Exercițiile fizice regulate oferă nenumărate beneficii. Exercițiile fizice întăresc sistemul imunitar, îmbunătățesc sănătatea oaselor și reduc riscurile pentru sănătate, cum ar fi problemele cardiace, diabetul și multe alte boli care pun viața în pericol. Așadar, nu există nicio îndoială că exercițiile fizice regulate sunt cel mai bun mod de a duce o viață sănătoasă. Chiar și așa, aveți cel puțin o scuză strălucită pentru a nu face mișcare în mod regulat. A fi prea ocupat este cel mai frecvent dintre acestea. Dar cu o planificare potrivită, puteți găsi cu siguranță ceva timp pentru a face exerciții ușoare de fitness acasă. Chiar acum, în timpul pandemiei Corana, este cel mai bun moment pentru a o face. La început poate fi un pic copleșitor, dar nu te stresa. Începeți cu exerciții scurte, ușor de realizat. Iată 10 exerciții de fitness pentru începători pe care orice bărbat le poate face acasă. Practic, aveți nevoie de puțin sau deloc echipament. Vă puteți folosi singur greutatea corporală ca dispozitiv.

Cele mai bune 10 exerciții de fitness pentru acasă

Exerciții de fitness pentru acasă 10 cele mai bune exerciții pentru bărbați care fac exerciții la domiciliu

Aceste exerciții vă vor menține în formă în timpul pandemiei coroanei

Exerciții de fitness pentru acasă 10 cele mai bune exerciții pentru bărbați

Cele mai bune 10 exerciții de fitness la domiciliu pentru bărbați

  1. Exerciții de fitness pentru acasă – săritură

Cricul pentru sărituri este unul dintre cele mai bune exerciții cardio. Acest exercițiu lucrează întregul corp – întărește inima, construiește mușchii, ajută la pierderea în greutate și ameliorează stresul. Clasicul de fitness te face mai puternic și mai flexibil, îmbunătățindu-ți stabilitatea și rezistența.

Cum să o facă: Ridică-te drept, cu picioarele unite și cu mâinile în lateral. Pe măsură ce săriți, ridicați brațele deasupra capului și îndepărtați picioarele. Apoi sări înapoi la poziția de pornire. Începeți să o faceți mai repede, coordonând mișcările picioarelor și brațelor în timp ce mergeți.

Jumping Jack – un exercițiu cardio ușor și eficient 

Exerciții de fitness pentru acasă 10 Cele mai bune exerciții pentru bărbați Jumping Jack

Rămâneți în formă ușor

Exerciții de fitness pentru acasă 10 Cele mai bune exerciții pentru bărbați Jumping Jacks

  1. Exerciții de fitness acasă – Plank

Acesta este cel mai bun exercițiu pentru abs-ul rock greu. Plank este de fapt un exercițiu simplu pentru începătorii care doresc să construiască abs. Umerii, brațele și spatele sunt, de asemenea, antrenate. Acest exercițiu se poate face în mai multe variante.

Cum să o facă: Intrați în poziția de împingere cu coatele îndoite la 90 de grade, cu greutatea corpului pe antebrațe. Asigurați-vă că corpul dvs. este în linie dreaptă de la cap până la picioare. Țineți poziția cât mai mult posibil.

Exercițiul de scândură vă va întări abdomenul

Exerciții de fitness pentru acasă 10 cele mai bune exerciții de scândură pentru bărbați

  1. Exerciții de fitness pentru acasă – presele abdominale încrucișate

Acesta este un exercițiu eficient și ușor pentru abs și mușchii oblici. Întărește nucleul corpului și întărește mușchii abdominali.

Cum să o facă: Stai întins pe spate. Îndoiți genunchii cu picioarele pe podea. Așezați ambele mâini liber în spatele capului. Acum aduceți umărul și cotul drept peste corp și, în același timp, aduceți genunchiul stâng până la umărul stâng. Încercați să vă atingeți genunchiul cu cotul. Reveniți la poziția de pornire și repetați exercițiul cu cotul stâng.

Gândiți-vă și la oblic

Exerciții de fitness la domiciliu 10 cele mai bune exerciții pentru bărbați Prese abdominale încrucișate

  1. Exerciții de fitness acasă – exerciții laterale de scândură

Acest exercițiu de fitness la domiciliu întărește oblicurile și te ajută să construiești abdomene mai puternice.

Cum să o facă: Începeți în poziția laterală cu picioarele unite și mențineți antebrațul sub umăr. Acum ridică încet șoldurile până când corpul tău formează o linie dreaptă de la cap până la picioare. Țineți poziția și repetați și pe cealaltă parte!

Continuați cu scândura laterală

Exerciții de fitness pentru acasă 10 Cele mai bune exerciții pentru bărbați Antrenament la domiciliu

Așa puteți face și acest exercițiu de fitness

Exerciții de fitness pentru acasă 10 cele mai bune exerciții pentru bărbați

  1. Exerciții de fitness acasă – genuflexiuni

Intrați rapid în formă cu acest exercițiu de fitness. Squats întăresc mușchii corpului inferior la bărbați. Și o puteți face în mai multe variante.

Cum să o facă: Începeți cu șoldurile înapoi, cu spatele drept, pieptul și umerii în sus. Îndoiți genunchii și ghemuiți-vă, ținându-i în linie cu picioarele. Începeți cu 25 de genuflexiuni pe zi și apoi creșteți treptat numărul.

