Sala de mese nu este doar o simplă zonă de luat masa, ci îndeplinește și o funcție socială importantă în casă. Este un punct central de întâlnire pentru familie, unde vă puteți petrece timpul împreună în pace și puteți face schimb de idei. Cele mai recente tendințe de amenajare includ adesea un plan de locuit deschis, în care sufrageria, bucătăria și sufrageria formează o unitate armonioasă, care, la rândul său, asigură un confort mai mare și un spațiu suficient. Dar chiar și în apartamentele mai mici puteți amenaja o zonă de luat masa plăcută și confortabilă, unde vă puteți simți foarte confortabil. Desigur, propriul gust și preferințele personale joacă cel mai important rol. Cu toate acestea, există câteva sfaturi și trucuri pe care ar trebui să le urmați, care vă vor fi de mare ajutor atunci când instalați camere mici. În acest fel, fiecare cameră poate fi transformată într-o cameră luminoasă, spațioasă, cu puțin efort. Cum funcționează? Foarte usor. Iată câteva sfaturi pentru tine.

mobilarea sufrageriei masă scaune scaune din lemn deschis covor sisal perdele albe

Design color în camere mici

Practic, se aplică întotdeauna regula generală – culorile deschise și neutre extind optic camera mică și o fac să arate mai spațioasă. Desigur, puteți opta și pentru pereți albi sau pentru o pereche armonioasă de culori precum alb-gri sau turcoaz-crem. Dacă îți plac culorile strălucitoare, poți integra câteva stropi proaspete de culoare în mobilierul sufrageriei cu tampoane pentru scaune, perne, decorațiuni pentru ferestre sau alergători de masă. Astfel de accente atrag de obicei atenția și dintr-o dată camera arată mult mai mare.

Mobilier sufragerie masă masă scaune tapițate candelabru alb comodă din lemn

Mobila potrivită și spațiu suficient de depozitare

De asemenea, ar trebui să optați pentru nuanțe mai deschise de mobilier în sala de mese mică. O masă cu scaune sau chiar cu Bănci din lemn masiv ușor este cu siguranță o alegere bună. Puteți alege desigur o variantă de mobilier pliabilă, care vă oferă o libertate de mișcare suplimentară. Nuanțele din lemn natural și albul sunt potrivite și pentru bufet sau comoda din sufragerie, care oferă, de asemenea, spațiu suplimentar de depozitare și spațiu pentru raft..

mobilier sufragerie masă bancă bancă candelabru din lemn deschis covor sisal

Lumina zilei și iluminatul artificial

Asigurați condiții de iluminare plăcute în sala de mese. Datorită perdelelor transparente și perdele de ușă subtile Nu numai că intră suficientă lumină de zi în cameră, țânțarii și muștele enervante sunt, de asemenea, ținute departe. Când vine vorba de iluminatul artificial, există așa-numitele "Insule de lumină" o idee buna. Acest lucru nu numai că face camera să pară mai largă, ci și mult mai familiară. O lampă elegantă suspendată deasupra mesei asigură o lumină suplimentară atunci când mănâncă și creează o atmosferă confortabilă seara. Important este că ar trebui să potriviți dimensiunea și designul lămpii cât mai aproape posibil de cele ale mesei de luat masa.

mobilier sufragerie masa masa scaune mobilier bucatarie insula bucatarie iluminat modern

Nu în ultimul rând, nu uitați de oglinzile de perete! Acestea sunt adevărate "Iluzionist" După cum se știe, ele reflectă lumina și evocă întinderea optică și perspective noi în cameră. Oglinzile mari pot fi atașate la perete ca și cum ar fi o ușă, care acționează ca un plan deschis. Oglinzile de perete mai mici, pe de altă parte, pot fi plasate strategic în locurile dorite. În acest fel, puteți extinde și lumina optic camera după cum doriți.

Umple-te și îndrăznește! Distrează-te gândindu-te și configurându-te!

Mobilier sufragerie masă masă scaune ovale din lemn podele din lemn candelabre