Castron cu efect șofran

Efect de șofran – de ce acest condiment este neprețuit?

Chiar și în cele mai vechi timpuri, șofranul era considerat un condiment de lux care era rezervat în principal celor bogați și bogați. Condimentul nobil era un simbol al abundenței, abundenței și puterii. Vechii greci și egipteni știau bine acest condiment și l-au lăudat și lăudat.

Folosiseră șofranul nu numai ca condiment pentru preparatele delicioase, ci și ca remediu în medicina naturală. Pe atunci, șofranul era folosit pentru a combate astmul supărător și atacurile de tuse, dar și depresia, insomnia și stresul. Arsurile la stomac, crampele stomacale și pielea uscată au fost printre afecțiunile care au dispărut la fel de bine datorită șofranului.

Firele de șofran sunt selectate manualCastron cu efect șofran

Aurul roșu rafinează alimentele și este recunoscut ca un remediu natural

Efectul șofranului înflorește

Egiptenii și grecii au cunoscut și au apreciat condimentul în antichitate

Efect șofran trandafir și șofran argintiu

Femeile au preferat șofranul, deoarece a ajutat și împotriva crampelor menstruale, pentru bărbați a fost un remediu pentru turnarea prematură a spermei..

În Europa medievală s-au purtat războaie pentru șofran și falsificarea condimentului a fost pedepsită cu sentințe fatale.

De foarte mult timp, șofranul a avut un preț uneori mai mare decât aurul.

Șofranul este recomandat pentru ambele sexe pentru depresie și probleme cu sistemul sexual

Efect de șofran ales manual

Deserturile foarte sofisticate pot fi preparate cu șofran

Trandafir cu efect de șofran și desert cu șofran

În prezent, apreciem acest condiment pentru valorile sale aromatice și de sănătate. Șofranul conține peste 150 de uleiuri esențiale și compuși aromatici care au un efect revigorant și chiar afrodisiac asupra organismului uman. Cu parfumul său intens și gustul dulce-amar, ușor înțepător, șofranul conferă diferitelor feluri de mâncare o notă deosebită, unică.

Cu cât firele sunt mai roșii, cu atât șofranul este mai calitativ

Pachet de remedii cu efect de șofran

De-a lungul secolelor, s-au încercat falsificarea și colorarea șofranului

Remedii pentru efectul șofranului

Descoperirile cercetătorilor moderni atribuie șofranului o serie de avantaje. Se spune că condimentul are un efect pozitiv asupra sistemului nervos prin îmbunătățirea abilităților de învățare și memorie. Pacienții cardiaci și circulatori beneficiază, de asemenea, de efectul șofran, care reglează tensiunea arterială.

Efectele șofranului sunt tonice și afrodisiace

Pachet de remedii cu efect de șofran

Înainte de a-l lua, ar trebui să dizolvați șofranul în lichid

Efectul șofranului este mai mare

Cu toate acestea, dacă faceți prea mult dintr-un lucru bun și supradozați cu condimentul, vă puteți aștepta la consecințe mai puțin plăcute. Deoarece ceea ce este considerat o plantă medicinală cu consum normal provoacă otrăviri în cantități mai mari. Dacă se iau mai mult de 5 grame, amețeli, sângerări nazale și, în cel mai rău caz, o sarcină existentă poate fi întreruptă. Supradozajul de peste 10 grame poate avea consecințele fatale foarte probabile.

Acordați o atenție deosebită calității șofranului și, de asemenea, dozării acestuia

Garantie efect sofran