Det välkända idrottsparet Ana Ivanovic och Bastian Schweinsteiger har återigen blivit föräldrar till en frisk pojke! Den goda nyheten kom fredagen den 30 augusti och glädde hennes många fans och följare på Instagram och Twitter. Fotbollsspelaren meddelade på sociala medier i maj 2019 att han och hans fru Ana väntar sitt andra barn. Då lade han upp ett foto där du kan se fyra par skor. Hans kommentar var: “Vi kan inte vänta”. Nu kom bekräftelsen på hennes familjelycka! Ana Ivanovic och Bastian Schweinsteiger har fått sin andra bebis och är över månen! Deras första son föddes den 18 mars 2018. Nu har han ett syskon, en pojke igen! Föräldrar och familj är glada över det.

 Med detta foto meddelade fotbollsspelaren i maj att familjen Schweinsteiger förväntas växa!

Ana Ivanovic och Bastian Schweinsteiger Foto med fyra par skor meddelar att tillväxten kommer i slutet av maj

 Det var en blixtnedslag! Din andra bebis är här!

Ana Ivanovic och Bastian Schweinsteiger Lightning födelse andra barnet är här

  • Ana Ivanovic och Bastian Schweinsteiger är överlyckliga över sitt tillskott till familjen

Barnnyheterna kommer förvånansvärt snabbt, faktiskt bara tre månader efter att Ana Ivanovic och Bastian Schweinsteiger meddelade sin graviditet i slutet av maj. Nu visar de en söt ögonblicksbild med händerna på alla fyra familjemedlemmarna.

”Vi är tacksamma och fulla av kärlek till vår nya familjemedlem”, skriver den 35-årige professionella fotbollsspelaren. Han avslöjade också barnets kön på Twitter. “Välkommen till den lilla människans värld”.

Och den glada mamman delade samma foto med sina fans på Instagram på fredagseftermiddagen och skrev: ”Vi sprudlar av kärlek och lycka. Vår pojke har en lillebror ”. Tyvärr vet vi ännu inte vad hennes andra bebis heter. Men ingen av föräldrarna har ännu meddelat namnet på deras första pojke. Du vill uppenbarligen hålla barnen borta från medias liv och rörelse. Det är därför namnen på hennes två söner förblir hemliga.

 Båda nyblivna föräldrarna är överlyckliga och nöjda.

Ana Ivanovic och Bastian Schweinsteiger nyblivna föräldrar glada och nöjda

Kärlek är skriven på dem båda!

Ana Ivanovic och Bastian Schweinsteiger

  • Ana Ivanovic och Bastian Schweinsteiger är lika förälskade som de var första dagen

Den serbiska tennisstjärnan Ana Ivanovic och Bastian Schweinsteiger, vår före detta landsspelare och välkända professionella fotbollsspelare, har varit ett lyckligt par i mer än fem år. 2016 sa de ja i Venedig, vid deras drömbröllop. Många kända idrottare och stjärnor var bland gästerna. Deras första son föddes 2018, och nu följer den andra bebisen. Ana Ivanovic (31) borde avsluta sin framgångsrika tenniskarriär i slutet av 2016 eftersom hon led av olika skador från sport. Hon vann en Grand Slam -titel vid French Open 2008 och förblev nummer 1 i damtennisvärlden i 12 veckor under sin tenniskarriär.

 Idrottsparet hade ett drömbröllop i Venedig.

Ana Ivanovic och Bastian Schweinsteiger 2016 drömbröllop i Venedig

Det är välkänt för alla sportfans att familjen för närvarande bor i Chicago. Den tyska världsmästaren 2014 Bastian Schweinsteiger har spelat över havet sedan våren 2017. Han är nu aktiv i Major League Soccer (MLS) med Chicago Fire. Hans professionella kontrakt med “Windy City” löper ut i slutet av året. Det återstår att se vart hans sportkarriär tar honom. Tiden har naturligtvis kommit, men hans familj på fyra kommer att följa honom överallt.

Vi gratulerar de nyblivna föräldrarna och önskar dem att de lever sin familjelycka till fullo varje dag!

Idrottsfamiljen är redan fyra!

Ana Ivanovic och Bastian Schweinsteiger är en välkänd familj på fyra idrottare

 Ana Ivanovic och Bastian Schweinsteiger gillar att gå på olika sportevenemang.

Ana Ivanovic och Bastian Schweinsteiger går på olika sportevenemang tillsammans