idei de amenajare interesante pentru sufragerie, gresie din marmură alb-negru

 Idei interesante pentru interiorul sufrageriei

Dacă aveți nevoie de inspirație proaspătă și idei pentru decorarea casei și înfrumusețarea zonei dvs. de luat masa, ar trebui să verificați aceste 12 idei de sufragerie din galeria Z. Sigur găsiți aici ceva care vă poate adăuga confortul și stilul acasă.

Zonă de luat masa decadentă

Aici vă prezentăm o sală de mese elegantă și confortabilă.

O bancă și două scaune de sufragerie elegant tapițate în jurul mesei de culoare maro închis. Arborele bonsai particular și auriu pare izbitor pe masă. Platourile dreptunghiulare, aurii, formează un contrast îndrăzneț cu ochelarii cu tijă de onix negru.

Amuzament cosmopolit

idei interesante sufragerie interior decor alb perete animale

Dacă îți plac amprentele și decorațiunile de animale, cu siguranță te vei simți confortabil în această sală de mese. Decorațiunile de animale albe se îmbină frumos cu peretele alb. O masă Axis din sticlă colorată cu picioare metalice pentru masă este înconjurată de șase scaune Axis. Un candelabru cu suspensie redusă oferă lumină moale și romantică, în timp ce un covor zebră adaugă un plus de confort sub masă.

Sofisticare clasică

idei interesante mobilier sufragerie fotolii tapitate gri

Acest design clasic constă dintr-o masă de stejar cu șase scaune de luat masa. Patru scaune au picioarele vopsite în alb, care adaugă un contrast frumos covorului maro frumos modelat.

Eleganta toamnei

Idei de amenajare sufragerie starea de toamnă

Această zonă de luat masa extravagantă are o masă cu oglindă placată cu aur. Două fotolii maro ciocolată și încă două scaune de fiecare parte a șemineului încorporat creează un confort luxos în cameră. Perna mare, albă și covorul alb contrastează cu scaunele maro închis. Accesoriile de culoare aurie și ochelarii cu tulpină fac ca masa să arate exclusiv. Banca lungă oferă scaune suplimentare.

Gradina globala

idei interesante amenajare sufragerie gradina globala

Această masă bogat decorată include mai multe opere de artă, sculpturi și sculpturi din diferite părți ale lumii – o adevărată grădină globală. Toate scaunele sunt împodobite cu tapițerie de culoare perlată.

Lux de aur

idei interesante amenajare interior sufragerie lux

Festival modern

idei interesante de amenajare sufragerie combinate alb negru

Rafinament natural

idei interesante amenajare sufragerie masa rotunda rotunda

Ritm organic

idei interesante de amenajare sufragerie bancă naturală

Frumusețe luxuriantă, strălucitoare

idei interesante decorare sufragerie covor model roz

Facilitate sofisticată

Ideile de decorare a sufrageriei adorabile arată dramatic

Umbre rafinate

scaune de sufragerie tapitate cu culori pastelate