Ce știi despre presopunctură?

Succesul are un preț excelent în zilele noastre și este viața cu diferite dureri ale corpului. Acestea încep subtil, se mută în stări cronice și, la un moment dat, mulți oameni pierd distracția vieții ca urmare a lor.

Medicamentele și alte ajutoare au doar succes temporar. Pe de altă parte, există și alte terapii care sunt plăcute și, în același timp, asigură un efect de durată. Ne poți vindeca durerea. Un exemplu tipic sunt masajele, ca și alte practici de vindecare, pe care toată lumea ar trebui să le permită între ele. În acest articol vă vom prezenta o altă alternativă: presopunctura. Toată lumea a auzit de această metodă, nu-i așa? Presopunctura este adesea prezentată într-un mod prea complicat. Acest lucru descurajează unele persoane pentru care acest tip de masaj sună prea abstract sau exotic. Ar putea fi soluția pentru multă durere.

Cunoașterea presopuncturii, înțelepciunea, medicina 

presopunctură trăi sănătos viață sănătoasă practică de vindecare masaj zone de presopunctură picior

Vă oferim informații despre durerea tipică care poate fi vindecată prin presopunctură. Sperăm că acest lucru vă va ajuta să îndrăzniți să încercați acest tratament. Pentru că merită!

Simptome tipice care pot fi vindecate prin presopunctură

Presopunctura poate fi utilizată pentru a trata cu succes multe simptome și afecțiuni dureroase.

Iată câteva exemple: dureri de cap, dureri de urechi, dureri de gât, probleme în întregul spate și umeri.

Și astfel de plângeri pot fi ameliorate semnificativ chiar și în cazuri foarte grave, astfel încât să nu mai afecteze viața pacientului.

Combateți reclamațiile zilnice cu masajul 

presopunctură trăi sănătos viață sănătoasă practică de vindecare masaj zone de presopunctură picioare

Învață să te masezi

cunoaște-ți propriul corp

acupresiune dureri de cap traieste sanatos viata sanatoasa practica de vindecare masaj zone de presopunctura

durere de cap

Cine nu a avut dureri de cap? Când devin cronice, ele reprezintă un obstacol major în viața persoanei. Cel mai frecvent tip de cefalee este cel care provoacă tensiune în spate și gât. Ele sunt tipice oamenilor moderni, deoarece adesea stau în aceeași poziție și se apleacă înainte în fața computerului.

Există patru lucruri diferite care trebuie făcute prin presopunctură pentru a vindeca durerile de cap. În primul rând, acesta este punctul dintre degetul mare și arătătorul. Un altul se află între al doilea și al treilea deget de la picioare. Al treilea punct care trebuie tratat cu o astfel de tensiune sau dureri de cap este vârful sprâncenelor.

Dezvoltă obiceiuri sănătoase

presopunctură trăi sănătos viață sănătoasă practică de vindecare masaj înlocuirea zonelor de presopunctură

Al patrulea punct este din nou în jurul sprâncenelor. Acesta este cu un deget mai mare decât mijlocul sprâncenelor.

Ascultă-ți propriul corp

acupresiune dureri de cap traieste sanatos viata sanatoasa practica de vindecare masaj zone de presopunctura cap

Un exercițiu simplu care funcționează bine cu durerile de spate

Durere de ureche

Există multe motive posibile pentru care puteți experimenta o durere de ureche. Acestea sunt diverse infecții, probleme ale sinusurilor, modificări ale tensiunii arteriale, apă în ureche, etc. Indiferent de motiv, presopunctura ameliorează și vindecă această durere..

Mai întâi vrem să subliniem că tensiunea menționată mai sus ar putea fi, de asemenea, un motiv pentru durerea ta de urechi. Apoi apăsați punctul dintre degetul mare și arătătorul. Un alt punct este situat în așa-numitul trag, în zona de lângă auriculă. Al treilea punct este cu câțiva centimetri mai mare. Al patrulea punct este chiar sub vârful sprâncenei.

Corpul este un sistem complex și foarte logic

presopunctură trăi sănătos viață sănătoasă practică de vindecare masaj zone de presopunctură mâini

Durere de dinţi

Durerea de dinți ar putea avea, de asemenea, o mare varietate de cauze. Poate fi chiar cauzată de tensiunea gâtului. Mai mult, strângerea dinților în timpul somnului, procesele de infecție în organism și mestecarea prea frecventă a gumei de mestecat pot fi numite ca motive posibile.

Primul punct este ca primele două tipuri de durere: acesta este cel dintre degetul arătător și degetul mare. O altă zonă tipică este maseterul mare de pe față. În unele cazuri, presopunctura va ajuta între al doilea și al treilea deget de la picioare. Un altul este sub pomeț.

Învață să accepți corpul 

trăi sănătos viață sănătoasă vindecare practică masaj zone de presopunctură mână3

Dureri de spate

Durerea de spate este unul dintre chinurile secolelor 20 și 21. Nervii, mușchii și articulațiile pot fi toate motivele pentru care avem dureri de spate severe. Următoarele pasaje vor funcționa bine în toate cazurile. Două puncte care vor fi tratate în acest sens sunt două degete sub încheietura mâinii spre braț. Sunt fiecare la câțiva centimetri de încheietura mâinii. Puteți masa punctul dintre degetul mare și arătătorul și zona dintre al doilea și al treilea deget de la picioare sau le puteți masa.

Fii un conducător al propriului tău corp

Durere în sau în jurul umerilor

Umerii sunt unele dintre cele mai mobile membre ale corpului. Este destul de normal ca acestea să fie folosite mai des și să fie rănite în consecință. Puteți apăsa punctul deja menționat de mai multe ori între degetul mare și arătător. Presopunctura poate ajuta, de asemenea, zona dintre al doilea și al treilea deget de la picioare. Există, de asemenea, alte două puncte între braț și umăr, unul în față și unul în spatele corpului și alte cinci puncte pe gât.

Explorează vechea cunoaștere a propriului corp

presopunctură trăiește sănătos-sănătos viață vindecare practică masaj presopunctură zone corp

Acestea sunt câteva exemple tipice ale modului în care presopunctura vă poate ajuta. Îl puteți folosi pentru a ameliora o serie de alte dureri, cum ar fi cele din stomac sau genunchi. Cunoștințele generale pe care vi le oferim acum sunt destinate să vă ajute în consultare cu specialiști în acest domeniu, astfel încât să puteți comunica mai bine și să recunoașteți imediat specialiștii buni în presopunctură..

Presopunctura este însă o metodă de vindecare care trebuie luată în serios, care nu poate fi practicată pur și simplu acasă și fără pregătire profesională.

trăi sănătos sănătos viață vindecare practică masaj zone de presopunctură zone pentru mâini

trăi sănătos sănătos viață vindecare practică masaj zone de presopunctură cap