I århundrer har mennesker rundt om i verden brukt tatoveringskunst for å pryde kroppen sin, og de har hentet inspirasjon fra noen av de mest fantastiske elementene for å lage fantastiske design for kroppen. En av de mest uvanlige og forlokkende tatoveringsdesignene er havfrue -tatoveringer, som bruker denne vakre mytiske skapningen som grunnelement. Havfruer har vært en del av folklore og eventyr, og ingen vet om de eksisterer i virkeligheten eller ikke, men folk kommer stadig med historier om observasjonene sine, noe som gjør dem enda mer fascinerende for menneskeheten. I dag har disse vakre havfruekunstene blitt et godt valg for tatoveringsentusiaster så vel som kunstnere fordi de har en mystisk kvalitet ved seg.

Havfruekunst har blitt inkludert på listen over mest populære tatoveringer i disse dager. En ting som gjorde en slik tatovering veldig etterspurt, er det faktum at designet består av en veldig nydelig mytisk skapning kjent som havfrue. Bare hvis du ikke vet det, er en slik mytisk skapning halvt menneske og halv fisk. Fra hode til midje har den en menneskelig del og delen under er fisk inkludert halen. Selv om det ikke er påvist observasjoner av denne skapningen i havet, er det fortsatt ubestridelig at dette er et perfekt emne for tatovering. Likevel, før du velger disse tatoveringene, ville det være flott hvis du først holder deg godt kjent med slike skapninger.

Sjekk ut dette: Finn ut mer om geometriske tatoveringer!

Havfruens historie

Havfruer har hatt en nær tilknytning til havene, ettersom det antas å være deres hjem. Legender har rapportert at havfruer har blitt observert av sjømenn og dykkere ved mange anledninger, men det er ingen klare bevis for deres eksistens i den virkelige verden. En havfrue beskrives som halv kvinne halv fisk, med den øvre delen som en kvinne, og hun har alltid blitt sett på som en fantastisk skjønnhet, med nydelige øyne, feilfri hud og lange vakre lokker. Lavere ned er kroppen hennes av en fisk, dekket med skinnende skalaer og med en halefinne på enden. Det antas at hun ikke bare har blitt velsignet med et vakkert ansikt, men også en sjelfull stemme, og det er sangen hennes som hun bruker for å lokke menn, som nevnt i legendene om denne grasiøse skapningen. Legender har definert havfruer som fengslende og bedragerske skapninger, først lokket uskyldige menn med sin melodiøse sang og deretter omfavnet dem og tatt dem med seg inn i havets dyp. Folklore har assosiert dem med mystikk og fare, og sa at ingen ennå har kommet tilbake levende fra klutene til en havfrue.

havfrue tatovering

Havfrue Tatoveringer Betydninger

Hvis du ikke vet det, er det en rekke symboler du bør vite om det alltid nydelige havfruekunstverket. Disse tatoveringene er selvfølgelig ikke bare for visningsformål. Du må vite at disse har symbolikk og betydning, slik at du vil ha noen ideer om disse tatoveringene er ideelle for deg eller ikke. Du vil også kjenne meldingen til de menneskene som har på seg disse tatoveringene. I forbindelse med dette, her er noen av symbolikk og betydninger av havfrue designet tatoveringer som du bør bli godt kjent med:

 • Makt – Makt er en ting som en havfrue symboliserer. Det er ganske enkelt fordi havfruer er fryktet av mange, ikke bare mennesker, men også noen andre dyr som du kan finne i havet der disse skapningene bor. Det er til tross for at de har et veldig nydelig utseende. Havfruer er kjent for å være havets dronninger, og derfor er de kraftige.
 • Skjønnhet – Skjønnhet er en annen ting som en havfrue er et symbol på folkemunne. Vel, det er ingen tvil om det siden du bare vil bli fascinert av skjønnheten til disse mytiske skapningene ved å bare se på havfruene i havet. De beveger seg grasiøst, selv når de svømmer rundt, og derfor blir mange mennesker mer nysgjerrige på dem.
 • Frihet – De symboliserer også frihet. Forklaringen på dette er det faktum at en havfrue er ekstremt fri til å vandre rundt i havet hvor den vil siden den er en kongelig skapning i havet. På grunn av dette vil noen andre sjødyr ikke lage rot med det. Hvis du er ledig og vil være fri, så er en havfruekunst noe for deg.
 • Kjærlighet – Kjærlighet er en annen ting de representerer. Det er definitivt fordi havfruer er kjent for å være veldig kjærlige, spesielt hvis du også elsker dem. De vil gi tilbake det du har gitt dem. Likevel bør du være forsiktig så du ikke provoserer dem siden de også kan være veldig grusomme, spesielt mot mennesker.
 • Fred – Fred er en annen ting som en havfruekunst representerer. Det er rett og slett fordi havfruer er fredselskende skapninger. Derfor, hvis du vil la andre vite at du er en fredselskende type person, ville det være flott å ha en slik tatovering. Forklaringen på dette er at havfruer ikke er voldelige, med mindre du vil provosere dem.

