Așa funcționează îngrijirea corectă a pielii de vară

Vara este destul de firesc să purtăm haine largi și confortabile care să ne arate mult corpul. Acesta nu este neapărat cel mai sănătos mod de a fi îmbrăcat în vreme caldă. Dar asta face parte din cultura noastră, așa că ne distrăm foarte mult în acest sezon. Nu trebuie să schimbăm nimic în acest sens, dar în același timp ar trebui să luați unele măsuri de protecție. Altfel pielea și părul tău vor arde și își vor pierde fermitatea și farmecul. Îngrijirea pielii de vară poate fi ușoară dacă vă dezvoltați anumite obiceiuri. Iată câteva sfaturi utile pentru dvs..

Îngrijirea pielii este fundamentală vara

a trăi o piele sănătoasă de vară îngrijind în mod corespunzător sfaturile pielii

Îngrijirea pielii – Picioarele tale merită, de asemenea, îngrijire adecvată vara

sfaturi de viață sănătoasă picioare sănătate de vară

Buni scrubs

Pielea noastră este expusă condițiilor dure de vară. Praful și murdăria se adună și, prin urmare, este imperativ să faceți în mod regulat peelinguri blânde. Alegeți produse cosmetice naturale care vă ajută să vă relaxați și să vă oferiți pielii minerale și alte ingrediente liniștitoare.

Alegerea produselor cosmetice potrivite pentru o piele frumoasă

sfaturi pentru îngrijirea pielii sănătate de vară

Cojile cu minerale din Marea Moartă au devenit deosebit de populare în ultimii ani. Dacă vă petreceți vacanța de vară lângă mare, atunci această îngrijire este complet naturală. Vizitele regulate la stațiunile spa, în plus față de bazinele obișnuite, sunt, de asemenea, foarte recomandate. Peelingurile obișnuite asigură, de asemenea, că corpul tău arată uniform bronzat.

Protejați-vă conștient de razele UV

Aceste sfaturi banale sunt încă subestimate de un număr surprinzător de oameni. Razele UV sunt într-adevăr foarte dăunătoare pentru pielea noastră și în curând o veți simți din experiența personală. Cu toate acestea, nu așteptați să vă ardă pielea sub soarele strălucitor. Acest lucru ar putea duce la probleme majore majore.

Protejați pielea și părul de razele nocive ale soarelui

îngrijirea pielii vara șampon de potrivire a părului frumos

Este mai bine să folosiți o protecție solară cu un factor de protecție solară ridicat decât de obicei la începutul sezonului. Începeți de la 30. Când ai un pic de bronz, poți reduce factorul de protecție.

Pe lângă cremele solare obișnuite și loțiunile de protecție solară, puteți folosi și uleiuri esențiale, care limitează efectele nocive ale razelor UV. Dacă aveți o mentalitate organică, aceasta este, desigur, o soluție foarte bună.

Îngrijire zilnică

Un secret al pielii frumoase vara este îngrijirea zilnică. Trebuie să vă demachiați seara, să aplicați o cremă de protecție dimineața.

Îngrijirea zilnică adecvată este foarte importantă dacă doriți să aveți o piele frumoasă

machiajul de îngrijire a pielii îndepărtează pielea frumoasă

Folosiți cremă de față

sfaturi de viață sănătoasă pentru piele frumoasă folosiți crema pentru piele

De asemenea, ar trebui să-ți speli fața și corpul adesea vara. Doar dacă luați în considerare toate aceste sfaturi și le faceți un obicei, rutina dvs. de îngrijire a pielii va produce rezultatele dorite pe termen lung.

Îngrijirea de vară pentru ochi

Pielea din jurul ochilor este foarte delicată. Alege ochelari de soare asortati. Nu trebuie să fiți selectat conform celor mai noi tendințe de modă. Este important ca sticla să fie de cea mai bună calitate. Insistați pe ambele, o calitate bună și un aspect modern? Un compromis poate fi permis cu rama ochelarilor și materialul său, dar nu și cu obiectivul. Deci, puteți cumpăra modele ieftine cu rame cu aspect modern. Cu toate acestea, duceți-l la magazinul de optică și folosiți ochelari care vă protejează cu adevărat ochii și pielea din jurul lor.

Alegerea modelului potrivit de ochelari de soare

ochii de îngrijire a pielii protejează ochelarii de soare de vară

păr

Îngrijirea de vară a pielii și a părului are multe în comun. Șampoanele pe care le folosiți nu trebuie să fie agresive. Trebuie să fie blând cu părul și să nu irite fața.

Folosiți șampoane care sunt blânde pentru păr

viață sănătoasă păr frumos îngrijirea pielii vara

Picioare

Pielea picioarelor este foarte stresată vara. De asemenea, necesită îngrijire specială. O descuamare bună a picioarelor este necesară și întotdeauna benefică vara. În plus, ar trebui să vă spălați bine picioarele și să aplicați loțiune.

Îngrijire suplimentară pentru picioare vara

o viață sănătoasă îngrijirea picioarelor de vară

Nu utilizați bronzul artificial

Produsele de bronzare nu mai sunt moderne. Pentru un lucru, frumusețea naturală este înăuntru, iar pentru alta, aceste produse cosmetice sunt cu adevărat dăunătoare și determină umplerea pielii cu toxine. Acest lucru te va face să arăți mai în vârstă. Acesta este opusul a ceea ce vrei sau nu să realizezi?

Păstrați-vă pielea și părul sănătoase și arătați bine

îngrijirea pielii sfaturi de vară piele frumoasă