Fantastiska vandringsturer i Europa waldweg

Fantastiska vandringsturer i Europa som du förmodligen inte har tänkt på!

Är du en av de turister som föredrar att upptäcka små, okända platser? Det är trots allt inte alla resmål som är värda att se kan utvecklas av turismmarknadsföring. Inte alla vackra platser och vandringsturer är väl annonserade. Så du går förbi dem och missar chansen att njuta av dem.

Även i Europa, här hemma, finns det potentiellt underbara vandringsturer som ännu inte har upptäckts. Du känner dem bara inte …

Vandringsturer till Dervisch -klostret i Bosnien och Hercegovina

exotiska vandringsresor bostad stenvatten

Människor som kan sin väg runt i landet skulle aldrig sakna att ge dig goda råd om att åka dit. Vandringsresor som anordnas av researrangörer från tredje part lämnar dock i de flesta fall denna plats från sina resor.

Isle of Skye i Skottland

vandringsresor natur skog himmel

Många tyskar och européer är kär i Skottlands natur. Men trots de många vandringsturerna verkar vissa skönheter ha förblivit oupptäckta. En av dessa är Isle of Skye.

Ljubljana i Slovenien

Fantastiska vandringsturer i Europa Ljubljana i Slovenien byggnadsvatten

Tja, vandringsturer kan inte nämnas exakt här. Platsen är inte heller så okänd. I slutändan är det den slovenska huvudstaden. Men många européer är verkligen omedvetna om hur mycket de går miste om att inte besöka denna huvudstad.

Vandringsturer till Peles slott i Rumänien

vandringsturer slott ursprungliga rumänien

Människor som kan sin väg runt slott som sådana kan inte missa det. Vandringsresor i Östeuropa måste inkludera detta objekt. Eftersom det av många finsmakare förklaras vara det vackraste slottet. Det är synd att det inte är så känt … Men det är också något charmigt med det, eller hur??

Kylemore Abbey

vandringsturer gräs berg sjö

Vandringsresor i den västra delen av Irland borde definitivt också inkludera denna destination. Det finns också mycket historia och kulturarv här som definitivt inte får missa. Speciellt för människor som älskar historia!

Cesky Krumlov i Tjeckien

Fantastiska vandringsresor i Europas naturliga landskap

Denna plats är faktiskt bättre lämpad för stadsresor än för vandringsturer. Det är bara några timmar bort från Prag. Det är en av de vackraste städerna i Europa.

Nyhavn bredvid Köpenhamn

vandringsturer sista sjön singel

Om du ändå är i området, ta en kort väg genom området. Väl i Nyhavn kommer du att förstå varför du inte kunde missa denna plats.

Bledsjön i Slovenien

vandringsturer båt enstaka berg

Återigen talas det om vandringsturer, igen i Slovenien! Helt enkelt vackert och pittoreskt … bara att inte missa! Den lite kända Lake Blender!

Basilikacistern eller det sjunkna palatset i Istanbul

Fantastiska vandringsturer i Europas pelarljusmuseum

Alla som reser till Istanbul vandrar genom staden i timmar … För det finns så mycket historia där. Nästa gång du är där, försök att inte missa Cistern Basilica. Det är verkligen värt att besöka det sjunkna palatset!

Beaune i Bourgogne, Frankrike

vandringsturer cirkus livsstil

Älskar du de charmiga vandringsturerna genom Frankrike? Där kommer du in i de vackra små serenaderna som du helt enkelt kan stanna i för livet. Beaune är verkligen en av dem!