Tenker du på å få en tatovering? Ta deretter inspirasjon fra disse 50 fantastiske God of War -tatoveringene som garantert vil imponere og forbløffe!

farget gud av krig tatovering

Leter du etter en tatovering som garantert vil skape et sterkt, kraftig og machoinntrykk? Da trenger du ikke lete lenger enn en krigsgudstatovering!

Det er noe med god of war tatoveringsdesign som virkelig er inspirerende, og den fascinerende mytologien bak designene tjener bare til å tilføre deres symbolikk ekstra mening og dybde..

I denne veiledningen viser vi noen fantastiske tatoveringsideer fra videospillserien God of War og også de beste Mars, Ares og Odin -tatoveringene.

krigsgudstatovering på armen

Hvis du er fan av God of War -videospillserien, kommer du garantert til å elske en god of war -tatoveringsdesign som er laget akkurat for deg.

Denne actioneventyr -videospill -serien dateres helt tilbake til 2005 da den først ble utgitt for PS2 -konsollen.

Siden den gang har den smidd seg frem som en flaggskipstittel på PlayStation, og ikke mindre enn 8 spill har blitt utgitt i serien på flere forskjellige plattformer.

tatovering av krigsguden

Spillet er basert på gamle mytologier, etter historien om Kratos, den spartanske krigeren som har blitt lurt til å slakte hele familien av Ares, hans tidligere mester og den greske krigsguden. Fortellingen ser Kratos følge sin hevnvei gjennom to separate epoker.

I de greske mytologihistoriene blir han manipulert av Olympus -gudene, mens i den norrøne mytologiens epoke blir sønnen Atreus introdusert som en annen hovedperson ettersom paret kommer i konflikt med Odin og hans andre norrøne guddommer.

tatovering av krigsguden

Det er ikke rart at en Kratos -tatovering er svært ønskelig for enhver fan av videospillserien, eller til og med for alle som bare er interessert i gresk mytologi.

Kratos tatoveringer er svært ettertraktet, og blir ofte spurt om i tatoveringssalonger opp og ned i landet.

Hvis du er interessert i å få din egen tiger -tatovering, kan du lese mer om de beste inspirerte designene som finnes.

god of war tatovering på ermet

Hvem er Kratos i gresk mytologi?

Hvis du er interessert i å få en gresk tatoveringsgud, må du sannsynligvis vite mer om karakterene og spesielt Kratos, slik at du kan forklare valget ditt for de som vil vite mer om din fantastiske nye kroppskunst.

I følge den gamle legenden var Kratos sammen med sine tre søsken – Zelus, Bia og Nike – alle Zeus ‘lojale lojal håndhevere.

Selvfølgelig var Zeus gud for alle guder, ansvarlig for Olympus -fjellet og alle de andre gudene som bodde på den.

god of war sleeve tatovering

Kratos (noen ganger kjent som Cratos) blir sett på som en guddommelig personifisering av styrke, og er sønn av Styx og Pallas som først ble nevnt i gresk mytologi i Theogony av Hesiodos.

I følge legenden bodde Kratos sammen med brødrene og søstrene sammen med Zeus som en ære for moren. Som Zeus ‘agent var han medvirkende til en av de viktigste historiene i hele den greske legenden – historien om Prometheus, som stjal ild fra gudene.

I historien får Kratos Hephaestus, smedguden, til å straffe Prometheus ved å lenke ham til en stein.

Kratos karakter er nådeløs og brutal, ivrig etter å bruke vold når han kan. Han er ivrig etter å forsvare Zeus ‘undertrykkende styre og er en lojal, sterk og mektig person.

krigsgudstatovering på armen

Karakteren Kratos som dukker opp i videospillet tar karakteren på en ny, antiheltet vri.

Selve navnet betyr “styrke”, og selv om navnet angivelig ble valgt av spillets skapere ved et uhell, henger det faktisk godt sammen med den mytologiske karakteren som også er en bonde for de høyere gudene.

