håndleddet med sitt mest foretrukne flotte tatoveringsdesign. Det er ingen å klandre her siden tatoveringer nå introduseres av så mange innflytelsesrike mennesker i verden som de fremtredende kjendiser. Noen mennesker engasjerer seg i tatovering fordi de bare vil følge hva idolene deres gjør. Med andre ord vil de se nøyaktig det samme ut med idolene sine. Videre er det de individer som går på små tatoveringer på håndleddet for å vise verden hva de er inne i, som et menneske. Uansett hva din grunn er, er det viktige at du ikke tråkker på noens føtter, og du bryter ikke lovgivningen.

Viktige hensyn før du tatoverer deg på håndleddet

Å tatovere håndleddet er selvfølgelig ikke bare en ting du alltid kan gjøre når du vil. Siden det er en alvorlig ting, må du også være alvorlig. Husk at tatoveringer kan graveres permanent på håndleddet, og når du allerede er på det, er det ingen tid å gå tilbake. Med mindre du er klar til å slette tatoveringene og føle deg bra med arrene de kan etterlate på håndleddet. I forbindelse med dette, her er noen viktige hensyn som ikke må glemmes når du planlegger å ha en tatovering på håndleddet.

 • Hensikt – Dette er den viktigste vurderingen du må huske på. Fornuftige mennesker vil ikke gå for noen tatoveringer hvis de ikke har noen hensikt i det hele tatt, selvfølgelig. Kjenn formålet ditt godt, slik at det blir enkelt for deg å finne den beste tatoveringsdesignen for deg.
 • Størrelse – Husk at håndleddet ditt bare har begrenset plass til en tatovering. Sørg derfor for å vurdere den nøyaktige størrelsen på tatoveringsdesignet du vil gravere på det.
 • Tatoveringsdesign – Vel, å ha en nydelig tatovering på håndleddet kan aldri oppnås uten et tatoveringsdesign, ikke sant? Så sørg for at du allerede har en plan i tankene på forhånd før du endelig blir tatoveret.
 • Din egen personlighet – Hvis du planlegger å bli tatovert på håndleddet for å vise din indre personlighet, må du først kjenne godt til personligheten din før du velger et bestemt design. Du vil ikke gå for et blomsterdesign hvis du har flere maskuline egenskaper enn feminine, helt sikkert.
 • Koste – En siste viktig vurdering er kostnaden. I tilfelle du ikke har nok budsjett, Da er det absolutt ikke noe for deg å tatovere en profesjonell tatovør. Det er fordi du må bruke for en profesjonell avgift for artisten. Dermed vil det være best å utarbeide en budsjettplan for dette på forhånd.

Fordeler og ulemper

Hvis du tror at det å tatovere på håndleddet bare innebærer store ting, så tenk om igjen. Det har selvfølgelig også sin egen del av ulemper. Men før vi går til disse ulempene, la oss først prøve å vite fordelene det kan tilby.

 • Sterkere personlighetstilstedeværelse – Folk har denne naturlige oppfatningen om at menn og kvinner som har tatoveringer som håndleddet er sterkere i personligheten sammenlignet med de som ikke har.
 • Bli kjent uten å snakke – Tatoveringene dine vil alltid snakke for den du er. På grunn av dette trenger folk kanskje ikke lenger å snakke med deg bare for å kjenne deg mer. Noen ganger er det allerede nok å ta en titt på tatoveringene dine for å bli godt kjent med personligheten din.
 • Mindre kostnad – Mesteparten av tiden involverer de mindre tatoveringsdesigner. På grunn av dette vil det bare være mindre detaljer som må gis med seriøs oppmerksomhet fra tatovørens side. På grunn av dette forventes lavere kostnader.
 • Varmere, nydelig utseende – Av noen grunner vil menn og kvinner som har tatoveringer bare på håndleddet, se nydelige og varmere ut i øynene til motsatte kjønn. Dette er faktisk en av grunnene til at folk lot seg tatovere.

Her er ulempene du kan forvente:

 • Bad Society Image – Det er faktisk fra sak til sak. Hvis du bor på et veldig konservativt sted som er veldig religionsorientert, vil det å ha tatoveringer sikkert gjøre deg til et dårlig eksempel i samfunnet. Imidlertid er dette ikke tilfelle når du bor i en mindre konservativ region.
 • Veldig synlig – Selvfølgelig vil en tatovering på håndleddet være mer synlig sammenlignet med noen andre tatoveringer gravert i andre kroppsdeler. Dette vil være svært ufordelaktig fra din side hvis du vil delta på en konservativ type arrangement, der tatoveringer blir motet. Med mindre du alltid vil ha lange ermer.

