Îți amintești de Ice Bucket and Mannequin Challenge care a generat mult interes pe social media? Dacă da, atunci trebuie să fi râs de videoclipurile amuzante cu prietenii sau familia. Astăzi, o nouă tendință poate fi găsită pe Internet, care se bucură de o mare popularitate într-o clipă. „Provocarea de 10 ani” este o provocare care arată publicului cum sa schimbat toată lumea în decurs de zece ani. Deci, toată lumea ar trebui să posteze o fotografie recentă și una în urmă cu zece ani într-un colaj. Este deosebit de interesant că participă și numeroase vedete germane și internaționale. În următoarele câteva paragrafe veți afla de ce ecologiștii fac, de asemenea, parte din această tendință!

Aproape nici o schimbare nu poate fi văzută la Til Schweiger.

la provocarea de cercetare Schweiger 10

Stelele germane sunt puternice

Cu numeroasele fotografii, vedetele germane arată cum s-au schimbat în ultimii ani. Sylvie Meis, care face parte și din această tendință populară, arată o schimbare puternică. Dar ne arată o imagine cu un mesaj important în spate. Vechea imagine a lui Sylvie este cu câteva luni înainte ca ea să fie diagnosticată cu cancer de sân.

Cu toate acestea, în 2018 este fericită și sănătoasă în fotografie și arată superb. Marea listă de vedete include și sportivi precum Mario Götze și actori precum Til Schweiger, precum și Geissens. Cu multe stele nu se vede aproape nici o schimbare.

Ca întotdeauna, Sylvie Meis arată unic

sylvie meis 10 celebrități provocatoare de cercetare

„Provocarea de 10 ani” a mediului

În timp ce vedetele internaționale și germane postează numeroase colaje de imagini, tot mai mulți oameni folosesc pentru a arăta schimbările din mediu. Mulți utilizatori de pe Facebook și Instagram sunt de părere că această provocare este cu adevărat de o mare importanță în comparație cu selfie-urile. Colajele ilustrate prezintă topirea gheții din 2009 și suprafețele de gheață topite de astăzi. Cele mai interesante fotografii includ, de asemenea, corali morți și pădurile și coastele oceanice amenințate de deșeuri de plastic. Desigur, imaginile nu prezintă o comparație directă și autentică, dar puteți vedea deja problemele majore de mediu.

O „provocare de 10 ani” tristă care ne face să gândim

mediu urșii polari 10 provocare de cercetare

Noua tendință creează o mulțime de discuții, comentarii pozitive și negative. Dar majoritatea oamenilor sunt deosebit de curioși cu privire la următorii zece ani.

Fotbalistul de renume mondial Mario Götze își arată marea schimbare.

# 10 provocare de cercetare

10 cercetare provocare protecția mediului din plastic daniela katzenberger 10 provocare de cercetare

j lo 10 provocare de cercetare

10 Years Challenge stele promis Geissens 10 ani provocare