De ce îngrijire a pielii aveți absolut nevoie în sezonul rece

Pielea aspră și uscată pe tot corpul, precum și buzele crăpate și crăpate sunt câteva dintre acele lucruri care ne pot deranja adesea iarna. Pentru a depăși această problemă, aveți nevoie de creme hidratante cu un conținut mai ridicat de grăsimi decât vara și de activități care cresc producția de sebum.

Cauze ale pielii aspre și crăpate

Totul începe prin a te proteja de factorii care îți fac pielea aspră; afară, trebuie să îmbraci haine și accesorii care îți protejează pielea de frig și vânt. În interiorul apartamentului trebuie să distribuiți plante sau alte surse de umiditate. Așa contracarezi uscăciunea cauzată de calorifere.

Dacă încălziți acasă, păstrați temperatura în interior cât mai aproape posibil de temperatura exterioară. Fluctuațiile mari și diferențele de temperatură sunt de obicei motivul zonelor uscate de pe față și de pe tot corpul.

Găsiți îngrijirea principală potrivită pentru iarnă

sfaturi pentru îngrijirea pielii produse pentru îngrijirea pielii de iarnă

Îmbrăcămintea de iarnă este un alt factor major în problemele pielii în timpul sezonului rece. Dacă un pulover te face să te simți mai mâncărim și mai strâns decât altul, atunci ești probabil alergic la ceva din primul sau nu îți va lăsa pielea să respire. Acest lucru s-ar putea datora materialului sau coloranților pe care îi conține, pe care nu îi puteți tolera bine.

Aflați ce este bine și rău pentru dvs. și folosiți-l ca bază pentru următoarele achiziții. Mai bine să cumpărați mai puține haine de iarnă și să vă concentrați asupra calității.

Ritualuri simple pentru o piele frumoasă iarna

Protecția împotriva frigului și uscăciunii poate fi atât de simplă: puteți face o cadă caldă cu produsul de îngrijire potrivit. Acestea sunt, de exemplu, cele mai multe uleiuri esențiale. Ele întăresc stratul natural de piele care altfel se crapă iarna din cauza influențelor nocive.

Produsele bune de îngrijire a pielii pentru iarnă conțin deseori și extracte din lapte (sau din alternative vegane la acestea), fructe și alte substanțe sănătoase.

Fii rabdator si iubeste-ti pielea in fiecare sezon!

sfaturi pentru îngrijirea pielii măști de casă produse naturale

Cu cât produsele de îngrijire sunt mai variate, cu atât sunt mai variate vitaminele și alte ingrediente sănătoase de care aveți nevoie pentru pielea dvs. iarna. Avem nevoie de acestea mai mult în acest sezon, deoarece le obținem în cantități mai mici prin dieta noastră.

Curățarea ușoară este la ordinea zilei iarna

Evitați cojile agresive în anotimpurile reci. Reduceți utilizarea lor cât mai mult posibil și utilizați alternative naturale pentru pielea uscată, cum ar fi amestecuri de lămâie-miere sau măști cu sifon de spălat.Evitați expunerea la flăcări și căldură: deci nu stați direct vizavi de șemineu sau chiar lângă radiator.

Nu lăsați săpun convențional pe pielea feței

sfaturi pentru îngrijirea pielii îngrijirea feței apă de iarnă

Pregătiți peelinguri delicate ale feței din ingrediente naturale

sfaturi pentru îngrijirea pielii pielea uscată face ca pielea să se măscă singură iarna

Cât de gras trebuie să fie un produs cosmetic pentru iarnă??

Cel mai bine este să folosiți produse cosmetice a căror bază apă-în-ulei are proporțiile potrivite pentru dvs. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să afli cât de sensibilă este de fapt pielea ta. Dacă aceste simptome sunt adesea găsite, dacă obțineți în mod regulat pete uscate roșii, atunci produsele cosmetice ar trebui să conțină cât mai puține ingrediente active posibil.

În plus, produsele cosmetice trebuie să aibă procentul corect de grăsime. Acest lucru nu ar trebui să fie nici prea mic, nici prea mare. Puteți afla printr-un test practic. Aplicați o cremă pe piele: aceasta trebuie absorbită în aproximativ 5 minute. Pentru o perioadă mai scurtă de timp aveți nevoie de un produs de îngrijire cu un procent mai mic de grăsime, iar pentru unul mai lung – cu unul mai mare.

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru pielea ta în timpul iernii

sfaturi pentru îngrijirea pielii îngrijirea feței ulei de nucă de cocos măști de iarnă

Puteți păstra scruburi și creme în frigider mai mult timp

sfaturi pentru îngrijirea pielii îngrijirea de iarnă faceți măști de față

Alimentație corectă

Sfaturile de îngrijire a pielii legate de alimentația adecvată includ meniul adecvat. Acest lucru ar trebui să se alterneze cu vitamine și minerale. Produsele care conțin omega-3 sunt o altă prioritate.

Faceți-vă timp pentru a alege

Pentru majoritatea oamenilor, îngrijirea principală a sezonului rece funcționează cel mai bine cu câteva produse selectate cu atenție. Este obligatorie consultarea unui cosmetician medical sau dermatolog. Dacă nu aveți timp, atunci ar trebui să obțineți mai întâi testeri acasă din produsele selectate. Încercați efectul acestora conform criteriilor subliniate. Apoi alegeți care este cel mai potrivit pentru dvs..

Natura s-a ocupat de toate

sfaturi pentru îngrijirea pielii remedii pentru casă iarna fructe vitamine minerale

Ai încredere în forța și înțelepciunea lor

sfaturi pentru îngrijirea pielii îngrijirea feței faceți măști de față

Pregătiți un peeling facial din migdale

sfaturi pentru îngrijirea pielii îngrijirea feței rețetă mască de față migdale

Miere și lămâie – un duo de frumusețe imbatabil

sfaturi pentru îngrijirea pielii îngrijirea feței miere lămâie mască de față

Folosiți uleiuri esențiale valoroase

sfaturi pentru îngrijirea pielii îngrijirea feței uleiuri esențiale de acizi grași omega 3

Lasă-te răsfățat!

îngrijirea pielii măști de casă de iarnă

Ierburile medicinale sunt recomandate în special pentru măștile de față

sfaturi pentru îngrijirea pielii îngrijirea feței face ca tu să fii crema de față

Preferați machiajul din produsele cosmetice naturale

sfaturi pentru îngrijirea pielii îngrijirea feței alcătuiește iarna

Protejați-vă pielea cu îngrijirea feței potrivită și îmbrăcăminte moale de iarnă

sfaturi pentru îngrijirea pielii produsele de îngrijire de casă fac măști de față

Unele dintre cele mai valoroase ingrediente pentru piele

sfaturi de îngrijire a pielii produsele naturale fac măști de față singur iarna

sfaturi pentru îngrijirea pielii piele uscată ulei de măsline de iarnă zahăr brun