Håndleddetatoveringer Smerte nivå

@Ashley Ann (Yahoo Answers): noen tatovører vil ikke gjøre det godt på håndleddet på grunn av venene noen vil gjøre under eller til og med den midtre er litt under og gjorde meg ikke noe vondt i det hele tatt, kanskje fordi jeg ikke tåler smerter. avhenger bare av hva du kan ta.

Kjente kjendiser med tatoveringer på håndleddet

Som det du har sett på fjernsyn, blader og internett, er det en rekke kjendiser fra hele verden som har tatoveringer på håndleddene. Noen av disse kjendisene gjorde det fordi de vil takle den siste trenden. Imidlertid betyr de fleste av disse tatoveringene viktige ting i livet til disse kjendisene. Her er noen av disse kjendisene:

 • Selena Gomez – Denne amerikanske tv -barnestjernen ble til en nydelig sanger og viser stolt tatoveringen hennes på notatet på håndleddet. Denne tatoveringen betyr at musikk er en stor del av hennes nåværende vellykkede karriere.
 • Rihanna – Hvem ville ikke kjenne Rihanna? Bortsett fra å være en voldsom kjæreste til Chris Brown, er hun en strålende sanger og skuespillerinne verden har å tilby. Rihanna har en stammetatovering på høyre håndledd. Ifølge henne symboliserer en slik tatovering kjærlighet og styrke.
 • Lea michele – Denne nydelige “Glee” -stjernen har en tatovering på håndleddet som heter “I Believe”. Den har en blågrønn farge, så du kan ikke legge merke til det. Dette er faktisk tittelen på sangen Lea pleide å synge i det berømte Broadway rock -musikkshowet “Spring Awakening”.
 • Khloe Kardashian – Denne eliten amerikanske kjendisen har en “I Love You” -tatovering på høyre håndledd. Ideen om å tatovere den kom over da hun fant et håndskrevet brev fra sin far som sa: “Jeg elsker deg”.

Lightning Bolt Tattoo av Georgia GrayFern Tattoo on Wrist av MowgliFloral Wrist Tattoo av Anna BravoTiny Wing Tattoo on Wrist av Sasha MasiukSketch Style Bird Tattoos on Wrist av Inez JaniakCherry Blossom Tattoo on Wrist av AsaoLinework Band av Balazs BercsenyiFloral Wrist Tattoo av Mini LauTiny Triple Goddess Tattoo on Wrist av Lauren WInzerAkvarell Cherry Blossom Tattoo av G.NO

Pink Hibiscus Wrist Tattoo av Ryson LapeniaWanderlust Tattoo av HarukaOrnamental Wrist Tattoo av Pedro ContessotoLHBT håndleddetatoveringFloral Wrist Tattoo av Char Mcgaughy

Populære designideer for menn og kvinner

Håndleddet er en av de mest fremtredende kroppsdelene, spesielt hos kvinner, og derfor pryder kvinner dem med armbånd og armbånd. Tatoveringer er en annen flott måte å håndledde utsmykninger på, med tatoveringsdesignere som kontinuerlig jobber med nye og kreative designideer. Her er noen av de mest populære ideene:

