În echipa de redacție Freshideen suntem de părere că toate camerele din propria casă sunt la fel de importante. De la holul de la intrare în camera de zi până la baie, toate au funcționalitatea și estetica lor și sunt o expresie excelentă a stilului și gustului locuitorilor lor. Iluminarea corectă și inteligentă din toate camerele joacă, de asemenea, un rol decisiv în aspectul său. Lumina direcționată, de exemplu, poate accentua o parte din ambianță sau poate vizualiza doar un obiect. Corpurile de iluminat frumoase, lămpile suspendate și de podea schimbă sala de mese în funcție de ceea ce sunt vizate. Luăm în considerare toate acestea și, în postarea de astăzi, vrem să vă sugerăm câteva sfaturi de iluminare pentru sufrageria dvs. Cu siguranță, acestea vă pot ajuta foarte mult în crearea ambianței perfecte în această cameră. Rămâneți cu el și inspirați-vă din ideile noastre de design pentru o sală de mese confortabilă și în același timp super modernă!

Utilizați sfaturile noastre de iluminat și creați o adevărată oază de bunăstare în sala de mese!

Sufragerie elegantă

Lampa corect selectată creează o atmosferă specială în cameră și vă ajută să creați o ambianță în care toată lumea se simte confortabil. La fel ca lampa suspendată perfectă pe hol face o primă impresie excelentă, corpul de iluminat potrivit din sala de mese poate face o diferență uriașă în aspectul general al acelei camere..

Desigur, ai putea folosi mai multe lumini care sunt aranjate în trepte și să răspândească o lumină mai puternică în cameră. Când vine vorba de proiectarea iluminatului, aveți libertate nelimitată și vă puteți folosi creativitatea. De asemenea, dorim să fim de ajutor în această privință. Cu cele mai bune sfaturi de iluminare, trucuri și idei pentru sala de mese, veți obține exact ambianța potrivită în care vă puteți bucura de fiecare masă cu familia apropiată sau cu prietenii.

 Lămpile suspendate trebuie poziționate astfel încât să nu obstrucționeze linia vizuală.

Sufragerie modernă cu lampă suspendată

  • Lămpile suspendate, de tavan și de perete sunt printre cele mai populare sfaturi de iluminat din sala de mese modernă

Sala de mese are o funcție de bază și este aceea de a aduna membrii familiei, rude și prieteni la cină. La masă, toată lumea se simte fericită și mulțumită de a fi printre cei dragi la o astfel de adunare. Comunicarea la masă este intensă și momentele amuzante sunt nesfârșite. Acesta este motivul pentru care majoritatea proprietarilor de case preferă să sublinieze vizual masa de luat masa. Faceți asta prin intermediul binecunoscutului Lămpi suspendate pentru sufragerie. Cu lumina îndreptată în jos, accentuează masa de luat masa și o pun vizual în lumina reflectoarelor. Lămpile suspendate s-au bucurat de o popularitate enormă în ultimul timp, deoarece au multe alte avantaje. Ele prezintă un design modern, au culori de ultimă generație și sunt realizate din materiale naturale. Lămpile suspendate pot fi aranjate într-un rând deasupra mesei sau pot fi atârnate în grupuri deasupra mesei. Ce tip de design alegeți depinde de fapt de conceptul dvs. de iluminare. Puteți admira sfaturi de iluminat inteligente cu lumini pandantive în galeria noastră de imagini!

 Există modele de lămpi suspendate care sunt reglabile pe înălțime

Lampă de sufragerie sufragerie

Sfatul nostru suplimentar: Majoritatea modelelor sunt reglabile pe înălțime și, prin urmare, oferă iluminarea potrivită pentru masa de luat masa. Nuanțele lor fără strălucire contribuie foarte mult la atmosfera confortabilă din sala de mese. În cele din urmă, nimeni nu vrea să fie deranjat de lumina puternică în timp ce mănâncă.

