Horoscop chinezesc 2016 semn zodiacal

Horoscop 2016

Pe site-ul nostru puteți găsi un horoscop detaliat pentru 2016 pentru toate semnele zodiacale. Puteți găsi chiar și două variante – una comună și una combinată cu semnele zodiacale chinezești.

Acum am dori să vă oferim o mică introducere la acest subiect.

Există întotdeauna unele tendințe care sunt mai mult sau mai puțin generale.

Totul din horoscop pentru 2016 sugerează că anul acesta va fi asociat cu multe evenimente interesante. Majoritatea dintre noi avem ocazia să vedem sensul grijilor noastre.

Așa sunt stelele tale în 2016

horoscop chinezesc 2016 semn zodiacal

Potrivit horoscopului chinezesc, 2016 este anul maimuței roșii aprinse. Aceasta este simbolizarea metafizică a factorului antropic. Cu alte cuvinte, acesta este anul umanității. Anul Nou Chinezesc începe pe 02/07/2016 și se termină pe 27/01/2017. În general, se poate spune că maimuța corespunde elementului metalic. Maimuța ar trebui să încurajeze eforturile noastre de a ne depăși dificultățile lumii. Cu toate acestea, ar trebui să încercăm să nu subordonăm realitatea voinței noastre. Mai degrabă, ar trebui să încercăm să realizăm armonie cu universul.

Diferite elemente: foc, pământ, aer, apă

horoscop chinezesc 2016 elemente zodiacale

Oamenii de știință și intelectualii

În 2016, vedetele vor încuraja cercetătorii, oamenii cu spirit aventuros și toți cărora nu le place statica. Varietatea, schimbările și cercetarea sunt la moda acum. Indiferent de semnele zodiacale individuale, fiecare dintre noi ar trebui să încerce să se descurce mai bine la locul de muncă. Încercați să faceți progrese constante în orice domeniu. Pentru unii, acest lucru poate însemna mai multă îngrijire acasă, pentru alții – urcarea pe un vârf de munte.

Anul ar trebui privit simbolic ca alpinismul. Nu vă fie teamă să urcați din ce în ce mai sus! Vei descoperi noi și noi orizonturi.

Elemente arzătoare – Berbec, Săgetător Leu

Elementele de foc sunt cunoscute pentru temperament și emoții puternice. Anul acesta vei fi uimit de posibilitățile energiei tale emoționale. Acest lucru îl datorăm dinamicii superioare a sistemului solar. Berbecul, Leul și Săgetătorul se transformă și dau dovadă de bun simț în majoritatea situațiilor.

Acționați cu sens: noul motto al semnelor zodiacale aprinse

Pietari Post ilustrații zodiacale Horoscop Berbec 2016

Pietari Post ilustrații zodiacale Horoscop Leu 2016 Pietari Post ilustrații zodiacale Horoscop Săgetător 2016

Elemente de apă – Rac, Scorpion, Pești

Racul, Scorpionul și Peștii se confruntă cu multe provocări asociate cu latura ezoterică a vieții. S-ar putea să îți realizezi marele vis în 2016. Elementele de apă vor realiza acest lucru în mare parte datorită intuiției lor sporite. Oamenii din semnul zodiacal al elementului apă au posibilități aproape infinite de progres spiritual.

Noi provocări pentru semnele zodiacale Rac, Scorpion și Pești

Pietari Post ilustrații zodiacale Horoscop Rac 2016

Pietari Post ilustrații zodiacale Horoscop Scorpion 2016

Pietari Post ilustrații zodiacale Horoscop Pești 2016

Elemente aeriene – Gemeni, Balanță, Vărsător

Gemenii, Balanța și Vărsătorul, în general, au puține probleme asociate cu dragostea. Desigur, fiecare are propria individualitate și lucrurile sunt legate de mulți factori. În acest an puteți armoniza toate condițiile umane.

Chiar dacă există dezamăgiri, acestea se întâmplă la momentul potrivit.

Armonia în relație 

Pietari Post ilustrații zodiacale Horoscop Gemeni 2016

Pietari Post ilustrații zodiacale Horoscop Balanță 2016

Pietari Post ilustrații zodiacale Horoscop Vărsător 2016

Elemente pământești – Taur, Fecioară, Capricorn

Elementele pământești se află sub o influență relativ mică a stelelor. Cel puțin în comparație cu celelalte grupuri de semne zodiacale. Mercurul joacă cel mai important rol. Această planetă va influența foarte mult dinamica oamenilor cu un element pământesc. Este vorba de persoane cu semnele zodiacale Taur, Fecioară și Capricorn. Vei realiza totul cu relativă ușurință în anul următor. Cu toate acestea, acest lucru nu trebuie confundat cu a nu face nimic. Acești oameni creează unele schimbări radicale în dezvoltarea lor spirituală.

În influența lui Mercur

Pietari Post ilustrații zodiacale Horoscop Taur 2016

Pietari Post Zodiac Illustrations Fecioara Horoscop 2016

Pietari Post Zodiac Illustrations Capricorn Horoscope 2016

* Drepturi de imagine (ilustrații zodiacale):

© Pietari Posti