Modernt trätrappa glasräcke

 Rörelse på moderna trappor

Med hjälp av många bilder har jag observerat hur människor och djur gör bilderna livligare. Det inkluderade också saker som den här nedan. Där kommer en kvinna ner för trappan. När jag såg det tänkte jag: ” Moderna trätrappor är statiska konstruktioner som innebär rörelse.

Att lägga till människor i dessa gör rörelsen påtaglig. ”För det mesta ser personen ut som en suddig figur. Vilken metod för att titta på moderna trappor kan vara bättre än att titta på människor som klättrar upp och ner.

Här skulle jag vilja dra nytta av att människor är inlåsta på bilderna på trappan. Vi tillbringar större delen av våra liv inuti. Som ett resultat bör trappan ses som element som människor vill gå igenom. Så de ska inte ses som ett hinder för det goda livet.

Design spelar en viktig roll i detta sammanhang. Börjar med rätt klättringsförhållande, materialen och sättet på vilket en trappa inskriver sig i inredningen.

På grund av dessa överväganden och det samtida sammanhanget är sådana trappor öppna och representerar en integrerad del av de angränsande rummen.

Du kan hitta många bilder med människor som den här på vår webbplats. Olika egenskaper illustreras sålunda. Vi menar vinkeln, materialen, permeabiliteten. Människor ger oss en uppfattning om skalan och styr våra ögon i en viss riktning. Låt oss följa kvinnan sjunka! Den ligger på en trappa med ett glasräcke och över detta når köket. Därifrån kan den gå tillbaka till en låg nivå.

Skyddsräcken är faktiskt ett strukturellt element. De stöder stegen och detta har möjliggjorts av tekniska framsteg i arbetet med glas.

Moderna trätrappor

Moderna trätrappor flytande glasräcke

Lägg märke till hur slitbanan korsar glaset i förgrunden. Ta en titt till trappan och titta närmare på just denna detalj. Då skulle du märka att landningen fungerar som ett kontor och bibliotek.

Genomsläpplighet kan också uppnås genom en helt vit vägg

Moderna trätrappor glasbalustrad som flyter i rummet

 Så är fallet med dessa raka trappor. Jämför vinklarna på denna trappa och den föregående. Jag tror att benmusklerna har det lättare i det andra fallet!

Det finns många sätt att skapa en trappa som flyter i mitten av rummet

Moderna trätrappor glasräcke metallräcke trapphus

 I detta fall användes glas på tre olika sätt. En vägg på framsidan och ett fönster i bakgrunden gjordes av detta. Dessutom skapades ytterligare två ljusöppningar: Den ena är i bakgrunden och blickar mot den bakre innergården och en är till höger och blickar mot terrassen. I detta fall behövs räcken endast i mitten av Sepertine.

Moderna trätrappor – transparens är inte alltid önskvärt

Moderna trätrappor glasräcke färgdesign vit

 Ett alternativ är en transparent yta som denna, som fortfarande låter solljus komma igenom. Olika figurer går ner för trappan. Du når en marmorlandning ovanför trägolvet.

I det här fallet har den transparenta och solida aspekten kombinerats på ett lekfullt sätt

Modernt trätrappa glasräcke inbyggt skåp

 Därmed vinner figuren i mitten av trapphuset all uppmärksamhet.

Solida och transparenta aspekter smälter också in i denna trappa

Moderna trätrappor glasräcke trästrukturer vackra

 I det här fallet har vi att göra med trä och horisontella skenor. Det skulle vara ett alternativ till att använda glas och andra fasta ytor som räcken.

Kablar kan också ge permeabilitet

Modern trätrappa glasräcke trendig inredning

 Dessutom är de ofta att föredra när det gäller säkerhetsföreskrifter. De sträcktes ut över hälarna på golvet och i taket. De fastnade i öljetter som var fästa vid trappsträngarna. På detta sätt kan hela höjden på räcket och diagonalernas struktur uppnås. På så sätt avviker du från de raka vertikalerna.

Metallstänger fungerar som skyddsräcke och stöd för de i övrigt bärande balkarna på dessa trappor

Modern flytande rörelse i trappräcke

Trappan här har ett metallstaket, som sträcks och stöds i de fyra hörnen

Moderna trätrappor glasräcke metall

 Ta en titt på hur tunna profilerna är, som lätt korsar trappsträngarna.

Jag tänker alltid på hur utrymmet under trappan används

Moderna trätrappor, räcke, förvaringsutrymme industriellt

Denna bild här visar oss hur vi kan utnyttja varje kvadratmeter på ett bra sätt och sedan hur vi integrerar utseendet på det lagringsutrymmet i resten av huset. Det enda som verkar lite opraktiskt för mig är att det första steget är för högt.

Det är förmodligen inte förvånande att ägare till små lägenheter i synnerhet tillgriper tanken på lagringsutrymme – moderna trätrappor

Moderna trätrappor räcke förvaringslådor

Många urbana lägenheter på vinden följer exemplet från tidigare. Denna trappa här är tekniskt sett en bokhylla. Det är definitivt inte i enlighet med reglerna, eftersom öppningen till takutgången, som personen tittar på, är alldeles för låg.

Många av dagens exempel visar öppna nivåer

Modernt trä trappräcke flytande luftigt

Det är också vettigt, eftersom trappor ofta är de enda huskonstruktioner som sträcker sig över dubbelt så högt. Denna och andra bilder med en person på dem betonar den transparenta karaktären hos dessa konstruktioner. Exemplet här visar att allt som händer nedan inte ska beaktas.

Steghöjden i de öppna trapporna visar hur öppet ett rum kan vara

Moderna trätrappa räcke flytande barn

 Det föregående exemplet är mycket mer öppet än det här. Det är uppenbart vad som är bättre för människor med små barn.

Öppna trapphus mellan fasta väggar är vanliga

Modernt trappräcke elegant flytande

 Du kan se från detta och bilden här. Men hur man avslutar trappan i detalj är dock en mycket kritisk fråga med den här typen av trappor. Ett alternativ till montering på räcken är skärning i väggarna. Således kommer du att få fram det minimalistiska utseendet här. Förresten är räcken ingen garanti för att någon kommer att använda dem.

Dessa två sista exempel visar ovanliga triangulära stöd

Modern trätrappa räcke elegant lägenhet

Båda är verk av en och samma arkitekt. Här ser vi en kvinna närma sig trappan.

Sett ovanifrån ser trappan väldigt rejäl ut

Modernt trä trappräcke elegant glas

Det visar en okonventionell och spiralform. Den består också av smutsiga fragment och skärningar i glasräcket.

Svängning är lite osäkert och tveksamt, det gör att springa på trappan till ett fysiskt och psykologiskt test

Moderna trätrappor, räcken, geometriska former, flytande