Videospillversjonen av karakteren bygger også på mange andre greske mytologiske figurer som Herakles, Achilles, Theseus og Perseus, men han er fortsatt voldelig og brutal, selv mot uskyldige som man kunne forvente av sin opprinnelige mytologiske navnebror.

tatovering av krigsguden

Krigsgudene i forskjellige religioner

Det har vært krigsgud på tvers av mange religioner og mytologier. Mange deler lignende egenskaper og karakteriseringer, men alle har sine egne unike forskjeller som skiller dem fra mengden.

Tre av de mest kjente i gresk, romersk og norrøn mytologi inkluderer:

Ares – Ares er den greske krigsguden som også er en av de 12 olympiske gudene og sønn av Hera og Zeus. Ofte representerer han krigens utemmede, voldelige og fysiske aspekter, og personifiserer han brutalitet.

Kjent av de gamle grekerne som en farlig, overveldende og ødeleggende kraft, hadde han også mange saker som ga mange barn.

Selv om han ble sett på som en mektig gud, ble han ofte behandlet foraktelig eller avskyelig av dem han møtte i legender hans.

krigsgudstatovering på armen

Odin -den mest ærverdige guden i den norrøne mytologien, har Odin tradisjonelt blitt fremstilt som langskjegget og enøyet og bar spydet hans som kalles Gungnir. Ofte blir han sett ledsaget av sine kjente og ledsagere – ravnene Muninn og Huginn og ulvene Freki og Geri.

Han rir en åttebeint flygende hest som heter Sleipnir, ikke bare gjennom himmelen, men også ned i underverdenen. Odins foreldre er Borr og Bestla og brødrene hans er Ve og Vili.

Han hadde mange sønner, men de mest kjente er Baldr og Thor. Han hadde en nøkkelrolle å spille i verdens skapelse ved å drepe Ymir, et urvesen, og gi liv til Embla og Ask, de første menneskene.

Sjekk ut dette: Finn ut mer om mandala tatoveringer!

krigsgudstatovering på brystet

Mars – Mars er den romerske motparten til Ares, og er ikke bare en krigsgud, men også en vokter for landbruket.

Han var bare den andre av guden Jupiter i betydning, og han var romersk mytologis mest fremtredende militærgud i den romerske hærens religion.

Selv om Mars og Ares ofte er knyttet sammen, er de forskjellige når det gjelder deres verdighet og karakter.

farget god of war tatovering på armen

Mens Ares ofte ble behandlet foraktelig av dem han møtte i gresk legende, ble Mars hedret og respektert.

Selv om Ares ble sett på som en destabiliserende og destruktiv styrke, var Mars også representativ for militær makt som ble brukt for å sikre større fred.

Mest kjent som faren til Romas skapere – Romulus og Remus – ble han sett på som en av de viktigste innflytelsesrike gudene innen romersk kultur og religion.

tatovering av krigsguden tatovering av krigsguden tatovering av krigsguden god of war sleeve tatovering god of war sleeve tatovering krigsgudstatovering på armen krigsgudstatovering på armen tatovering av krigsguden krigsgudstatovering på beinet

farget god of war tatovering på ribbe tatovering av krigsguden tatovering av krigsguden tatovering av krigsguden god of war sleeve tatovering god of war sleeve tatovering krigsgudstatovering på armen krigsgudstatovering på armen tatovering av krigsguden krigsgudstatovering på ribbe

farget god of war tattoo tatovering av krigsguden tatovering av krigsguden tatovering av krigsguden god of war sleeve tatovering god of war sleeve tatovering krigsgudstatovering på beinet krigsgudstatovering på armen krigsgudstatovering på armen krigsgudstatovering på skulderen

farget god of war tatovering på armen tatovering av krigsguden tatovering av krigsguden tatovering av krigsguden god of war sleeve tatovering god of war sleeve tatovering krigsgudstatovering på armen krigsgudstatovering på armen tatovering av krigsguden god of war sleeve tatovering