idei sufragerie colectie farfurii portelan

Idei elegante de sufragerie pentru o notă specială

Ești gelos pe toate camerele și mobilierul frumos pe care le vezi din nou și din nou la noi? Încercăm să vă acoperim invidia prezentându-vă câteva idei de sufragerie pe care oricine le poate realiza.

Aș dori, de asemenea, să vă împărtășesc câteva modalități simple prin care vă puteți inspira ușor și ușor din ideile noastre.

Pe măsură ce se apropie sezonul festivalului, cred că sala de mese este cea mai importantă parte a acestuia. Sper că ești de acord cu mine.

Adăugați o ghirlandă la candelabru

candelabru de idei de sufragerie în stil neobaroc

 Aici puteți decide variante complet diferite? Sunt posibile atât coroane de brad veșnic verzi, cât și coroane de perle. Acesta este un mod simplu de a da întregului lucru un caracter festiv.

Creați o colecție de artă permanentă

idei sufragerie poze raptor colectie

 Plăcile colorate dintr-o colecție de cărți de epocă nu foarte scumpe sunt o idee minunată. Încercați o carte cu păsări, scoici și ilustrații botanice. Sau ați prefera un atlas vintage?

Arătați cu mândrie setul de cafea al bunicii

idei sufragerie abstract artă de perete nuanțe gri

Dezgropați aceste tacâmuri de argint și lustruiți-le. Poate servi minunat ca o piesă centrală pe măsuța de cafea.

Agățați farfuriile pe perete

idei sufragerie pietre rotunde farfurii rotunde de perete

Ai putea atârna minunat aceste piese de invidiat pe perete. Funcționează bine peste tot, inclusiv în sala de mese. Este un alt mod minunat de a crea o colecție rapidă. Piesele tale preferate vor fi în fața ochilor și nu vor fi ascunse în niciun sertar.

Mergi după nuanțele întunecate

idei sufragerie farfurii artă de perete

În sufragerie puteți găsi, de obicei, lumini slabe. Nuanțele în gri creează o eleganță călduroasă. Observați efectul de echilibrare al panourilor albe și al tăieturii din spațiul negru.

Adăugați un scară simplă și aranjați lumânările într-o linie

idei sufragerie masa rustica din lemn aspru

Efectul acestei combinații este pur și simplu incomparabil de frumos. Costurile care apar sunt foarte modeste.

Un alt element, care în practică nu va costa foarte mult, este lampa suspendată în formă de tambur. Ai putea folosi forma ta de lampă preferată împreună cu un kit simplu. Acest lucru va contribui, de asemenea, la rezultate minunate.

Fii foarte generos cu placa centrală

idei sufragerie vaza antica ca decor de masa

Căutați în jur plante în cameră pe care le aveți în mod normal afară, un ghiveci mare de flori, de exemplu, și scoici supradimensionate sunt perfecte. Este un fel de container care va funcționa minunat în curtea din spate.

Sfeșnic sau plantă în colț

idei sufragerie candelabru art deco

Ai vazut? Teoretic, totul a fost adăugat în sala de mese: masă, scaune, covor și totuși totul se simte ca și cum ar lipsi ceva. Ai putea umple acest gol cu ​​o măsuță sau un scaun în colț, o plantă sau un sfeșnic.

Căutați o piesă ieftină, dar neobișnuită, care poate servi drept bufet

idei sufragerie comoda alb motiv maritim

O masă, o masă Parsons, o bufet, un dulap media înalt poziționat sunt toate elementele care pot fi găsite pe piața second hand. Pot fi transformate în mese laterale frumoase în sufragerie. Acestea pot fi transformate minunat prin șlefuire și pictură.

Acordați bufetului sau plăcii de mătase o simetrie încorporată

idei sufragerie meißner porțelan accente aurii

În acest fel veți obține o atmosferă echilibrată în cameră. Luați în considerare adăugarea lămpilor de masă. Acestea ar putea include becuri de joasă tensiune sau candelabre pe ambele părți pentru iluminare intimă.

Aranjați dulapul într-un mod nou

vitrina idei sufragerie din lemn deschis la culoare

Scoateți totul și puneți-l pe masa de luat masa. Amestecați totul și potriviți diferitele modele de pe standuri, boluri, ulcioare și teasets. Alegeți o constelație în care puteți intra cel mai bine în propria sa.

Dacă optați pentru un decor complet alb, atunci veți obține ceea ce este cunoscut sub numele de stil belgian

idei sufragerie candelabru de cristal shabby chic

În plus, puteți echipa peretele din spate al rafturilor cu hârtie de perete sau le puteți vopsi. În acest fel, obiectele valoroase expuse acolo vor intra și mai mult în propriile lor.

Combinați scaunele

idei sufragerie idei candelabre originale cu abajururi cu tambur

Dacă ai invitat o mulțime de oameni la petrecerea ta, atunci ai o problemă. Rezolvați acest lucru cu stil. Mai precis, mă refer la o bancă sau scaun pentru gazdă și gazdă, așa că amestecați scaune din bucătărie. Amestecarea acestora poate crea un aspect eclectic minunat. Pentru a împiedica lucrurile să pară dezordonate, folosiți perechi de scaune potrivite și presărați-le cu așternuturi. Așezați-le unul lângă celălalt sau la ambele colțuri opuse ale mesei.

Așezați accesoriile barei pe o tavă elegantă

idei sufragerie sifonier lung cu sertare

Proiectează bara pe un sifonier

idei de sufragerie simetrice cu veioze elegante

Indiferent dacă folosiți o tavă sau un bufet, puteți lăsa pe ea băuturile și instrumentele de servire asociate. Acest lucru va atrage atenția oamenilor în sala de mese, chiar dacă nu organizați o cină formală.

Ați găsit utile și utile ideile noastre de sufragerie? Vrem să sperăm.