Bella Thorne visade nyligen en hög nivå av stilmedvetenhet genom sitt framträdande vid ett denimevenemang. Det är Aeropostale – ett evenemang för hållbar utveckling. Stjärnan är en av personerna som dök upp med kläder från den senaste kollektionen från detta märke. Det ägde rum i Malibu i lördags.

Jeansjacka och tröja – perfekt för övergångssäsongen

bella thrones jeans och tröja

Den nya kollektionen

Märkets nya kollektion av denimjeans Aeropostale har funnits på marknaden sedan förra året. Varumärket står i princip för fri inspiration, kreativitet, ungdomlighet och energisk utstrålning. Bella Thorne reproducerade allt detta underbart i sin outfit. Det är en stor prestation, särskilt med tanke på att hon har haft svåra tider i sitt kärleksliv de senaste veckorna.

Hon gjorde slut med sin ex-pojkvän Mod Sun.

Den lilla skillnaden i färgerna på de två bitarna gör outfiten modern

bella tronar mitt i en show

Bella Thornes outfit och de senaste denimtrenderna

Huvudtrenden bland märkets ungdomliga modeller är hållbarhet. Aeropostale -evenemanget hade också detta motto. Upcycling idéer är mycket i förgrunden med detta och andra märken. Enkla, klassiska denimidéer är också mycket populära. De rippade jeansmodellerna är fortfarande aktuella, men rör sig något till förmån för de korta modellerna i jakten. Dessutom visade stjärnan en fantastisk tolkning av de nuvarande trenderna i denim. Kläderna finns i flera lager – i det här fallet mörkblå byxor och en lättare jeansjacka. Monokroma utseende och klassiska tvåfärgade kombinationer är moderna. Bella Thorne bar en röd tröja med sin jeansoutfit, vilket gjorde hennes outfit trendig och väldigt praktisk samtidigt. Det hela kombinerades med röda sportskor.

Aeropostale -showen verkar särskilt underhållande för alla deltagare

bella throne och andra från laget

Bella Throne bär gärna denim i vardagen

bella troner i kort denim

Ännu en extravagant outfit i denim från Bella Throne

bella troner med en fantastisk kjol