Aproape toată lumea cunoaște familia care duce o viață de lux în fiecare zi și care o filmează din când în când. Da, este vorba despre Geissens sau despre familia teribil de plină de farmec. Dar în acest articol nu relatăm despre Carmen sau Robert, ci despre fiicele lor mici Schania și Davina. Fetițele postează de o anumită perioadă de timp fotografii pe Instagram, care trezesc un mare interes. În următoarele câteva paragrafe veți afla de ce fetele mici ale lui Robert și Carmen Geiss sunt discutate din nou și din nou!

Familia teribil de plină de farmec generează din nou mult interes

fiica lui geissen davina schanaia

O viață de vis pentru fiecare adolescent de 14 ani!

Fetițele au postări interesante despre viața lor de zi cu zi de aproape doi ani și tot mai mulți oameni urmăresc aceste instantanee. Fiicele lui Robert și Carmen Geiss intenționează să împărtășească publicului propria lor viață de lux și se bucură de o popularitate tot mai mare.

Mașinile scumpe și numeroasele iahturi și elicoptere fac parte din viața de zi cu zi a Schania și Davina. Interesul este foarte mare, deoarece tinerii normali de 14 ani nu pot decât să viseze la asta. Contul Instagram se bucură de o mulțime de aprecieri și comentarii.

Schania și Davina adoră viața de lux

fetele-geissens-shania-davina

Există lux!

Motivul pentru aceasta este postările obișnuite, care provoacă multe discuții pe rețelele de socializare. Micii Geissens pun luxul ca prioritate maximă și s-au concentrat doar pe conținut care prezintă doar cele mai scumpe activități. Acesta este numărul de zboruri de primă clasă și mese regulate în restaurantele VIP. Este interesant faptul că Davina deține deja două mașini. Da, la 15 ani, fiica lui Robert este fericită să aibă propriile căruțe care sunt aprobate pentru tinerii cu vârsta de 16 ani și peste.

Mașinile au fost special create pentru tinerii cu vârsta de 16 ani și peste

fiica lui Geissen viață de lux

Fotografiile cu Lamborghini fac parte din viața de zi cu zi a lui Davina

fiica lui geissen d

Postezi în mod regulat imagini în avioane private și te bucuri de multe aprecieri și comentarii

fiica lui Geissen viață de lux cu jet privat  fiica lui geissen iahturi fiica lui geissen lux de viață jet privat heli iaht mercedes monaco fiica lui geissen iaht privat jet heli iaht fiica lui Geissen viață de lux private jet heli