Sovrumstrender sänglinne vit original bordslampa svart sängbord

Wallpaper gör en dramatisk comeback

Tre av våra favoritdesigners berättar vad de mest moderna, spetsiga sovrumsdesignerna är.

Designern Jamie Herzlinger väljer en metallisk design på färgad tapet för att skapa ett dramatiskt utseende i detta moderna gäst sovrum. För mer balans väljer hon en neutral, solid sänggavel och tillbehör.

Lägg färska blommor i en fin vas för att mjukna utseendet och behaga dina gäster – rekommenderar designern.

Mingla och ha kul – sovrumstrender

Sovrumstrender sängkläder grön vit blommönster sänggavel

I detta sovrum kombinerar du en äppelgrön med en flickaktig touch av rosa för en fräsch look.

lugn Sovrumstrender sängkläder vita möbler bokhyllor vägg Färger ska ha en lugnande effekt och vara smart kombinerade. Ljuslila, krämig och mjuk grön är mycket populär. Människor tillbringar mycket tid hemma och de vill definitivt trivas och njuta av fritiden. Uppdatera Sovrumstrender applicerade rustikt krydda upp gröna sängbord

Färska blommor är alltid på modet. De säger – vi ska inte underskatta kraften i rosa och fuchsia blommor. De peppar till och med i små rum.

mångsidigt rum

Sovrumstrender bruna nyanser sängkläder silke lyx

Vi rekommenderas att omvandla vårt eget sovrum till ett hotellrum. Sovrummet är mycket mer än bara ett rum där vi sover.

Bekvämlighet i sviten

Sovrumstrender träram väggspegel fyrkantigt kök

Komfort är ett måste för varje rumssvit – säger designern Trish Beaudet. Kaffebar med ett litet kylskåp och en espressomaskin omvärderar lyxhotellstilen. Ett annat användbart tillägg är enheterna.

Sänggavel och sängkläder

Sovrumstrender kudde dekorativa blommönster blommor

Mycket stil har lagts till i detta sovrum med bara en märklig sänggavel. En hemgjord sänggavel är ofta billigare än en nyinköpt. Sängkläderna här är också handgjorda, tygerna är dyra, så bara några meter användes för duntäcken. Det finns alltid ett trevligt sätt att använda tygerna kreativt medan du gör hantverk.

Lugnande färger

Sovrumstrender bekväma mjuka sängkläder sängram

De flesta föredrar mjuka, ergonomiska tyger. Siden, ull och naturlig textilfiber är populära val. Anpassade sängkläder är ett bra alternativ när vackra sängkläder är svåra att hitta i butiker.

Stå på gyllene och guldgula

Sovrumstrender gyllene gyllengula vas dekorativa sängbord

Som du gillar det

Sovrumstrender lyxiga klassiska viktorianska sängkläder