Timpul liber este una dintre cele mai valoroase resurse ale omului modern. De obicei, trebuie să alegeți între multe hobby-uri grozave. Antrenamentul sportiv este cu siguranță o alegere bună, dar ți-ar plăcea să faci altceva. Timpul nu este suficient de aproape pentru orice. Acesta este motivul pentru care antrenamentul de înaltă intensitate devine din ce în ce mai popular. Cu o concentrare bună, o persoană în general sănătoasă ar putea obține o imagine minunată a corpului prin antrenamente o dată pe săptămână. Cu toate acestea, acest lucru necesită efectuarea perfectă a tuturor exercițiilor, ceea ce nu este la îndemâna majorității dintre noi. Vă putem ajuta cu informații și sfaturi! De exemplu, știți care sunt regulile de aur ale pregătirii HIIT? Puteți afla din următoarele rânduri!

Ce exerciții îți plac cel mai mult?

viață sănătoasă - antrenament intensiv pe intervale

Alegeți exercițiile pe care doriți să le faceți pe termen lung!

Durata antrenamentului HIIT este foarte scurtă, dar stresul este destul de greu. De aceea, aveți nevoie de multă motivație și aici pentru a rămâne la curent pentru o perioadă mai lungă. Înot, poziții obositoare de la yoga, cum ar fi scânduri, coarde de sărituri, exerciții rapide de sprint, scări de urcare intensivă – toate acestea pot fi variante pentru antrenamentul HIIT.

Tot ceea ce contează este că acestea sunt făcute foarte intens pentru o perioadă scurtă de timp. Găsiți ceva care vă place cu adevărat!

Unde preferi să te antrenezi??

Antrenament HIIT pentru femei

Locul potrivit pentru instruirea HIIT

Un astfel de antrenament HIIT nu trebuie neapărat făcut în sala de gimnastică. Puțini oameni se simt confortabili acolo din diverse motive. Alții ar dori să urce scările și să aibă ocazia să o facă în zona lor. Un al treilea grup de oameni exercită doar acasă. Există suficiente informații pe Internet pentru toate cele trei situații. Cu toate acestea, vă recomandăm să faceți primele antrenamente cu un antrenor profesionist. Deci, veți învăța câteva reguli de bază, cum ar fi, despre o postură adecvată. Acest lucru va crește efectul și va evita diverse traume.

Când ar fi cel mai eficient antrenament HIIT??

Antrenament HIIT pentru antrenament pe frânghieOferiți varietate

Aveți nevoie de puțină varietate în exerciții, astfel încât diferite grupuri de corp să fie stresate. După un timp, puteți schimba modul în care se face – și asta ar fi total suficient. Acest lucru funcționează în toate sporturile: puteți schimba stilul de înot între ele. În plus, sunt cunoscute diferite tipuri de ipostaze pasive de tensionare a mușchilor și nu numai Căptuşeală  do. Puteți chiar să vă stresați diferit cu sărind coarda. Deci, indiferent de ce fel de exercițiu vă place, puteți găsi o cale pentru o schimbare!

Câte variante are exercițiul tău preferat??

Antrenament pe intervale - idei pentru antrenament pe intervale

Faceți un plan de exerciții mai lung

Sarcina ar trebui să crească uniform în timp. În cazul antrenamentului HIIT, vă recomandăm să începeți cu o perioadă foarte scurtă de timp pe exercițiu și apoi să creșteți încet intervalele. Dacă utilizați echipamente, gantere sau alte mijloace similare, vă recomandăm următoarele: De fiecare dată ulterior ar trebui să faceți unul dintre parametri mai dificil. Ar trebui fie să adăugați mai multă încărcare, fie mai mult timp. Dar nu ambele în același timp, cu excepția cazului în care vă instruiți sub supravegherea unui instructor profesionist!

De asemenea, puteți face instruire HIIT cu alte persoane

Antrenament pe intervale - antrenament HIIT

Găsiți momentul potrivit!

Pentru cei mai mulți, un antrenament dimineața devreme ar fi cel mai potrivit. Pur fizic și, mai presus de toate, hormonal, puteți obține rezultate excelente în acest moment. Cu toate acestea, cu toții avem bioritmuri diferite în viața de zi cu zi. În orice caz, ar trebui să alegeți un moment în care sunteți deosebit de vital. Deci, puteți obține puterea și concentrarea necesare pentru a obține cel mai bun efect posibil. Acest lucru vă permite, de asemenea, să reduceți numărul de antrenamente pe săptămână.

Sarcina și ritmul ar trebui să crească încet

Pregătirea pe intervale HIIT trăiește sănătos

Alimentație și hidratare bune

O dietă sănătoasă este adevărata modalitate de a fi într-o formă fizică bună. Sportul ar trebui să-l completeze. Dacă îl vedeți ca pe un fel de compensație pentru consumul de produse nesănătoase, exercițiile fizice s-ar putea transforma chiar într-un fel de dependență. Contează și ceea ce mănânci înainte și după antrenament. Ai nevoie de multă energie, dar și de un stomac liber. La scurt timp după ce mâncați, mâncați ceva sănătos – o salată cu carne sau un produs vegetarian cu proteine! O hidrogenare bună este, de asemenea, esențială pentru a obține o formă bună.

Trebuie să combinați formarea HIIT cu o nutriție adecvată 

Antrenament pe intervale - sporturile HIIT generează idei

Combinație cu alte mișcări din viața de zi cu zi

Antrenamentul HIIT o dată sau de două ori pe săptămână ar fi suficient – am spus asta la început. Cu toate acestea, acest lucru se aplică numai dacă vă deplasați suficient în viața de zi cu zi sau vă întindeți corpul. Cu orice altă ocazie, faceți un efort să mergeți mai mult, poate urcați scările mai des în loc să luați liftul. Poate doriți să combinați antrenamentul HIIT cu înotul și yoga? Nu subestimați nici plimbările.

În cele din urmă, obținerea unei bune forme a corpului depinde de echilibrul general din corp! Aceasta începe cu atitudinea corectă față de viață în toate aspectele sale variate. Antrenamentul HIIT ar fi pur și simplu adăugarea ideală!

Mișcarea în viața de zi cu zi este baza. Instruirea HIIT – suplimentul!

Sfaturi pentru bărbați care se antrenează pe intervale

Antrenamentul ar trebui să fie distractiv 

Antrenament pe intervale - antrenament integral de sărituri

Veți găsi o mulțime de informații despre exerciții acasă 

Antrenament pe intervale - plan excelent de antrenament HIIT

Mulți sportivi de top se bazează pe antrenamentele HIIT

Running Jogging - HIIT Interval Training

Exercitiile fizice ar trebui sa fie o atitudine sanatoasa si sa nu devina dependenta!

A face sport - HIIT antrenament la interval de antrenament