Ați încercat vreodată să ungeți untul pe care tocmai l-ați scos din frigider pe o felie de pâine care a fost coaptă deasupra? Da, și asta nu funcționează atât de bine. Oricât de ciudat ar fi, există unele alimente pe care le păstrăm în mod tradițional în frigider, dar au un gust mai bun atunci când sunt ținute în afara frigiderului. Gustul bun, pe de altă parte, este foarte motivant dacă vrem să ducem o viață sănătoasă. Așadar, iată nouă alimente principale cărora le este greșită adesea păstrarea la frigider. Și puteți găsi mai multe astfel de informații în acest articol de pe site-ul nostru.

Trăiești mai sănătos cu unt. Vă rugăm să păstrați acest produs în mod corespunzător!

viață sănătoasă unt grozav

Untul

Untul este un produs care riscă parțial să se strice. De aceea majoritatea dintre noi luăm măsuri de precauție pentru a le păstra la frigider. Cu toate acestea, acest lucru aduce cu sine complicații, cum ar fi faptul că este mult mai dificil de lubrifiat. Nu vă bucurați la fel de bine de gust și folosiți cantități mai mari decât ați mânca altfel.

Ceea ce mulți nu știu este că untul poate rămâne bine la o temperatură de până la 21 de grade. Acesta este motivul pentru care ar putea fi depozitat în mod convenabil într-o cutie alimentară închisă ermetic. Iată o altă idee: păstrați puțin din unt în afara frigiderului și restul – în interior.

Pepenii cei mai gustoși sunt cei coapte. Deci sunt și mai sănătoși.

pepeni idee de viață sănătoasă

Pepeni

Nu poți trăi o viață sănătoasă fără fructe delicioase. Vă puteți imagina vara fără pepeni? De obicei, nu le cumpărăm prea coapte și pentru a le face foarte dulci trebuie să stea mai mult din frigider. Cu toate acestea, soiul „Honeydew” este o excepție, deoarece nu se poate matura după ce a fost cules. Deci, poate rămâne în frigider și poate fi savurat foarte rece.

Lasă roșiile să se coacă și să trăiască mai sănătos cu salate delicioase

idei de viață sănătoasă pentru roșii

roșii

Nu puteți trăi o viață sănătoasă fără salate proaspete. La fel ca pepenii, roșiile se coc după recoltare și asta nu s-a putut întâmpla în frigider. Deci, veți mânca o salată delicioasă dacă este păstrată în afara acesteia. Cel mai bine este să cumpărați cantități mai mici și să le utilizați cât mai repede posibil.

Cartofii trebuie lăsați și în afara frigiderului

cartofi viață sănătoasă gata

cartofi

Cartofii devin mult mai nesănătoși în afara frigiderului decât erau pe vremuri. Acest lucru se datorează în principal faptului că amidonul din cartofi se transformă în zahăr ca urmare a temperaturii ridicate. Cel mai bine este să păstrați aceste alimente în pungi de hârtie în afara frigiderului. De asemenea, ar trebui să le pregătiți imediat după cumpărături.

Ceapa face parte dintr-o viață sănătoasă și trebuie ținute afară din frigider

ceapa trai sanatos foarte gustoasa

Ceapă

Ceapa este alte alimente care sunt adesea depozitate în frigider, ceea ce de fapt nu este deloc o idee bună. Ca urmare, toate proprietățile sale – atât gustul, cât și ingredientele sănătoase pe care le conține – sunt alterate. Este mai bine să găsiți un loc întunecat și uscat pentru a-l păstra.

Pâinea trebuie să ajungă în frigider numai în caz de urgență absolută

pâine pentru o viață sănătoasă idee grozavă

Pâinea

Ești îngrijorat de diferite insecte sau mucegaiuri? De aceea, pâinea este păstrată uneori la frigider. Cu toate acestea, dacă îți pasă de o viață sănătoasă, nu ar trebui să faci această greșeală. În schimb, pune-l într-o cutie de pâine. Puteți pune pâinea în frigider numai dacă rămâneți bine timp de până la o lună. În majoritatea cazurilor, însă, acest lucru nu este deloc de dorit.

Îți place să mănânci miere? Nu permiteți ca acest lucru să fie criticat!

viață sănătoasă idee grozavă cu miere

Miere

Mierea cristalizează mult mai repede în frigider decât în ​​exterior. Deci nu este o idee bună să o păstrezi deloc acolo. În caz contrar, ca și în cazul untului, ar ajunge din nou să-l ungem cu mare greutate.

 Boabele de cafea au un gust mai bun atunci când au doar mirosul lor

idee de viață sănătoasă cu fasole

cafea

Boabele de cafea au capacitatea de a absorbi mirosul altor alimente. Drept urmare, nu vă puteți bucura cu adevărat de gustul bun al acestor alimente dacă le păstrați la frigider. Și cu siguranță îți place cafeaua delicioasă, nu??

Busuiocul face parte din alimentele sănătoase – depozitați-l corect!

busuioc viață sănătoasă

busuioc

Este una dintre puținele plante pentru care temperaturile reci nu sunt o idee bună. La fel ca cafeaua, continuă să absoarbă mirosurile altor produse. Este mai bine să păstrați busuiocul într-un pahar cu apă lângă fereastră.

Viață sănătoasă și depozitare a alimentelor

După cum sa indicat deja, bunul gust face cu siguranță parte dintr-o viață mai sănătoasă. Pur și simplu, preferăm să consumăm produse care să ne aducă plăcere pentru toate simțurile. Deci, junk food are o concurență mult mai bună! În plus, în multe cazuri, multe ingrediente sănătoase se pierd în alimentele care sunt depozitate la frigider. În plus, din exterior, nu mai arată la fel de bine ca atunci când sunt depozitate corespunzător. Și, după cum știm, și ochii mănâncă. Acest lucru este esențial dacă ne bucurăm sau nu de acest aliment sau dacă îl preferăm unei alte mese gustoase, dar nesănătoase. O viață sănătoasă înseamnă, de asemenea, că – păstrarea corectă a calității produselor și plăcerea completă.