Kjente personligheter

Du er sikkert klar over at det er mange kjente personligheter i verden som liker å bli tatovert. En av deres favoritt tatoveringer er en havfrue design tatovering. Du kan ikke klandre dem siden disse tatoveringene er veldig fascinerende. Her er noen av navnene deres:

 • Christina Ricci -Christina Ricci er en berømt 36 år gammel amerikansk skuespillerinne som ser veldig fantastisk ut med sin havfruekunst som ligger der venstre ankel.
 • Bethany Cosentino -Hun er en 29 år gammel amerikansk musikkartist som også er stor fan av en havfruekunst. Faktisk har hun denne tatoveringen på seg høyre overarm. Det er faktisk en tohalet havfruekunst.
 • Zoe Kravitz – Hun er en amerikansk skuespillerinne som har en havfrue lokalisert på henne venstre underarm.

Plasseringsguide

Den mest populære designen til tatoveringer for havfrue er bildet i full lengde av havfruen, som er best egnet til å bli blekket på bena, armene/underarmen og skulderområdet til bæreren. En slik tatovering krever mer plass, noe som gjør den god for plasseringer som ribbeina (siden), brystet, magen og ryggen. Havfrue ermet tatoveringer er også ganske populære spesielt blant menn, fordi de ser ut til å fortelle en egen historie. Ekspert tatovører kan bruke sin kreativitet og fantasi til å lage innovative design i tatoveringer sentrert rundt havfruen. Slike tatoveringer har faktisk en historie å fortelle som gjør dem enda mer forlokkende og fascinerende.

vakker-ariel-tatovering-lille havfrueLittle Mermaid Tattoo Designariel-little-marmaid-tattooAkvarell Ariel av Hello Tattoofantastisk-lille-havfrue-tatoveringerFantastisk Ariel Dotwork Tattoo

Populære designalternativer

Havfruer er skapninger som kombinerer skjønnhet og mystikk, og er en av de sjeldne og attraktive kombinasjonene som alltid har vakt oppmerksomhet. Som et resultat har havfruen oppnådd en status for ønskethet og popularitet blant tatoveringselskere. Det var en tid da havfrue ble ansett som egnet for mennesker som er knyttet til sjøen, for eksempel sjømenn og fiskere, men i dag får folk fra alle samfunnslag disse tatoveringene blekket med stort engasjement. Kvinner elsker disse tatoveringene på grunn av deres estetiske skjønnhet så vel som feminine kvaliteter. Disse tatoveringene er også knyttet til lekenhet og uavhengighet, som gir dem en spesiell symbolsk betydning og øker deres mangfold av popularitet. Ulike elementer kan kombineres med havfruen for å lage noen fantastiske mønstre. Her er noen fantastiske og nydelige havfruekunstdesigner:

 • Fest tatoveringen er en attraktiv versjon av den forførende pin up jentetatoveringen. Det er det sexy uttrykket i ansiktet hennes som gjør tatoveringen enda mer spesiell
 • Liten tatovering er et annet populært alternativ som er veldig elsket på grunn av det uskyldige utseendet
 • Havfrue på fjellet er et klassisk design som viser en havfrue, som sitter på en stein ved sjøsiden og venter på sin sjelevenn
 • En havfrue med flytende hår ser helt nydelig ut når det blekkes på huden
 • Havfruer blir sett på som datteren til sjøguden, Poseidon. I slike tatoveringsdesigner vises havfruen sittende på skalltronen til faren.

I utgangspunktet må kunstneren være veldig forsiktig med uttrykket og ansiktsutseendet til havfruen mens han blekker denne tatoveringen fordi havfrue handler om skjønnhet og sjarm. En annen ting som virkelig har innvirkning på denne tatoveringsdesignets nåde, er riktig bruk av farger. Mens menn generelt foretrekker tradisjonell svart farge i havfruen, kommer disse tatoveringene for kvinner i en rekke lyse farger for å skildre den virkelige skjønnheten til en havfrue. Man bør bare stole på en ekspert som kan legge inn sine originale ideer for å lage en kunst som er unik og har evnen til å fange all oppmerksomhet den kan.

Circular Little Mermaid tattoo av Svetlana LiubchenkoAriel dotwork mandala tatovering av Jules Mandalaariel-lille-havfrue-tatoveringerakvarell-ariel-lille-havfrue-tatoveringerariel-lille-havfrue-tatoveringerharpe-ariel-lille-havfrue-tatoveringerursula-lille-havfrue-tatoveringerskremmende-lille-havfrue-tatoveringerariel-innrammet-liten-havfrue-tatoveringer

Ulike varianter

Enhver tatovering har mange design å tilby. Du er klar over det, ikke sant? Dette viser at du også kan ha en rekke valg når det gjelder havfruekunst. På grunn av dette er det ingen måte du ikke kan finne den du liker og den som passer perfekt til din unike personlighet. Her er noen av de flotte og vanlige designene:

