decorare sufragerie vara design eclectic fata de masa albastru deschis

Decor de sufragerie vara

Doriți un aspect proaspăt pentru sala de mese din această vară? Consultați aceste 10 sfaturi pentru a vă decora spațiul, de la idei DIY rapide și ușoare până la proiecte DIY mai ambițioase de weekend.

Acoperiți un perete cu o rețea de grădină.

Adăugați o atmosferă de petrecere în grădină în zona dvs. de luat masa, așezând rețele care sunt tăiate pentru a se potrivi cu unul sau mai mulți pereți. Finalizați aspectul cu forme decorative. Pentru o întorsătură elegantă, agățați o oglindă în spatele grilei.

Pune-ți o față de masă inspirată de plajă

Decor de sufragerie în pahare de vară și sticle tradiționale

Accentuați felurile de mâncare albe, simple, cu cani acvatice, subplăci țesute și șervețele imprimate legate cu sfoară. Geamandurile înfășurate cu frânghie și un grup de sticle frumoase în centrul mesei sunt decorative. Puteți umple sticlele de sticlă cu apă sau limonadă.

Creați rapid artă de perete

decorare sufragerie în candelabru din cristal scaune metalice de vară

Ai o carte ilustrată inspirată de mare pe care o iubești? Măriți câteva pagini și imprimați-le în alb și negru pentru un decor de perete aproape instantaneu. Aveți nevoie doar de rame simple albe sau negre – puteți finaliza acest proiect într-o singură dimineață.

Vopseați o masă simplă cu vopseaua pentru tablă – idee din Casa modernă Madison

decorare sufragerie în covor de blană albă de vară

Pentru acest proiect Madison Modern Home, o masă Ikea la prețuri reduse a fost acoperită cu vopsea de tablă care se transformă într-o suprafață scriitoare perfectă pentru petreceri cu vin și brânză. Ai copii acasă? O masă de cină ar putea ajuta la menținerea mâinilor ocupate după cină.

Dă viață unui colț liber cu un afișaj pe scară

decorare sufragerie vara scări înguste din lemn cu flori delicate

Sprijiniți o scară și aliniați treptele cu un sortiment de sticle vintage de culori vii. Umpleți unele cu flori sau tăiați ramuri și lăsați altele goale pentru a prinde lumina. Nu vrei să folosești sticle? Depozitați și afișați fețe de masă frumoase pe trepte.

Arată descoperirile marine

decorare sufragerie vara masă mare din desene din lemn de culoare închisă în roșu

Așezați scoici, borcan sau lemn de plutire colectate într-un coș sau vas de răchită de mică adâncime pentru un punct focal ușor și elegant, care poate rămâne acolo toată vara. Ai găsit o bucată mare de lemn de plutire pe plajă? După curățare (nu doriți bug-uri pe masă!) Așezați-l în centrul mesei și înconjurați-l cu lumini de ceai alb.

Înfrumusețați o lumină cu frânghie

decorare sufragerie în candelabru și covor de sisal de vară

Înfășurați brațele unui candelabru simplu cu frânghie pentru un make-up DIY de inspirație nautică. Adăugați alte accente texturale, cum ar fi un coș țesut și un covor din fibre naturale pentru a finaliza aspectul.

Încercați o față de masă pură sau un alergător

Decorare sufragerie vara scaune ergonomice albe de masă cu dantelă

Dă-i mesei tale un aspect aerisit drapând masa cu o țesătură ascuțită. Cel prezentat aici a fost creat prin simpla tăiere a unei bucăți de țesătură de vinil. Nu este nevoie de cusut!

Puneți plante suculente de vară

Decorarea sufrageriei vara spațioasă, cu travertin și uși glisante

Umpleți borcane sau boluri cu o cantitate mică de nisip, apoi puneți plante suculente sau aeriene în interior pentru o înflorire ușoară de vară. Adăugați covorase țesute și huse de scaune albe pentru a spori atmosfera de plajă.

Ventilatoarele de mare sau scoicile de mare pot fi afișate în cadre sau cutii de umbre pentru decorarea unică. Folosiți hârtie albă ca fundal sau dați-vă structura de artă înfășurând cadrul cu lenjerie naturală sau iută.

Creați-vă propria artă de perete cu o vedere asupra comorilor marine

Decorare sufragerie vara scaune elegante acoperite în alb