Alimente sănătoase care vă vor ajuta să luptați împotriva insomniei

Exerciții fizice, mai puțină cofeină, odihnă – aceștia sunt factorii care ne ajută pe toți să ne bucurăm de un somn bun. Totuși, știi, de asemenea, că există unele alimente care te pot ajuta, de asemenea, în mod eficient insomnie a lupta? Acestea sunt produse pe care majoritatea dintre noi le place să mănânce oricum și le pot achiziționa cu ușurință. Când știm că sunt împotrivă insomnie ajutor, le-am cumpăra puțin mai regulat.

Combaterea insomniei – Sfaturi despre cum să dormiți bine prin mâncare

sfaturi de somn sănătos legate de alimente pentru somn

Popcornul poate ajuta la combaterea insomniei

dormi sănătos floricele mănâncă stil de viață sănătos

Cireșele proaspete sunt, de asemenea, o modalitate de a scăpa de insomnie

dormi sănătos mâncând cireșe împotriva insomniei

Banane

Dacă îți place ceva dulce înainte de somn, dar nu vrei să aduni prea multă energie înainte de culcare, atunci bananele sunt o soluție bună. Conține calciu și magneziu, care s-au dovedit a duce la un somn mai bun.

Bananele sunt sănătoase și reprezintă un remediu eficient pentru insomnie

lupta împotriva insomniei mănâncă banane înainte de somn

Conțin vitamine care îmbunătățesc somnul

insomnie consumând banane magneziu

Brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi

Dacă, la un moment dat mai târziu, seara, în ciuda mesei suficiente, ți se face foame, s-ar putea să vrei să mănânci brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi. Vei fi plin de ea și în același timp vei fi alimentat cu multe substanțe care te vor ajuta să dormi mai bine. Puteți folosi brânza de vaci cu conținut scăzut de grăsimi pentru a combate refluxul pe care îl primesc mulți oameni și care îi fac să nu se poată relaxa calm. De asemenea, vă oferă mult calciu, ceea ce face ca organismul dvs. să producă mai multă melatonină.

Brânza de vaci vă va ajuta să vă relaxați corect

sfaturi împotriva insomniei mănâncă brânză de vaci

Cireșe

Există o serie de motive întemeiate pentru care ar trebui să mănânci un castron mare de cireșe în mod regulat. Somnul îmbunătățit pe care îl obțineți este unul dintre acestea. Sau poate preferați un suc sau un smoothie cu cireșe? Potrivit cercetărilor efectuate la Universitatea din Louisiana, acum se crede că persoanele care mănâncă cireșe de două ori pe zi au în medie 90 de minute mai mult de somn.

Cireșele sunt sănătoase și delicioase …

dormi mâncare sănătoasă sănătoasă mănâncă cireșe

somon

Desigur, nu este o idee bună să mănânci somon chiar înainte de somn. Cu toate acestea, puteți alege în mod regulat acest pește pentru cină. Acizii omega-3 conținuți în el au un efect benefic asupra întregului corp și, printre altele, favorizează un somn bun.

Mâncarea are o influență puternică asupra somnului

somn sănătos sfaturi de mâncare somon sănătate

Un toast

Probabil că ați observat deja: dacă aveți o masă bogată în carbohidrați la prânz, în curând aveți senzația că doriți să faceți un pui de somn scurt. Acest lucru vă poate ajuta și seara, când aveți un toast cu brânză sau o altă garnitură care nu este la fel de grea pe stomac.

Mănâncă un pâine prăjită înainte de somn și dormi bine

somn sănătos sfaturi mănâncă pâine prăjită

kiwi

Vrei ceva dulce seara și bananele sunt prea grele pentru tine? Apoi ai putea folosi kiwi în schimb. Acesta conține potasiu, calciu, fosfor, acizi folici, magneziu și multe alte substanțe care sunt de mare importanță pentru relaxarea corpului.

Kiwi este un aliment sănătos în care te poți delecta înainte de somn

somn sănătos kiwi mănâncă alimente legate de somn

spanac

Aceste legume verzi cu frunze au, de asemenea, tone de ingrediente care induc somnul. Acestea sunt, de exemplu, calciu, potasiu și magneziu. Un toast cu spanac sau un smoothie te va face să dormi ca un copil.

Consumul de salată de spanac este sănătos din mai multe motive

dormi sănătos spanac mănâncă salată

nuci braziliene

Acesta este un produs bun cu fosfor și magneziu. Acesta conține și seleniu, iar acest mesaj este foarte important pentru vegetarieni, deoarece majoritatea celorlalte surse ale acestui ingredient sunt de origine animală.

Nucile de Brazilia ar putea fi consumate și înainte de somn dacă suferiți de insomnie

dormi sănătoși nuci de brazil înainte de somn

Ouă

Ouăle sunt bogate în proteine, colină, acid folic și vitamina D. Mănâncă-le cu un pic de pâine coaptă și avocado.

Combinați ouăle cu pâinea

dormi ouă sănătoase mănâncă ouă prăjite

Floricele de porumb

Popcornul, care se prepară acasă cu cât mai puțină grăsime, poate fi folosit și ca „ajutor pentru somn”. Popcornul este sărac în calorii, dar în același timp bogat în carbohidrați, antioxidanți și minerale. Aceste ingrediente calmante vă vor ajuta să dormiți mai bine. Combinați-l cu ulei de nucă de cocos, mai degrabă decât cu unt. Atunci poți avea un somn sănătos și odihnitor!

Popcornul conține substanțe calmante

lupta împotriva insomniei mănâncă floricele

Dormi bine și relaxează-te corect

combate insomnia bucură-te de sfaturi de somn sănătos