barn sängkläder flicka rosa lila paris Eiffeltornet

Våra TOPP 10 favoriter för sängkläder för barn från Verbaudet.de

I vår forskning om barnsängkläder stötte vi på en riktig skattkammare – Verbaudet.de. Känner du dem redan? Nej? Då ska du definitivt ta en titt där. Du hittar många påslakan och örngott, lakan och överkast som inte bara imponerar med sin design utan också övertygar med sin kvalitet.

Dessa är värdefulla textilier (särskilt ren bomull) som har testats enligt Oeko-Tex Standard 100. Underbara modeller för pojkar och flickor samt unisexdesign i färska färger och neutrala nyanser finns här i överflöd.

Även om det inte var så lätt, kom vi äntligen överens om våra TOP 10 favoriter. Vi skulle vilja presentera dessa för dig idag. Låt oss börja med vår 10: e plats – de eleganta ”hjärtan” för små tjejer.

Barnsängkläder “hjärtan” för tjejer

barnsängar påslakan hjärtan tjejer ren bomull

Smidiga pastellfärger och en elegant design som ser raffinerad och diskret ut. Tyget – naturligtvis, hög kvalitet, ren bomull. Mjukt, men också robust och färgstarkt. Färgerna bibehålls även efter ofta tvätt.

Barnsängkläder “Bilar”

barnsängar påslakan bilar pojke modell färgglada barnrum

För små äventyrare som redan är i bilar är pojkarnas sängkläder “Cars” idealiska. Detta är faktiskt ett vändbart påslakan som är rött på andra sidan.

“Princess” sängkläder för tjejer

barn sängkläder påslakan tjejer sängkläder rosa prinsessa

En mjuk rosa, en söt prinsessa och en liten fågel – dessa sängkläder får små flickors hjärtan att slå snabbare. Påslakan ser särskilt trendig ut när den är smart duppad.

Sängkläder för killar “kranbil”

barn sängkläder påslakan pojkar sängkläder kran bil blå

Sängkläderna “Kranauto” är speciellt utformade för små amerikanska fans. Trevlig blå och en ikonisk amerikansk bilklassiker på den väcker uppståndelse och blir snabbt populär hos de flesta pojkar, särskilt tonåringar.

Barnsängkläder “ljus som en fjäder”

barnsänglinne påslakan fåglar blommor så lätta som en fjäder

“Ljus som en fjäder” förtrollar med en avundsvärd lätthet genom filigranblommor och fåglar. Sagoliknande och fantasifulla, dessa sängkläder kommer att krydda din dotters säng på ett underbart sätt och ge henne vackra drömmar.

Maritima sängkläder för pojkar med en fyr

barnsängkläder påslakan pojkar sängkläder maritima fyr

De eleganta marina sängkläderna med fyr är den perfekta lösningen för pojkens rum. Elegant design och framgångsrik färgkombination. Helt enkelt fantastiskt!

Färgglada fjärilar – elegant flickas sängkläder

barnsängkläder påslakan fjärilar färgglada rosa tjejer sängkläder

Färgglada fjärilar har alltid varit ett av de mest populära motiven i barnrumsdekorationer. I detta fall är fjärilarna på en pastellbakgrund i rosa. Denna modell är också ett vändbart påslakan och har två underbara mönster.

Sängkläder för pojkar “fotboll” i blått och grönt

barn sängkläder påslakan pojkar fotboll grön blå

Och naturligtvis det klassiska – fotbollssängkläder. Det är nästan säkert att din pojke helt enkelt kommer att älska den här modellen. Naturligtvis är det inte uteslutet att tonårsflickor kommer att vara lika förtjusta i det.

Unisex barnsängkläder med stjärnor i grått och vitt

barn sängkläder påslakan pojkar sängkläder flicka sängkläder grå vita stjärnor

För det ultimata unisex -utseendet rekommenderar vi dessa eleganta barnsängkläder med stjärnor. Den är särskilt lämplig för barnrum i en återhållsam, puristisk eller minimalistisk inredningsstil.

Vår favorit nummer 1: Barnsängkläder “Ugglor”

barnsängkläder täcke tjej sänglinne ren bomullsugglor

Vår otvistade favorit nummer 1 är “ugglorna”. För oss var den kreativa, färgglada designen avgörande här. Den designades av den 7-åriga vinnaren av Junior Stylist April från Storbritannien och förtrollar med sina fantasifulla, söta motiv.

Acceptera våra TOPP 10 favoriter som rekommendationer snarare än som ett begränsat val. Ta en titt på alla andra barnsängmodeller och mönster och hitta dina alldeles speciella favoriter! Vi hoppas att du gillar det!