Vi är aldrig trötta på att prova nya mönster och färger på våra väggar. Det är inte för ingenting de säger: du behöver byta landskap igen. Vi upptäckte nyligen den här häftiga trenden med djurtryck. Det var kärlek vid första ögonkastet. Bara fantastiskt! Subtila, smickrande färger i gammalrosa och ljusgrå i en lyckad kombination med ekologiska djurutskrifter – absolut önskvärt. Dessa tapeter framkallar ett riktigt må-bra-blickfång ur varje tråkig vägg och säkerställer mer harmoni och mys i rummet.

 Trendiga “animal print” -mönster, omtolkade

Den största inspirationen för oss kom när vi såg den senaste kollektionen av VäggmålningarTapeter, från en innovativ brittisk designstudio. Formgivarna bestämde sig för att ta sig an den stora utmaningen att få tapeter i “djurtryck” att se snygga ut, och de kämpade sig fram till seger med den här nya tapetkollektionen. Med överdimensionerade tryck i pastellfärger tämjer dessa konceptuella väggmotiv årets största modetrend för en smakfull övergång till inredning.

Bjud in den trendiga tapettrenden 2019 till ditt hem

tapet trend djurutskrifter giraff

De otaliga djurutseenden som smygt sig runt på hemtextilier och produkter på sistone och gått vidare med hemmetillbehör som accenter gör det tydligt att ”animal print” är den största och djärvaste trenden i år. Med denna smakfulla tapetkollektion, där klassiska djurprintar presenteras som minimalistiska former med maximalistiska storlekar, behöver designälskare inte avskräcka från tanken på att ha ett djurtryck på sina egna väggar.

En subtil afrikansk känsla i vardagsrummet

tapet trend zebra rosa

“Animal print” tapeter behöver inte vara skrämmande

Kattmönster som pryder leoparder och oceloter är ikoniska tryck. Men dessa kan snabbt verka för ostiga eller vardagliga. Detta kan helt förhindras med de abstrakta och snygga tapetmönstren från MuralsWallpaper. Den nya kollektionen utökar trenden med sådana djurprintar som inte ofta syns på kläder. Här är utskrifterna i stort format och stiliserade, vilket får dem att se väldigt moderna och sofistikerade ut.

Tapetet tigermönster är också “tämt” på ett elegant sätt.

tapet trend djurutskrifter tiger

De som känner sig för blyga för att prova trenden hemma kan skapa utrymmet för sina vildaste drömmar med denna tapetkollektion. Med zebra-, leopard-, tiger- och giraffmotiv i olika neutrala nyanser har dessa tapeter hittat ett sätt att föra dessa ikoniska tryck till din vägg på ett modernt konceptuellt sätt. Även den minsta antydan till kitsch har helt enkelt ingen chans här.

Perfekt digitaltryck i en delikat gammalrosa

tapet trend leopardrosa

Det grå zebramönstret kan också hantera några färska accenter i grönt

tapet trend grå zebra

Det blir ännu bättre! Dessa fantastiska tapeter med djurtryck kan designas, skrivas ut och levereras individuellt för både privata och kommersiella projekt över hela världen. Alla papper hämtas hållbart och trycks med 100% miljövänlig vattenbaserad toner. Det kan bara betyda en sak: perfekt design med gott samvete!

Du har aldrig sett giraffmönster som detta förut

tapet trend giraff grå

Och vad sägs om ett sådant tigermönster i den senaste tapettrenden?

tapet trend tiger grå

Den som säger “animal print” är banalt och kitschigt?

tapet trend leopard vardagsrum