Installation av tillbehör och dekorativa föremål

Har världen blivit galen??

Det finns fler och fler av dessa föremål som du tittar på och sedan skriker högt: ”Nej, det kan inte vara det!”. Det är samma sak med det otroliga bordet från bilden ovan, som kan omvandlas till olika former.

 Design, coola tillbehör och dekorativa föremål

coola tillbehör och dekorativa föremål solidt bord

Detta är bara ett av de fascinerande föremålen som företaget Side Unseen presenterade vid New York Design Weeks. Utöver detta har vi sammanställt ett antal andra fantastiska bisarra dekorationer, tillbehör och konstverk för dig. Dina favoritobjekt kommer säkert att finnas någonstans under.

Det gula ser alltid väldigt iögonfallande ut

coola tillbehör och dekorativa föremål flygande gula

Här kan du se Ammasstudio -tabellerna. De är gjorda av ett extremt ovanligt material. Gissa du vilken? Du behärskade det bara från salt. Konstruktörerna för detta företag har en relativt lång erfarenhet av att experimentera med en mängd olika ämnen. Dessa är till exempel kiseldioxid, natriumklorid, betong, kullager. Du kan härligt skapa möbler där med ett skulpturellt utseende, som kännetecknas av slående texturer och former.

Q&Q: s supersnygga SolarSmile -klockor är nästa exempel vi vill visa dig

Tillbehör och dekorativa föremål handuhr

 Du kan hitta en tunn solpanel i varje. Varje timme under vilken batteriet utsätts för sol ger ca 3 månaders energi för batteriet. Tillverkaren, som kommer från Japan, donerar en del av inkomsten till organisationen Table for Two. Det är en icke-statlig organisation som tillhandahåller måltider till barn i Afrika och Asien.

Otroligt forsknings- och utvecklingsprojekt

coola tillbehör och bordsdekorationer

 Den presenterar traditionella handgjorda dekorationer och tillbehör i ljuset av interkulturellt utbyte. Som en del av förberedelserna för denna utställning åkte konstnärerna Benjamin Harrison Bryant, Paul Marcus Fuog och Karim Charlebois-Zariffa till Bali. De arbetade där tillsammans med lokala hantverkare och material. Deras 100 verk förändrar idén om vad souvenirer faktiskt kan representera. Den färgade draken här gjordes av begagnade plastpåsar av en hantverkare på Bali.

Flätat trä

coola tillbehör och dekorativa föremål plastflaska

Detta är bara en kort inblick i samlingen av objekt som förändrar vår uppfattning om det vanliga. Ta en titt på bilderna och gissa vad som ligger bakom resten av exemplen!

Du kan också fiska?

coola tillbehör och dekorativa föremål fiskemönster

Mer innovation

coola tillbehör och dekorativa föremål basket

Plantera behållare som en bur     Plantera coola tillbehör och dekorativa föremål i en bur

Snygg tårta

Socker Färgglada tårttillbehör och dekorativa föremål, plast

Samtida bordslampa

mjuka ljustillbehör och dekorativa föremål lampbord

Ento livsmedel

Tillbehör och prydnadsföremål för mat

 Exceptionella träväxtbehållare

coola tillbehör och dekorativa föremål växtbehållare

Rustika, hopfällbara stolar  rustika tillbehör och dekorativa föremål, trästolar