 • Fugletatoveringer på håndleddet – Fugletatoveringer ser veldig bra ut på håndleddene til jenter ettersom de er feminine i designet. De fleste av dem er laget i svart farge og kan lages til en rimelig pris på grunn av deres lille størrelse. Den kan vises på midten av håndleddet eller på siden.
 • Pil og bue – Bue- og pildesignet er et populært unisex -design, som representerer mot og dristighet.
 • Butterfly tatovering på håndleddet  – Et annet attraktivt alternativ for kvinner er den klassiske sommerfugldesignen som Koi -fisk, som dekker et relativt større område og kan kombineres med blomster, initialer eller ord for å gi den en mer dramatisk effekt. Man kan velge en enkelt, stor og intrikat designet sommerfugl, eller gå for en klynge av mindre, mindre detaljerte, men effekten er uansett fantastisk.
 • Nøkkeltatovering på håndleddet – En nøkkeltatovering på håndleddet står som et symbol på tro og kan være et godt valg for begge kjønn. Det kan bety å åpne de nye dørene og retningene i livet. Designet er enkelt, men det ser attraktivt ut for menn og kvinner.
 • Religiøse symboler – En tatoveringselskere kan ha et religiøst symbol tatovert på håndleddet, som en fremstilling av hans tro og tro på en subtil måte. Selv musikalske symboler ser bra ut på håndleddet og er spesielt foretrukket av de i dette yrket. De kan til og med gå etter musikalske notater og tekster fra favorittsangen for å symbolisere lidenskapen for musikk som en del av deres fysiske vesen. Noen mennesker går etter symboler på eldgamle språk som sanskrit, latin eller kinesisk, for å få et helt unikt tatoveringsdesign for håndleddet.
 • Himmelske organer – Himmelskropper som sol, måne og stjerner er et godt alternativ. Slike tatoveringer ser ikke bare attraktive ut, men gir også bærer karakterstyrke. Stjerne tatovering designer tilgjengelige i et stort utvalg, mens en kombinasjon av disse kroppene kan smelte sammen til en god idé. En enkelt stjerne eller en klynge kan plasseres langs håndleddet for en fantastisk effekt, mens disse stjernene kan gjøres i svart eller i en rekke lyse farger for å få ønsket utseende.
 • Blomstertatoveringer på håndleddet– Blomster har vært en evig favoritt når det gjelder tatoveringskunst. Mens en lotus betyr hengivenhet og tro, står rose for kjærlighet og lidenskap. Liljer, solsikke, tusenfryd og hibiskusblomster er også omtalt i noen tatoveringsdesigner. Designet kan inneholde en enkelt blomst eller en kjede av dem for en fantastisk design. De kan vises i levende farger og med delikate detaljer. Mesteparten av blomst tatoveringer er favorisert av kvinner.
 • Kompass og ankertatoveringer på håndleddet – Objekter knyttet til havet, for eksempel kompasset og ankeret, er også et godt valg blant det maskuline kjønnet. Slike tatoveringer er mer detaljerte og dekker et større overflateareal. Spesielt en kompass -tatovering kan nå armen på bæreren.
 • Hjertesymbol – Det fantastiske alternativet med hjertesymbolet, som er symbolet på kjærlighet og lidenskap. Hjertetatoveringer gjør et meningsfullt design for de som leter etter par -tatoveringer, ettersom de står for kjærligheten og engasjementet til et par mot hverandre.
 • Fjær Tatoveringer – Fjærdesign er også favorisert av både menn og kvinner, da det gir god plass til kreativitet og kan presenteres på mange forskjellige måter for å skape et unikt sluttresultat. Hvis du leter etter fjær -tatoveringer, har vi en grundig samling av fjær -tatoveringer.
 • Banddesign – Populariteten til armbåndsdesign har økt, ettersom de forbedrer tiltrekningsverdien til håndleddet, i tillegg til at de gir et større overflateareal for å skape et unikt design. Det ser mer ut som en smykker i stedet for et tatoveringsdesign.

I tillegg til disse fantastiske designene, kan bæreren gå for noen navn, spesielle ord eller sitater. Ord som “Kjærlighet” og “Tro” er ofte omtalt på håndleddet. Man kan også gå etter sitt eget navn eller initialer eller de av den mest spesielle personen i ens liv. Tribal tatoveringsdesign er et annet gunstig alternativ, men de er mest foretrukket av menn. Disse kan inkludere keltiske design eller Maori -tatoveringer. Jo lettere designene er, desto bedre er det da de skal hugges i et lite mellomrom. Derfor må man lete etter noe enkelt og ukomplisert, som er lett å gjøre, men likevel ser attraktivt ut.

Designalternativene for håndleddet er nesten uendelige. Alt bæreren trenger å gjøre er å velge riktig design som passer hans eller hennes personlighet så vel som holdning. Samtidig skal det se kult og fasjonabelt ut, noe som er selve formålet med å få gjort en tatovering.

Sammendrag

Vanligvis vil det å ha håndleddetatoveringer alltid komme med gode og dårlige ting. Du kan se flott ut i øynene til mange mennesker, men du kan sikkert ikke ignorere det kritiserende utseendet til mange konservative individer i samfunnet. Du kan tross alt aldri glede alle. Derfor, før du endelig bestemmer deg for å ha disse tatoveringene, må du sørge for at du er mer enn klar for de mulige tingene som kan komme.Blackwork Sugar Skull Tattoo DesignNever Give Up White Ink Tattoo av Caitlin FinneyCherry Blossoms on Wrist av AsaoMolecule Tattoos av Joice WangFargerik håndleddetatovering av Off The MapSmall Sun Tattoo av Matt RoeMirror Tattoo on Wrist av Kat WorrallDotwork Wrist Tattoo av KaiTiny Snowflake Tattoo av IDALivscontroller håndleddetatoveringWatercolor LOVE Tattoo on Wrist av Koray KaragozlerArrows on Wrist av Victor FigueroaFish Hook Tattoo on Wrist av Joice Wang