Kan du tro att Jennifer Aniston redan har firat sitt 50 -årsjubileum? Visst ser hon inte alls ut så, men mycket yngre. En anledning för många kvinnor i världen att fira med henne, eftersom hon tar bort rädslan för ålderdom! Det är de goda nyheterna och den andra är att det är en riktigt bra födelsedagsfest för det Stjärna från “Friends” gav.

Du kan se så glad ut vid 50!

jennifer aniston startar festen

Var var festen och vem var där?

Festen ägde rum på ett av de stora hotellen i Los Angeles på lördagen, innan själva födelsedagen. Courteney Cox, Lisa Kudrow (Monika och Phoebe från tv -serien “Friends”) och Katy Perry var också där, liksom många andra stjärnor som hade sina högsta poäng i karriären på 90 -talet.

George och Amal Clooney var där också, liksom Gwyneth Paltrow och Kate Hudson. Den största och mest kommenterade överraskningen var närvaron av Brad Pitt. Men nej – hur mycket miljoner fans vill ha det, de är och de kommer förmodligen inte att träffas, trots att de båda är singlar!

Bra Instagram -bilder med Gwyneth Paltrow och Kate Hudson

jättebra på instagram Jennifer Aniston

Jens födelsedagsfest på Instagram

Jennifer Anistons födelsedagsfest kunde delvis följas på Instagram. Gwyneth Paltrow var en av personerna som lade upp bilder där. Dessa foton åtföljdes av kärleksfulla budskap och stora komplimanger, särskilt med avseende på Jens fantastiska utseende. Gwyneth kallade henne “vårt solsken” och “exempel på evig gudinna”. “Du är 50 och du ser ut som eld”, sa Gwyneth Paltrow på Instagram. Så hon visade stor, men lite oväntad, tillgivenhet, för hon är faktiskt också ett ex av Brad Pitt …

Brad Pitt var på Jens födelsedagsfest

jennifer aniston bredvid brad pit

George och Amal Clooney var också där

jennifer aniston clooney familj

Dolly Parton firade med Jennifer Aniston

jennifer aniston med ett fantastiskt besök

Courteney Cox och Jennifer Aniston tillsammans på firandet

jennifer aniston monika och rachel

Jennifer Aniston ser fortfarande ut som “eld”

väldigt sexig de vid 50