 Sfaturi bune de iluminare: două candelabre ar adăuga o mare valoare ambianței

Două candelabre de sufragerie

Dar dacă preferați să aveți o iluminare uniformă în întreaga sală de mese, atunci puteți opta pentru clasic Lămpi de tavan decide. Acum le puteți găsi într-o varietate de modele și culori în magazine specializate sau online, care vor satisface cu siguranță chiar și cele mai înalte cerințe ale iubitorilor de design. The Lămpi de perete Acestea au în primul rând o funcție decorativă, deoarece lumina lor ar putea fi direcționată în sus, în jos sau în lateral. Astfel puteți obține cu ușurință efectul vizual pe care îl vizați.

Alegeți o lampă cu suspensie care să se potrivească conceptului dvs. de design interior și să o completeze

Lampă suspendată

 Aceste lumini încastrate se potrivesc în orice sufragerie sau?

Lămpi încastrate

  • Luminile încastrate sunt la modă în sala de mese modernă și sunt întotdeauna preferate ca sfaturi de iluminare

Nimeni nu poate nega acest lucru – luminile încastrate în diferite variante sunt populare de ani de zile și această tendință rămâne. Incorporat Spoturi Răspândiți o lumină subtilă deasupra mesei de luat masa și nu lăsați nimic de dorit. Dacă doriți să accentuați zonele selectate din sala de mese, atunci puteți, desigur, să optați pentru un astfel de concept de design și veți atinge semnul. Spoturi setați accente de iluminat și creați o ambianță modernă și complet confortabilă în sala de mese. Cu siguranță va apărea într-un nou luciu!

 Luminile încastrate arată discret, dar au un efect puternic

Lămpile încastrate au un efect puternic

 Sala de mese ar putea arăta, de asemenea, atât de elegantă și de încântătoare de frumoasă datorită unei astfel de lămpi cu arc.

Lampă cu arc elegantă din sufragerie

  • Sfaturi de iluminare moderne: lămpile de podea adaugă o notă fermecătoare sufrageriei moderne

Nu vă fie teamă de sfaturile mai puțin tradiționale de iluminare a sufrageriei. Lămpile de podea moderne sunt proiectate foarte elegant și adaugă o notă fermecătoare ambianței. Doar o singură lampă de podea este suficientă pentru a arăta stilul și gustul și pentru a transforma zona de luat masa într-un ochi. Depinde în totalitate de dvs. cum doriți să fie proiectat iluminatul din sufragerie. După cum puteți vedea, există o mulțime de opțiuni creative disponibile pentru dvs.! Tot ce trebuie să faceți este să urmați sfaturile de iluminare prezentate aici și puteți crea o atmosferă confortabilă acasă!

 Lămpile de arc și de podea sunt disponibile în tot felul de modele, dimensiuni și culori

Lampă cu arc design modern negru

 Un candelabru este un adevărat punct culminant deasupra mesei din sufragerie

candelabru

 Vrei să amenajezi o sală de mese atât de elegantă?

Sufragerie elegantă, iluminat inteligent selectat

Lămpi cu suspensie în diferite dimensiuni, dar în același stil

Lumini suspendate

 Cu plafoanele sau peretele încorporat puteți accentua obiecte individuale sau obiecte decorative în sufragerie

Lumini de perete sufragerie

Mizați-vă pe iluminatul rentabil din sala de mese

Iluminat sufragerie

Creați o senzație relaxată în jurul mesei.

Iluminatul sufrageriei

Lampa de deasupra mesei de luat masa trebuie adaptată la dimensiunile sale

Lumina deasupra mesei

 Dacă aveți tavan înalt, atârnați lumini pandantive lungi de sus

Lămpi suspendate

 Înălțimea perfectă a luminilor sufrageriei este foarte importantă pentru efectul lor estetic

Sufragerie modernă

 Dacă doriți să vă amenajați sufrageria într-un stil casă la țară ….

Sufragerie în stil rustic

…. sau preferă ceva mai modern?

Sufragerie modernă amenajând lumini moderne suspendate

Eleganță și stil într-unul datorită sfaturilor inteligente de iluminare

Stilul elegant al sufrageriei moderne

 Sala de mese modernă emană eleganță și stil

Idei moderne de sufragerie

Întregul concept de iluminare din sala de mese depinde de preferințele dumneavoastră

Lumini de sufragerie moderne din sufragerie

Cele mai bune sfaturi de iluminare pentru sala de mese modernă vă vor ajuta să creați ambianța perfectă

Concept de iluminat sufragerie modern