Crede în glamour și în puterea femeilor frumoase și elegante. Aceasta pretinde de la sine Carolina Herrera, care tocmai a împlinit 80 de ani (pe 8 ianuarie 2019). Ea a transmis scaunul propriului său brand unui designer mai tânăr și talentat – Wes Gordon, în 2018. Dar ritmul din viața ei nu pare să fi încetinit deloc. Așteptăm o mulțime de lucruri noi de la ea. Dar acum să ne amintim mai întâi de ceea ce designerul în vârstă de 80 de ani a experimentat și a realizat deja!

Carolina Herrrera arată și astăzi foarte elegantă

Carolina Herrera Black în aceste zile

Așa a devenit Carolina Herrera o icoană printre designeri

Designerul, care vine jumătate din Venezuela și jumătate din SUA, nu a vrut deloc să fie deloc designer la început. Ar prefera să poarte haine elegante și scumpe decât să le proiecteze ea însăși. Așa s-a simțit în anii mai tineri. Cu toate acestea, ochiul său ascuțit și gustul său sofisticat imbatabil au dus în mod natural la faptul că ea a început să creeze modele superbe.

Brandul este printre primii în industria modei de 35 de ani.

Această frumoasă poză de Carolina Herrera este din 1968

foarte tânără carolina herrera

Cariera de designer a lui Carolina Herrera

Cariera de designer a lui Carolina Herrera a început în 1980. În acel moment s-a mutat la New York. Creativitatea ei a primit o adevărată inspirație și a avut o senzație pentru afacerea modei. La început, Herrera a planificat să devină designer de textile și i-a spus prietenei sale Diana Vreeland despre acest plan. Vreeland a scos-o din această idee pentru că i s-a părut incredibil de plictisitoare. Vreeland a continuat să o încurajeze să-și creeze propria colecție. De atunci, a început marea ascensiune a mărcii Carolina Herrera.

1977 – Carolina Herrera la MetGala

tânără carolina herrera în rochie neagră

Repere din istoria mărcii

În 1981, prima prezentare de modă a lui Caroline Herrera a avut loc în Metropolitan Club. A fost vizionat de numeroase vedete precum Andy Warhol și Bianca Jagger. După aceea, marca Carolina Herrera și-a găsit propria nișă. A devenit un simbol al glamourului și al eleganței și, în ciuda schimbării tendințelor, a rămas actuală timp de mulți ani. O altă etapă importantă în dezvoltarea mărcii a fost atracția Lady Jackie Onassis. Herrera a conceput hainele Primei Doamne a Americii timp de 12 ani. O importanță similară a fost și faptul că Carolina Herrera a proiectat rochia lui Caroline Kennedy în 1987.

Conform propriilor cuvinte ale lui Herrera, moda ar trebui să fie o formă de exprimare de sine. Nu crede în tendințe, continuă să adauge și moda ei pare să continue să radieze și asta!

Bianca Jagger și Andy Warhol urmăresc emisiunea lui Herrera

două proeminente magazine de modă herrera

 Carolina Herrera a conceput rochii pentru Jackie Onasis timp de 12 ani

soția președintelui rochia Carolina Herrera

Prima doamnă Obama a purtat și rochia Carolina Herrera o dată

obama și țăranul rochie carolina herrera

Renee Zellweger în ținuta Carolina Herrera 

actuala vedetă de modă herrera