albastru în sufragerie porumbei albastru oglindă de bucătărie fină

Am înțeles – puteți folosi albastru în sala de mese!

Care credeți că sunt cele mai populare nuanțe din sala de mese? Din ceea ce am observat, acestea sunt maro deschis, roșu și auriu. Aceste culori sunt confortabile și primitoare și, prin urmare, merg minunat în camere pentru mese și întâlniri cu familii și prieteni. O altă nuanță este întotdeauna ignorată, dar în opinia mea este la fel de potrivită și frumoasă.

Este vorba despre albastru. Mulți oameni consideră pe bună dreptate că această nuanță este rece. Dar poți să-l „încălzești” și atunci este foarte potrivit și original în același timp.

Să începem cu câteva variante minunate ale acestei nuanțe în panoul numit mai jos. Ce variantă îți place cel mai mult?

Marea și cerul

Ce poate fi mai fericit decât integrarea acestor elemente? Dacă doriți să aduceți efectul calmant al apei în zona de zi, umbrirea adecvată este cu siguranță o modalitate bună de a face acest lucru. O combinație cu verde deschis și nisip ar fi pur și simplu superb aici.

Dar turcoazul? Pur și simplu nu mă pot sătura de această nuanță. Arată băiețel, modern și proaspăt. Aș condimenta combinația cu niște atingeri neutre, cum ar fi neutrele întunecate și maro de ciocolată.

Decorarea mesei și peretele în perfectă armonie – turcoaz de vis

albastru în peretele sufrageriei în turcoaz cu oglindă solară

Albastru deschis pe perete poate fi pur și simplu superb

albastru în sufragerie grinzi deschise de tavan artă de perete abstractă

Puteți vedea acest lucru clar în figura următoare. Grinzile expuse de deasupra sunt doar fabuloase, nu crezi? Acest lucru creează întuneric pe tavan și pare mai jos decât este de fapt. Acest lucru creează o atmosferă foarte caldă. Cel puțin unul simte suficientă libertate prin ferestrele largi.

În exemplul următor, vedem o paletă de culori mai restrânsă, dar la fel de frumoasă.

Aici puteți găsi albastru deschis, alb și diverse nuanțe de maro în elementele din lemn

albastru în sufragerie design minimalist perete albastru deschis

O astfel de combinație scoate în evidență elemente arhitecturale interesante.

Culorile întunecate și cerneluri din interior sunt, de asemenea, fascinante. Echilibrat cu nuanțe ușoare și / sau alb, acesta poate fi, de asemenea, o variantă foarte bună pentru sala de mese.

Unul are un aspect dramatic, dar nu claustrofob, al Gregory Roth Design

albastru în sufragerie nuanțe întunecate ale lămpilor pandantive neobișnuite

Vrei ca tavanul tău să pară mai expansiv și mai larg? Aici și culoarea albastră este mult mai potrivită decât albul! Pentru că tocmai această umbră este asociată cu cerul și adâncimea sa impenetrabilă.

De asemenea, ai putea opta pentru o combinație de scaune în crem și albastru

albastru în sufragerie tavan turcoaz fler antic

La sfârșit aș dori să mă uit la combinația de albastru-cer și roșu închis din poza următoare cu tine. Aceasta este o paletă fantastică pentru o sală de mese modernă. Dacă vă schimbați adesea starea de spirit și doriți să încorporați cele mai noi tendințe, limitați utilizarea culorilor actuale la câteva detalii care pot fi ușor înlocuite sau transformate. Acest lucru a fost făcut prin scaunele din această cameră. De fapt, este mai ușor să pictezi peretele decât ușile, tavanul sau podelele, de exemplu! De aceea, probabil că nu există nimic împotriva unei tentative, corect?

albastru în sala de mese tonuri pastelate lemn deschis