Se spune că Kate Middleton ar fi însărcinată pentru a patra oară. Cuvântul a apărut încă din 2018, dar încă nu există o confirmare oficială a acestei știri. Autoritățile oficiale mai trebuie să răspundă dacă această veste despre ducesa de Cambridge este adevărată. Dacă acest lucru este adevărat, atunci aceasta ar fi o adevărată surpriză, deoarece al treilea copil al cuplului regal s-a născut acum doar 8 luni. Știrea vine de la o revistă britanică vedetă care susține, de asemenea, că așteaptă acum o fată. Până acum familia regală are trei copii – prințesa Charlotte și prinții George și Louis.

Kate Middleton este cu adevărat însărcinată pentru a patra oară? Iată-o cu al doilea copil în burtă!

foarte gravida Kate Middleton

Știrile oficiale despre sarcina lui Kate Middleton încă lipsesc!

Sursa susține acum că al patrulea copil al lui Kate și William se spune că este pe drum. Dar se pare că familia regală a interzis continuarea răspândirii acestor zvonuri. Palatul Kensington pur și simplu a refuzat să comenteze, dar s-a mai spus că în curând va fi emisă o declarație oficială.

Există o febră a bebelușului în cercurile regale chiar acum și la fel Meghan Markle iar prințul Harry a prins. Ambii își așteaptă primul copil în primăvara acestui an.

Deși nu este clar dacă știrile despre Kate Middleton sunt chiar adevărate, au fost organizate pariuri despre sarcina ei și despre sarcina lui Megan.

Familia Kate și William par să se descurce bine cu creșterea copiilor

Kate și William cu un copil

Povestea anterioară pentru copii a lui Kate și William

Pariurile sunt pe cine va avea mai întâi un bebeluș și a fost de 6 la 4 pentru Kate Middleton în decembrie. În timpul primelor sale trei sarcini, Kate Middleton a suferit de boli grave dimineața. Ea chiar a ratat prima zi a prințului George la școală din cauza asta. Pe atunci era însărcinată cu prințesa Charlotte. Ea și-a dorit întotdeauna cel puțin trei copii, așa cum a anunțat deja o sursă regală foarte importantă. William, pe de altă parte, a fost mult mai reticent la început, probabil nu numai pentru că are doar un frate, ci și pentru că George era un copil foarte dificil. Apoi au avut-o pe Charlotte și a fost mult mai ușoară. Acum, ideea de a avea un nou-născut nu pare prea mare provocare.

Fiecare nou-născut regal este un nou noroc pentru familia Kate și William

în fața unui spital Kate și Wiliam Toll

Kate Middleton și-a dorit întotdeauna cel puțin trei copii

Catherine Duchess of Cambridge a născut al treilea copil, Lindo Wing, St Mary's Hospital, Londra, Marea Britanie - 23 apr 2018

Una dintre pozele fericite ale lui Kate și William cu copiii

Kate și William cu cei doi copii mai mari ai lor

Cu toții ne întrebăm dacă Kate Middleton va avea un al patrulea copil în 2019.

Kate William și imaginea micuțului George

Kate și William – un exemplu de familie fericită

Ducele și ducesa de Cambridge vizitează Germania - Ziua 3