Ett av de största problemen som samhället står inför idag är stress. Han omger oss på alla sidor och är huvudorsaken till många psykiska störningar. Även kända kändisar är inte stressimmuniserade. Ansträngande filmprojekt och släpp deadlines, kommande tävlingar, otaliga intervjuer, den ständiga jakten av paparazzi eller helt enkelt elaka fans kan lätt uppröra många stjärnor. Här är 10 antistress-tips från kända personer som också gäller oss, de “normala” människorna.

7 Anti -Stress -tips från kändisar - Undvik och hantera stress

Brad Pitt – Anti -stress genom din favorithobby

Brad Pitt gillar att dra sig tillbaka till sin barndomskärlek för arkitektur för att övervinna stressiga tider. Han går runt på gården och funderar på vad han strukturellt kan göra med huset. Förutom arkitektur är pussel och korsord andra attraktioner för Brad.

Brad Pitt utövar sina hobbyer

7 antistress-tips från kändisar Brad Pitt gör pussel

Angelina Jolie – Anti -stress genom familjen

Angelina Jolie vänder sig omedelbart till familjen efter en stressig dag. Hon sätter sig på golvet med barnen och målar med dem, eller så hoppar alla andra på studsmattan. “Du måste göra något du älskar för att övervinna stress”, säger den välkända skådespelarringen och sexbarnsmamman.

Angelina Jolie tillbringar tid med familjen

7 antistress-tips från kändisar Angelina Golie tillbringar tid med sin familj

Bill Gates – Anti -Stress genom att ta itu med problemet

Vem är bättre att ge dig tips om hur du hanterar stress än den rikaste mannen i världen? Bill Gates tillskriver förekomsten av stress till problemets komplexitet. När du sedan bryter ner detta problem i dess rudimentära delar blir det en mycket lättare uppgift att lösa och bli av med.

Bill Gates tar isär stressiga problem

7 Anti-Stress-tips från kändisar Bill-portar skiljer problem åt

Christina Ricci och Usain Bolt – Antistress genom kul

Christina Ricci och Usain Bolt vet mycket väl att att ha kul är det bästa sättet för dem att lindra stress. Ricci gillar att sätta på musiken och dansa med sina hundar, medan Usain Bolt går direkt till sitt rum och spelar videospel på PlayStation -konsolen.

Christina Ricci dansar med sina fyrbenta vänner

7 antistress-tips från kändisar Christina Ricci leker med hund

Usain Bolt älskar att spela videospel

7 antistress-tips från kändisar Usain Bolt spelar videospel

Russell Brand – Anti -Stress Through Meditation

Russell Brand vänder sig till Transcendental Meditation för att bli av med stress. “Det förbinder dig med en energikälla som är mer kraftfull än den materiella värld där vi huvudsakligen lever.”

Russell Brand mediterar på fritiden

7 anti-stress tips mediterade av kändisar russell brand

Michelle Obama – Antistress genom träning

När den tidigare presidents damen Michelle Obama känner sig spänd eller på gränsen till ett nervöst sammanbrott sätter hon på sin iPod och går till gymmet, promenerar med sina bästa vänner eller cyklar i naturen.

Michelle Obama älskar att spela sport

7 Anti-Stress-tips från kändisar Michelle Obama cyklar

Anne Hathaway – Antistress genom okonventionella medel

Anne Hathaway hittade ett helt annat sätt att övervinna sin dagliga stress. Hon ställer först in en timer, under den här tiden noterar hon sina problem i en bok, riv sedan genast ut sidan och bränner den. Det är ett okonventionellt men ytterst fördelaktigt sätt att hantera stress.

Anne Hathaway låter sina problem brinna ner

7 antistress-tips från kändisar skriver Anne Hathaway

Stress kan vara en enorm börda för oss alla, kändisar eller inte. Ibland är det bara stundens hetta att vi bara ska lämna efter oss så snabbt som möjligt. När vi förstår detta blir stressavlastning en lätt uppgift.

7 Antistress-tips från kändisar Meditation hjälper mycket