 • Erotisk havfrue Art – Som navnet antyder, er dette designet ganske erotisk på en måte at det vil vise noen skinn på bildene. Et godt eksempel er en toppløs havfrue. Selv om det er mange konservative mennesker som vil reagere på dette designet, kan du aldri endre på at dette er en av de vakreste designene du noen gang kan ha for havfrue -tatoveringene dine.
 • Havfrue og maritimt symboldesign – En annen veldig nydelig design som sikkert vil fascinere deg er havfrue og maritimt symboldesign. Unødvendig å si er designet sammensatt av et nydelig bilde av en havfrue sammen med noen maritime symboler som skipsankeret. Disse to tingene er perfekte kombinasjoner siden de har en sterk forbindelse, som er havet. Slik er det vanlige valget for en rekke sjøfolk i hele verden.
 • Animert havfruekunst – En annen flott design av en havfrue som du kan ta hensyn til er den animerte havfruekunsten. Dette er den du bør velge hvis du vil være leken med tatoveringene dine. Selvfølgelig er bildene av havfruene mer som en tegneseriefigur. Et godt eksempel på dette designet er prinsesse Ariel, som er en kjent tegneseriefigur i Disney -showet The Little Mermaid.

Sammendrag

Havfrue -tatoveringer er vakre tatoveringer som du bør vurdere å ha på kroppen. Disse vil sikkert gjøre deg til sentrum av mengden. Disse har et stort utvalg av design du kan velge mellom. Imidlertid må du være forsiktig når du velger, siden du må matche disse tatoveringene på din personlighet.

enkle-lille-havfrue-tatoveringerdel av denne verden-lille-havfrue-tatoveringerLittle-Mermaid-by-Todo-ABT-Tattoobeste-lille-havfrue-tatoveringerenorm-tilbake-liten-havfrue-tatoveringariel-tattoo-designsariel-lille-havfrue-tatoveringerfarget-liten-havfrue-tatoveringerknoke-havfrue-tatoveringbeste-lille-havfrue-tatoveringursula-the-little-mermaid-tattoovi-ariel-lille-havfrue-tatoveringariel-lille-havfrue-tatovering-83erød-blå-ariel-liten-havfrue-tatoveringhavfrue-mage-tatoveringtatovering med stor ariel-rygglille-havfrue-ermet-tatoveringersebasitan-liten-havfrue-hummer-tatoveringpris-eric-ariel-ermetariel-flyndre-liten-havfrue-tatovering4-ariel-den-lille-havfrue-tatoveringenariel-morsom-liten-havfrue-tatoveringstor-bryst-stykke-liten-havfrue-tatoveringariel-anker-havfrue-tatoveringtumblr_nj0alzuAqR1qh9nroo1_540svart-hvitt-ariel-liten havfrueariel-havfrue-tatovering-2ariel-svømming-tatoveringariel-svømming-med-delfiner-tatoveringursula-lille-havfrue-tatoveringden lille havfruen-tatoveringenariel-lille-havfrue-tatovering-3rwethe-little-mermaid-tattoo-designsfantastisk-ariel-liten-havfrue-tatovering32-ariel-den-lille-havfrue-tatoveringenvi-ursula-lille-havfrue-tatoveringursula-lille-havfrue-tatovering-243435-ursula-lille-havfrue-tatoveringariel-lille-havfrue-tatovering-23ew80-tallet-ariel-tatovering-lille havfrueariel-lille-havfrue-tatovering-6yliten havfrue-sitat-tatoveringAkvarell-Ariel-lille-havfrue-tatoveringareil-emo-lille-havfrue-tatovering

Havfrue-tatoveringer002

Havfrue-tatoveringer003Havfrue-tatoveringer005

Havfrue-tatoveringer006Havfrue-tatoveringer009

Havfrue-tatoveringer010

Havfrue-tatoveringer011

Havfrue-tatoveringer012

Havfrue-tatoveringer013

Havfrue-tatoveringer014

Havfrue-tatoveringer015

Havfrue-tatoveringer016

Havfrue-tatoveringer017

Havfrue-tatoveringer018

Havfrue-tatoveringer019

Havfrue-tatoveringer020

Havfrue-tatoveringer021

Havfrue-tatoveringer025

Havfrue-tatoveringer026

Havfrue-tatoveringer027

Havfrue-tatoveringer028

Havfrue-tatoveringer029

Havfrue-tatoveringer030

Havfrue-tatoveringer031

ddddd fffff1 ii  havfrue-tatoveringer-1 havfrue-tatoveringer-2 havfrue-tatoveringer-3 havfrue-tatoveringer-4 havfrue-tatoveringer-5 havfrue-tatoveringer-7 havfrue-tatoveringer-8

havfrue-tatoveringer-10 havfrue-tatoveringer-11 havfrue-tatoveringer-12 havfrue-tatoveringer-13 havfrue-tatoveringer-14 havfrue-tatoveringer-15 havfrue-tatoveringer-16 havfrue-tatoveringer-17 havfrue-tatoveringer-18 havfrue-tatoveringer-19 havfrue-tatoveringer-21 havfrue-tatoveringer-22 havfrue-tatoveringer-23 havfrue-tatoveringer-24 havfrue-tatoveringer-25 havfrue-tatoveringer-26 havfrue-tatoveringer-27  op po s2 ppp1 ppppp1 r rr s4 t ty ui uu uuui VV2-e1421318020664 vvvv-e1421318059288