Heidi Klum och Tom Kaulitz gifte sig för andra gången på lördagen. Det gjorde de en gång i februari i år. Det civila äktenskapet ägde rum på vintern, men uppenbarligen ville de två organisera ett stort romantiskt firande i kändisstil. Därför gifte de sig igen i lördags under ett romantiskt firande i Capri, Italien.

Heidi strålar av lycka

heidi klum vacker bild

Information om det andra bröllopet mellan Heidi Klum och Tom Kaulitz

De två sågs på en yacht nära Capri, Italien i lördags. Heidi Klum bar en axelbandslös klänning och Tom Kaulitz var klädd i en blå smoking. Den föregående fredagen ska de två ha organiserat ett mycket stort firande för familj och vänner.

  Detta organiserades på en lyxig yacht, förmodligen samma som fotograferna såg brudparet på lördagen. Detta sägs ha ägts av Aristotel Onassis och bröllopsmottagningar av andra kändisar sägs ha ägt rum där också. Det handlar om bröllopet mellan Grace Kelly, Prince Rainer III och Jacqueline Kennedy Onassis.

I mitten av juli bekräftades det officiellt att modellmamman och Tokio Hotel-gitarristen redan är gifta och att de har fått ett officiellt bröllopsbevis i Kalifornien. De två förlovade sig den 24 december 2018.

Du har inte många bilder från bröllopet

heidi klum under bröllopet med tom kaulitz

Vem var där??

Heidi Klums föräldrar Erna och Günther var närvarande vid bröllopet, liksom deras döttrar Leni och Lou och sönerna Johan och Henry. Tom Kaulitz tvillingbror Bill Kaulitz och musikbandet Tokio Hotel var också inbjudna och presenterade. Musikerna var också på Tom Kaulitz svensexa i Las Vegas. Tydligen visade Heidi Klums före detta make, den välkända sångerskan Seal, inget intresse för hennes tredje bröllop. Han gjorde till och med bitande uttalanden om det. Den här gången lämnade Heidi Klum många saker hemliga om bröllopet. Uppenbarligen ville hon inte locka för mycket uppmärksamhet nu. Men det vi ser är tillräckligt för att göra oss lyckliga för dem båda.

Heidi har tagit på sig den vita klänningen för Tom flera gånger i år 

heidi klum och tom kaulitz tillsammans

De två är alltid tillsammans vid evenemang 

heidi klum - ett officiellt evenemang

Webben är full av fantastiska bilder på Heidi och Tom

heidi klum - utmärkt i svart och vitt

Heidi Klum och Tom Kaulitz på gatan

tom kaulitz och heidi klum bra på sommaren