Unde cade dragostea … Acesta nu este doar titlul faimosului și film foarte popular cu Jennifer Aniston din 2005. Această zicală este, de asemenea, ideală pentru următoarele cupluri de vedete. Au venit împreună în 2018, contrar așteptărilor celor mai mulți oameni. Cuplurile celebre sunt cunoscute, printre altele, pentru despărțirea rapidă. Va fi aceasta soarta următoarelor cupluri? Ei bine, fiecare își poate trage propriile concluzii …

Priyanka Chopra și Nick Jonas

cupluri de vedete chopra și jonas

Priyanka Chopra și Nick Jonas

Primii în clasamentul nostru pentru cupluri celebre surprinzătoare sunt Priyanka Chopra și Nick Jonas. Cele mai multe dintre comentariile sale au fost cam așa: sunt personalități minunate pe cont propriu. Dar împreună ne imaginăm că cele două sunt destul de dificile?

Pete Davidson și Ariana Grande

cupluri celebre davidsen grande

Pete Davidson și Ariana Grande

O clasificare pentru cuplurile celebre surprinzătoare din ultimul an nu poate fi cu siguranță fără aceste două. S-au reunit la două săptămâni după despărțirea de partenerii lor anteriori. Pare o mare dragoste. Cel puțin semnele externe, cum ar fi aceleași tatuaje, logodna și mutarea împreună, mărturisesc acest lucru. Dacă nu este prea rapid … Ambii sunt acum separați și fac titluri cu scandalurile lor între ei.

Hailee Steinfeld și Niall Horan

Steinfeld horan cupluri de vedete

Hailee Steinfeld și Niall Horan

De asemenea, acești doi au fost declarați de mulți ca fiind un cuplu celebru foarte surprinzător – Hailee Steinfeld și Niall Horan. Amândoi au mers împreună la un concert Backstreet Boys. Din aceasta relația s-a dezvoltat, cumva atât de surprinzătoare, dar atât de grozavă! Cu toate acestea, în decembrie 2018 s-au despărțit.

cuplurile celebre klum și kaulitz împreună

Heidi Klum și Tom Kaulitz

Oare Heidi Klum și-a găsit cu adevărat marea dragoste și fericire? Surprinzător pentru mulți, în 2018 s-a aliat cu chitaristul Tom Kaulitz, membru al formației germane Tokio Hotel. Înainte de aceasta, a fost singură timp de aproximativ un an, după ce s-a despărțit de iubitul de multă vreme Vito Schnabel în 2017.

Riley Smith și Lucy Hale

smith hale cupluri de vedete

Riley Smith și Lucy Hale

Aceste două vedete se alătură, de asemenea, pe lista cuplurilor surprinzătoare-celebre. Apropo, totul a fost foarte romantic cu ei! Au fost văzuți prima dată împreună de Ziua Îndrăgostiților. Au filmat împreună Sentința vieții în acea zi – un film a cărui filmare a fost oprită ulterior. Ți-a mai rămas ceva foarte valoros!

Evan Felker și Miranda Lambert

felker lambert noi cupluri celebre

Evan Felker și Miranda Lambert

Miranda a fost anterior un cuplu cu Blake Shelton și Anderson East. În 2018 a fost într-un turneu de concerte cu Felker și în acest timp pare să-i fi cucerit inima. Surprinzător pentru mulți, pentru că Felker era deja căsătorit. Se spune că și-a lăsat soția la Miranda!

Paula Patton și Zachary Quittman

cuplurile celebre Patton și Quittman

Paula Patton și Zachary Quittman

Quittman și-a părăsit soția și a ales-o pe Paula Patton. Este de la sine înțeles că acest lucru a fost o surpriză pentru mulți și a făcut titluri de la bun început.

Cupluri celebre 2018 – ce învățăm de la ele?

Cuplurile celebre surprinzătoare trezesc reacții contradictorii. Dar, în același timp, ne arată un lucru: vedetele trimit din ce în ce mai multe prejudecăți în trecut. Vom vedea acum dacă aceasta extinde de fapt durata obișnuită a unor astfel de relații!