För några veckor sedan skrev vi om Helene Fischers uppbrott med sin mångåriga pojkvän. Nu verkar andra popsångarsymboler ta en paus från sitt perfekt utseende förhållande och det är Andrea Berg och Uli Ferber. Det finns till och med spekulationer om en möjlig separation. Vad är sanningen och vad som inte är – kanske kan alla bestämma själva tack vare sin egen intuition.

Andrea Berg växte från deras lyckliga förhållande

Sjunger på scenen

Retrospektiv av förhållandet mellan Andrea Berg och Uli Ferber

De två popsångarna gifte sig för 11 år sedan och deras förhållande är naturligtvis ännu längre. För tillfället är det mindre tal om en separation, det är fortfarande en paus. 53-åringen åkte på en resa till Sydafrika och hennes man lämnade henne hemma.

Bara hennes 20-åriga dotter följde med. Det har motiverat många att sprida rykten om ett eventuellt uppbrott mellan de två. Enligt Andrea Berg är detta bara en ofarlig paus och enligt hennes mening är det ganska normalt. Anledningen till att hon reste ensam med sin dotter är bara att maken Ulrich Ferber ville göra andra saker samtidigt. Det finns inget mer att säga, så popsångaren.

Ett fantastiskt par – Andrea Berg och Uli Ferber

Popsångarna Ferber och Berg

Popsångaren i ämnet relationer

Andrea Berg verkar göra det bästa av situationen för sin image. Hon använder frågorna om pausen för att dela några kloka ord om kärleksrelationer. Enligt hennes åsikt är det att ta ledigt i ett förlängt förhållande något som inte bör orsaka svartsjuka. Alla ska ha rätt att spendera tid med sina egna saker och inte nödvändigtvis behöva uppfylla sin partners önskemål. Så här verkar Andrea Berg tänka om sådana situationer. Om hon hade tvingat sin man att följa med, skulle resan bli mindre trevlig eftersom han inte skulle vilja göra det och det skulle få negativa konsekvenser för alla.

Sångerskan avslöjar dock att hon bara nyligen har mognat tillräckligt för att verkligen förstå sådana saker. Så hon verkar verkligen ha växt från sitt lyckliga äktenskap. Nu vill hon också hjälpa andra att bli lyckligare i sina relationer.

Andrea kan nu säga kloka ord om kärlek

Popsångare - mycket bra par

I kärlek finns det ingen plats för svartsjuka mot partnerns hobbyer – så Berger

Popsångaren Uli med Andrea

Uli Ferber verkar fortfarande ha ett lyckligt äktenskap med Andrea Berg

Uli - känd popsångare

Andrea Berg tar nu en paus i Sydafrika

Andrea Berg - fantastisk sångare