Du kan uttrykke din kjærlighet til dine familiemedlemmer med familie tatovering sitater. Selv om inskripsjoner allerede er et populært tatoveringstema, sier familien at tatoveringer er enda mer populære. Du kan bruke dette som en påminnelse om å elske familiemedlemmene dine og mer!

18 familietatoveringssitater for å vise din kjærlighet til familien din

Hvis du ikke er sikker på hva du skal skrive for familien din om å si tatoveringer, kan du hente inspirasjonen din fra vår samling av familie -tatoveringer nedenfor. Hvis du bestemmer deg for å tegne noen av disse tatoveringene, gi oss beskjed om det i kommentarfeltet nedenfor!

1. Familie – der livet begynner & Kjærlighet ender aldri

familie sitat tatoveringer

Vi er definitivt enige med denne tatoveringen for familietilbud! Familielivet er viktig, og du kan reflektere hvordan du kjenner dette faktum ved å sette et sitat om det på deg selv!

2. Samme sitat, forskjellig skrift

familie tatovering sitater

Det samme sitatet kan blekkes rundt armen, ofte med en hjerteform ved siden av. Det er en enkel, men fin tatovering å ha rundt seg. Du kan også tenke på det som en påminnelse om familie kjærlighet!

3. Fremhev “Familien”

familie sitat tatoveringer

Bare hvis det ikke er åpenbart nok at dette er en tatovering med familietema, setter denne her ordet ‘familie’ skikkelig stort. Det er ingen feil om hvor dine prioriteringer er i dette tilfellet!

4. Familie som sier tatoveringer som påminnelse om kjærlighet

familie tatovering sitater

Dine venner kan gå, og forholdene dine kan ende, men de som virkelig elsker deg, vil aldri forlate deg. Og disse menneskene er familien din!

5. Livets største velsignelser

familie sitater tatoveringer

Familiemedlemmene dine er de beste velsignelsene Gud noen gang vil gi deg. Deres kjærlighet til deg starter i det øyeblikket du ble født og vil vare til det siste åndedraget.

6. Den beste støtten

familie tatovering sitater

Familiemedlemmene dine er ditt beste støttesystem. De vil alltid være her for deg under alle forhold, og du kan alltid stole på dem. De vil alltid ønske det beste for deg!

7. Små familie tatovering sitater

familie tatovering sitater

Mange av oss streber og lykkes på grunn av familiens støtte til oss gjennom alle årene. Du kan vise verden din permanente kjærlighet og takknemlighet for dem med en tatovering akkurat som denne!

8. Joyful Family Quote Tattoos

familie sitat tatoveringer

Hvis familien din noen gang har inspirert deg til å bli mer enn du noen gang har vært, så er denne tatoveringen noe for deg. Vis familien din hvor mye kjærligheten deres har inspirert deg til å bli en bedre person med denne tatoveringen!

9. Smerte i dag, styrke i morgen

familie tatovering sitater

Selv når du krangler med et familiemedlem, vet du at smerten du føler ikke er permanent. Deres kjærlighet og støtte vil vinne over alt annet – til og med konflikter!

10. Omfavn individualiteten, men vær sterkere sammen

familie tatovering sitater

En familie er en gruppe mennesker som kan være helt forskjellige med varierende interesser og hobbyer, men som fortsatt holder sammen uten blodbånd og kjærlighet til hverandre.

11. Matchende familietatoveringer

familie tatovering sitater

Elsker du søsteren din? Vis din takknemlighet for hverandre med denne matchende søstertatoveringen! Det vil alltid være kjærlighet til hverandre gjennom tykt og tynt. Det er bare fordi søstre alltid deler fantastiske opplevelser sammen!

12. Familie som din stille guide

familie sitater tatoveringer

Når du er i tvil, vet du at familiemedlemmene dine er dine beste guider og støtte. Selv når du ikke er sikker på hva du skal gjøre, vil familien din alltid være der for å vise deg veien – akkurat som et kompass!

13. Familie er alt

familie tatovering sitater

Tatoveringer for familieordtak kan være like enkle som denne! Vis dine familiemedlemmer hvor viktige de er i livet ditt med denne enkle tatoveringen “Min familie, alt mitt”. Dette kan referere til familien du er født i eller den nye du bygger sammen med din ektefelle!

14. Familiemedlemmer Navn

familie sitat tatoveringer

Hvilken bedre måte å forevige familiemedlemmene dine ved å trykke navnene dine på deg selv? Dette er en sikker måte å ha en unik tatovering som ingen andre kommer til å ha!

15. Familien er for alltid

familie sitat tatoveringer

Ja, familien er for alltid! Selv om tiår går og du gifter deg inn i en annen familie, vil familien din alltid forbli din. Ingen kan ta det fra deg!

16. Tatovering av familien først

familie tatovering sitater

Her er en annen kort og enkel tatovering for familieordtak som du kan forholde deg til! Det er bare to ord i denne familie -tatoveringen, men det er meningsfullt nok! Her er en påminnelse om å alltid sette familien først!

17. Familie som sier tatoveringer med krone

familie sitat tatoveringer

Vis verden at familien din alltid vil bære kronen i livet ditt på grunn av hvor viktige de er. Denne tatoveringen er den beste for å vise verdien av familien din til deg!

18. En komplett & Nydelig sitat

familie sitat tatoveringer

Din familie sitat tatovering kan også være noe slikt – en meningsfull setning som høres fantastisk fantastisk ut for alle som leser den! Dine familiemedlemmer vil sikkert føle seg verdsatt med et tilbud som dette!