Îți vine să crezi că Jennifer Aniston și-a sărbătorit deja 50 de ani? Bineînțeles că nu arată deloc așa, ci mult mai tânără. Un motiv pentru care multe femei din lume să sărbătorească alături de ea, pentru că îi ia teama de bătrânețe! Aceasta este vestea bună, iar cealaltă este că este o petrecere cu adevărat grozavă pentru asta Vedeta de la „Prieteni” a dat.

Poți arăta atât de fericit la 50 de ani!

jennifer aniston început de petrecere

Unde era petrecerea și cine era acolo?

Petrecerea a avut loc într-unul dintre marile hoteluri din Los Angeles sâmbătă, înainte de ziua reală. Courteney Cox, Lisa Kudrow (Monika și Phoebe din serialul TV „Friends”) și Katy Perry au fost, de asemenea, acolo, la fel ca multe alte vedete care și-au avut punctele culminante în cariera lor în anii ’90..

George și Amal Clooney erau acolo, la fel ca Gwyneth Paltrow și Kate Hudson. Cea mai mare și mai comentată surpriză a fost prezența lui Brad Pitt. Dar nu – cât de multe milioane de fani își doresc asta, sunt și probabil că nu se vor reuni, chiar dacă ambii sunt singuri!

Poze grozave pe Instagram cu Gwyneth Paltrow și Kate Hudson

minunat pe instagram jennifer aniston

Petrecerea de ziua lui Jen pe Instagram

Cursul petrecerii zilei de naștere a lui Jennifer Aniston ar putea fi parțial urmat pe Instagram. Gwyneth Paltrow a fost una dintre persoanele care au postat poze acolo. Aceste fotografii au fost însoțite de mesaje iubitoare și complimente grozave, în special în ceea ce privește aspectul minunat al lui Jen. Gwyneth a numit-o „soarele nostru” și „exemplu de zeiță eternă”. „Ai 50 de ani și arăți ca focul”, a spus Gwyneth Paltrow pe Instagram. Așa că a arătat o afecțiune extraordinară, dar oarecum neașteptată, pentru că este de fapt și o fostă a lui Brad Pitt …

Brad Pitt a fost la petrecerea de ziua lui Jen

jennifer aniston lângă brad pit

George și Amal Clooney erau și ei acolo

familia Jennifer Aniston Clooney

Dolly Parton a sărbătorit alături de Jennifer Aniston

jennifer aniston cu o vizită grozavă

Courteney Cox și Jennifer Aniston împreună la sărbătoare

jennifer aniston monika și rachel

Jennifer Aniston încă arată ca „foc”

foarte sexy cei de la 50 de ani