Trăim într-un moment în care este posibil să obținem mâncare grasă oricând. Este ieftin și are un gust foarte bun, dar, din păcate, este și nesănătos și ne îngrașă. Potrivit Oficiului Federal de Statistică, 53% dintre germani sunt supraponderali. Această condiție este îngrijorătoare, deoarece 16% din populație nu numai că cântărește prea mult, dar este obeză. Adesea, îți vei atinge rapid limitele cu o schimbare a dietei, deoarece rezultatele dorite sunt de obicei prea lungi. FATFIX promite rezultate mai rapide.

Slăbit ușor Produsul dietetic FATFIX în test5

Ce este FATFIX?

Potrivit producătorului, FATFIX este un produs dietetic deosebit de eficient sub formă de capsule. Practic ar trebui să ajute Sporiți-vă metabolismul, să arzi grăsimile mai repede în acest fel. Ingredientul este un extract din așa-numitul fruct Garcinia Cambogia. Îi cunoaștem și sub numele de tamarind Malabar sau brindleberry. Deci, totul este natural.

Fructul provine din Asia de Sud-Est și Africa de Est, unde efectele sale sunt cunoscute de mult mai mult timp. Fructul arată ca un mic cactus verde. Cel puțin la prima vedere, nu ați crede că ar avea un astfel de efect. Cu toate acestea, este bogat într-o gamă întreagă de ingrediente sănătoase, cum ar fi calciu, vitamina B și fier. Ingredientul activ special conceput pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate este așa-numitul acid hidroxicitric.

Slăbit ușor Produsul dietetic FATFIX în test1

Ce face FATFIX corpului?

Ingredientul activ din fruct se spune că neutralizează conținutul special al alimentelor atunci când este ingerat pentru a stimula arderea grăsimilor. În special, aceasta înseamnă că carbohidrații și proteinele nu sunt depuse pe șolduri, ci sunt excretate direct din corp.

În același timp, acidul hidroxicitric suprimă senzația de foame într-un mod natural. Deci, nu numai că excretați substanțele în exces direct, mâncați automat mai puțin, ceea ce favorizează procesul de slăbire.

În acest fel, ar trebui să fie posibilă reducerea și menținerea greutății în mod eficient și pe termen lung. Spre deosebire de alte diete și metode de post, capsulele FATFIX nu ar trebui să provoace niciun efect nedorit de yo-yo.

Slăbit ușor Produsul dietetic FATFIX în test2

Practic, FATFIX ar trebui să obțină aceste efecte:

  • Sprijin pentru slăbit
  • Îmbunătățiți metabolismul
  • Arderea grăsimilor este activată
  • depunerile dăunătoare și toxinele ar trebui eliminate din organism
  • starea generală de sănătate ar trebui îmbunătățită.

Cum să luați FATFIX?

Conform prospectului, se recomandă două capsule pe zi. Cel mai bine este să le luați cu un pahar mare dimineața și seara. Cu o cutie mare de FATFIX cu 90 de capsule, ar trebui să primiți 45 de zile. Deci, este destul de ușor de luat, la fel ca medicamentele normale.

După ingestie, agentul trebuie să lucreze în două faze. Primul este să pregătești corpul pentru pierderea în greutate printr-un fel de detoxifiere. Aceasta este urmată de faza de ardere a grăsimilor pentru o durată de aproximativ 24 de ore.

Slăbit ușor Produsul dietetic FATFIX în test3

Dar FATFIX în practică??

Practic, la fel ca multe alte produse pentru slăbit, totul sună prea bine pentru a fi adevărat. Abordăm problema cu un anumit scepticism și ordine și la baaboo în primul rând o cutie cu 90 de capsule, să testez lucrul timp de o lună. Puteți citi pe internet că unii oameni au pierdut deja aproximativ 7 kilograme după aproximativ patru săptămâni.

Persoana noastră de testare masculină are o greutate de 84,5 kilograme și o dimensiune de 1,83. După cum se indică în prospect, el ia o capsulă dimineața și una seara. Altfel nu a schimbat nimic în stilul său de viață. Face foarte puțin sport, are o dietă echilibrată, dar nu se poate descurca întotdeauna fără dulciuri sau alte delicatese.

După o săptămână de utilizare obișnuită, persoana noastră testată a observat că era deja cu 1,5 kilograme mai ușoară. Deși nu s-a schimbat prea mult în dietă, spre sfârșitul primelor câteva săptămâni nu a mai reușit să gestioneze porții care anterior nu erau probleme. În plus, se simte mult mai apt.

Slăbit ușor Produsul dietetic FATFIX în test4

Până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, persoana noastră de testare s-a obișnuit și luarea capsulelor a devenit rutină. Puțin mai mult de trei kilograme sunt deja în jos. După a treia săptămână erau deja patru kilograme și rezultatul devenea încet vizibil. Stomacul se simțea cel puțin puțin mai plat.

După luna testului, subiectul nostru de testare este cu aproximativ 5,5 kilograme mai ușor decât înainte. Se simte mult mai în formă și intenționează să continue să ia pastilele. El și-a propus un obiectiv de 10 kilograme, care poate fi atins rapid la această viteză.

Slăbit ușor Produsul dietetic FATFIX în test6

Concluzie

FATFIX pare să livreze ceea ce spune pe cutie. Cu toate acestea, efectele sunt puternice Revizuire probabil diferit de la persoană la persoană. Prin urmare, ar trebui să-l încercați cu atenție la început. Întrucât nu toată lumea poate crea astfel de condiții de testare acasă, așa cum putem, procesul de slăbire ar trebui să fie însoțit de un medic. El poate oferi sfaturi și asistență în caz de complicații.

Poza 2: unsplash.com, © Eu Yunmai

Imaginea 3: © Fatfix

Poza 4: unsplash.com, © Jennifer Burk