designer tapet minimalistiskt mönster

Ge dina rum en viss sofistikering med designtapeter

 Det är inte längre en hemlighet att tapeter är tillbaka på trenden. Och väldigt ofta, när det gäller att göra rätt val för din moderna interiör, är mottot: ibland är mindre mer. Idag har vi precis grejen för dig igen. Vi presenterar dig 15 snygga designtapeter som är uttrycksfulla och subtila samtidigt.

Här hittar du nästan allt från linjaler och andra geometriska mönster till retro och andra abstrakta former. Färgerna är neutrala och naturliga och garanterar en perfekt bakgrund för din moderna interiör. Är du redo för en närmare titt? Ovan kan du redan se den självhäftande tapeten från CB2, som designades av Chicago-baserade designern Noël Ashby. Mönstren är abstrakta och geometriska och har en ljusgrå nyans. Fördelen med denna tapet är att den är helt avtagbar.

Wilshire Väggmålning av West Elm

designer tapet betong utseende

Denna lättanvända vinyltapet ger dina väggar ett utmärkt betongutseende. Imitationen är helt perfekt, och den neutrala färgen är en universell bakgrund för alla typer av hemtillbehör.

Tredimensionella kuber i ljusgrått

designer tapet tredimensionella geometriska mönster

Lyxig tapet med grekiskt nyckelmönster i svart och guld

designer tapet guld svart grekisk nyckel

Orbit Metallic av Noël Ashby

designer tapeter cirklar geometriska

En annan minimalistisk skapelse av Noël Ashby: den här tapeten är en sofistikerad imitation av ett nätverk med känsliga cirklar. Det erbjuds också av CB2 och kan enkelt bytas ut.

En smart imitation av stenar

designer tapeter minimalistiska mönster stenar stiliserade

Geometri i vitt av  Graham & Brun

designer tapet minimalistiskt designmönster

Du hittar denna dynamiska relief i vitt på Graham & Brun. Inspirationen till detta kom från modern arkitektur. Med ett sådant tredimensionellt mönster kan du vara säker på att få mer rörelse in i alla rum.

Beaded Moon på West Elm

designer tapet minimalistisk retro

Denna subtila väggmålning på West Elm förtrollar med sin filigran design i retrostil. Antika eller vintagemöbler och hemartiklar passar särskilt bra till detta.

Stark och maskulin i svart

designer tapet minimalistisk svart kakel optik

Om du föredrar att ge dina rum ett starkare utseende, är denna uttrycksfulla tapet med kakelutseende den perfekta lösningen för dig. Det här är med Graham igen & Brun och kommer att bli ett framgångsrikt komplement till din sofistikerade, minimalistiska inredning.

Om du gillar shabby chic

designer tapeter minimalistiska shabby chic rottingmöbler

Ovävt tapet: nätverket från Ferm Living

designer tapeter rektanglar minimalistiska

Du kan hitta en så fin tapet på det danska företaget Ferm Living. Det är en minimalistisk imitation av ett nät och kombinerar precision och mildhet i ett. Det är en WallSmart -tapet som du kan ta på och ta av utan problem.

Ferm Levande nät i ljusrosa

designer tapet rektanglar rosa

Subtila sammanvävda mönster på Graham & Brun

designer tapeter subtila geometriska mönster

Traditionellt vintagemönster i beige

designer tapet traditionellt mönster minimalistisk

Tapeten origami ränder från West Elm

designer tapet vit relief

Denna tapet kommer att vinna dig inte bara med sin filigranrelief och sin elegans, utan också med sin miljövänlighet. Det lasertrycktes på specialpapper och är helt PVC-fritt. Dessutom når produkten mycket låga värden när det gäller VOC -utsläpp.