Întăriți mușchii feselor cu genuflexiuni

Exerciții de fitness pentru acasă 10 cele mai bune exerciții pentru bărbați Variante ghemuit

Faceți mai multe repetări

Exerciții de fitness pentru acasă 10 cele mai bune exerciții pentru bărbați ghemuit

  1. Exerciții de fitness acasă – lunges

Acesta este un antrenament foarte bun dacă doriți să vă consolidați partea inferioară a corpului și să îmbunătățiți flexibilitatea șoldurilor.

Cum să o facă: Coborâți șoldurile până când ambii genunchi sunt îndoiți la 90 de grade. Fă un pas înainte cu un picior în timp ce ții trunchiul drept și relaxat. Reveniți la poziția inițială păstrând greutatea pe tocuri.

Pașii lunge întăresc partea inferioară a corpului

Exerciții de fitness pentru acasă 10 cele mai bune exerciții pentru bărbați Lunge Steps

De asemenea, puteți face acest exercițiu de fitness cu greutăți

Exerciții de fitness pentru acasă 10 Cele mai bune sfaturi pentru exerciții pentru bărbați

  1. Exerciții de fitness acasă – flotări

Practic, flotările sunt un exercițiu eficient pentru întărirea mușchilor pieptului și brațului.

Cum să o facă: Așezați-vă pe podea, cu mâinile lărgite de umeri. Asigurați-vă că corpul dvs. este în linie dreaptă. Începeți să vă coborâți corpul ținând în același timp coatele aproape de corp. Împingeți-vă înapoi la poziția inițială pe scândura înaltă.

Flexiunile întăresc mușchii pieptului și brațului

Exerciții de fitness pentru acasă 10 cele mai bune exerciții pentru bărbați

  1. Exerciții de fitness acasă – twist rusesc

Acesta este un exercițiu eficient pentru întregul abdomen. Acest exercițiu îmbunătățește echilibrul corpului și vă ajută să vă mențineți în formă.

Cum să o facă: Așezați-vă cu trunchiul aplecat înapoi la un unghi de aproximativ 45 de grade, cu genunchii îndoiți, cu picioarele ușor ridicate, astfel încât să arate ca o formă imaginară de V între trunchi și coapse..

Rotiți partea superioară a corpului, inclusiv brațele îndoite sau întinse, complet într-o parte. Capul rămâne drept și astfel se mișcă și în această direcție. Apoi întoarceți-vă spre partea opusă.

Țineți pasul cu câteva runde de răsuciri rusești

Exerciții de fitness pentru acasă 10 cele mai bune exerciții pentru bărbați Rotație rusă

Un antrenament eficient pentru tot abdomenul

Exerciții de fitness pentru acasă 10 cele mai bune exerciții pentru bărbați Russian Twist

  1. Exerciții de fitness acasă – ridicați genunchii

Acest exercițiu lucrează coapsele interioare și zonele exterioare ale șoldului. Este, de asemenea, un exercițiu cardio bun!

Cum să o facă: Stai drept, cu picioarele lărgite de șold. Ridicați genunchiul drept cât de sus puteți ridica brațul stâng. Repetați și în cealaltă direcție, trăgând genunchiul stâng în sus.

Ridicați genunchii și întăriți coapsele

Exerciții de fitness pentru acasă 10 cele mai bune exerciții pentru bărbați

  1. Exerciții de fitness acasă – exercițiu de gândac

Acesta este un exercițiu abdominal extraordinar care vă va îmbunătăți flexibilitatea și echilibrul corpului, consolidând în același timp mușchii.

Cum să o facă: Intinde-te pe spate si indreapta-ti picioarele si bratele in sus. Extindeți brațul drept în spatele capului în timp ce coborâți piciorul stâng. Reveniți la poziția de pornire și repetați exercițiul schimbând laturile.

Ca un bug pe spate

Exerciții de fitness pentru acasă 10 Cele mai bune exerciții pentru bărbați Dead Bug

Acesta este un exercițiu complet pe corp

Exerciții de fitness la domiciliu 10 cele mai bune variante pentru bărbați

Sfat profesional: Nu uitați să vă încălziți cel puțin 5 minute înainte de a începe! Este important să vă încălziți corect înainte de a vă exercita pentru a preveni rănirea. Slăbiți-vă mușchii și articulațiile. Treceți sau mergeți un minut pentru a vă inima. Intindeți-vă, apoi începeți exercițiile zilnice de fitness!

Vă rog să nu uitați să vă încălziți!

Exerciții de fitness pentru acasă 10 cele mai bune exerciții pentru bărbați

Tine minte: Sănătatea este bogăție. Nu este niciodată prea târziu pentru a începe! Fă-ți un plan de antrenament. Decideți-vă, luați ceva timp din ziua plină și începeți să faceți aceste exerciții simple acasă. Mănâncă o dietă sănătoasă și rămâi fericit și mulțumit de tine!

Fii sănătos din punct de vedere fizic și psihic în timpul crizei Corona și rămâi activ!

Exerciții de fitness pentru acasă 10 cele mai bune exerciții pentru bărbați Abs

Puteți face aceste și alte exerciții de fitness în aer liber

Exerciții de fitness pentru acasă 10 cele mai bune exerciții pentru bărbați Flotări