apa som husdjur livsstilstrender husdjur

Pet monkey – Skaffa ett otraditionellt husdjur!

Kärleksfull, vacker, härlig. Det här är alla egenskaper som apor har. Speciellt de små som du tar med dig hem allt oftare. Du kan inte föreställa dig ett bättre djur när det gäller att göra barnen glada att leka med.

En liten äventyrare

apor som husdjur exotiska husdjur livsstil

En nyfiken apa

apa som husdjur har livsstilsdjur

En stor utmaning

Men innan du registrerar dig för apa som tamdjur för att bestämma, måste du vara medveten om hur många stora utmaningar det innebär. För de kommer närmast människor. Underhåll är också nästan lika tidskrävande. I alla fall skulle detta äventyr kräva bra forskning i förväg.

Apen kan bli din bästa vän

apa som husdjur exotiska husdjur apa

Tillbringa roliga timmar med den lilla apan

apor som husdjur har ovanliga husdjur

Nästan som ett barn

Ja, du kan inte varnas tillräckligt om detta. Att ha en apa hemma är nästan lika problemfritt som att välja ett barn. Dessa små djur behöver din uppmärksamhet varje dag, om möjligt hela dagen. När apan litar på dig kommer han att vilja följa dig överallt. Om du lämnar honom ensam under en längre tid kommer han att bli uttråkad, deprimerad och aggressiv också. Detta tillstånd kan ta lång tid. Apor lever i allt från 20 till 40 år.

Som en riktig liten bebis

apa som ett husdjur orangutang bebis

Du bör ta hand om den lilla apan dagligen

apa som ett husdjur lila filt exotiska husdjur

Fakta som inte kan förnekas

Oavsett hur väl du tar hand om en apa kan vissa fakta inte förnekas. Du måste se dem i ansiktet och inte låta de romantiska idéerna vägleda dig. För någon gång kommer du att hamna på en enkelriktad gata på detta sätt. Till exempel kan apor snabbt bli aggressiva. Vi sa att de var som människor. Så snart du är könsmogen, vilket händer mellan 3 och 4 år, är de inte längre förutsägbara. Djuret kan attackera dig och börja bita … tonåringar slutar! Fritiden är aldrig som förr. Ja, antingen du eller någon i din familj måste alltid ta hand om apan. Du har något som ett barn hemma för alltid. Du kan också ibland behöva anlita en särskild vårdbiträde. Så slutresultatet är att det också kan bli dyrt.

Denna älskvärda lilla apa är upptagen med glasögonen som ligger på golvet

apa som husdjur daglig yrkesvård

kameran representerar ett intresse för den lilla apan

apa som sällskapsdjurskamera utanför

Söt bebis

apor som husdjur ovanliga husdjur apa

Små barn måste hållas borta från apan

Om du har eller vill ha barn med dig har du ett problem. Eftersom apan, oavsett om det är ett husdjur eller inte, bara kan hantera dem mycket dåligt.

Den juridiska sidan

Du måste vara medveten om att apahandeln är ganska vanlig. Du måste hitta en affärsman med en perfekt bild. För om apor inte föds upp ordentligt eller fångas från naturen kan de också bli ganska farliga.

Apor är trevliga husdjur

apa som husdjur har en liten bebis

En riktigt liten apa

apa som husdjur små apa husdjur

Ha en veterinär i närheten som är kunnig?

Du kan inte klara dig utan en sådan veterinär. Så du måste kontrollera om det finns en professionell som kan ge dig råd och vara med dig i svåra fall. Vad sägs om det med dig?

Verkliga känslor kan ses i apans ögon

Som husdjur måste apor ta hand om saker som är värda att veta

Socialisering och näring – en vetenskap

Matning och socialisering eller uppfostran av apor är nästan lika komplex som människors. Så du måste ha en verklig passion för det. För det blir praktiskt taget ett livsverk!

Mata apan ordentligt

apa som husdjur har en grooming livsstil

Den lilla apan blir omhändertagen som bebis

apor som husdjur har livsstilstrender