Cum să vă faceți pielea mai sănătoasă datorită mierii

Legendele spun că Cleopatra a folosit mai ales mierea pentru a-și menține frumusețea naturală. Probabil că asta va crede orice persoană care a încercat diverse rețete DIY cu acest delicios produs apicol. Nu există nici o iritație a pielii sau afecțiuni interne ale corpului care nu pot fi îmbunătățite cu miere.

Mierea este sănătoasă?

este miere albine sănătoase efect miere

Beneficiați de efectele sănătoase ale mierii

este miere sănătoasă masaj efect miere

De exemplu, mierea are un efect de întinerire. Mulți antioxidanți eficienți previn formarea ridurilor sau puteți strânge unele dintre cele existente.

Dar și pielea tânără poate beneficia foarte mult de miere. Acest produs deschide porii și îi curăță.

Frumusețea din natură

este miere frumusețe sănătoasă din natură efect de miere

Masti pentru piele pentru hidratare

Asigurați-vă că părul nu vă cade pe față în timp ce aplicați masca de miere. Astfel, pielea feței nu numai că va fi blândă, ci și curată și nu va fi lipicioasă după procedură. Luați o miere SL și aplicați-o pe față. Lăsați masca de miere aprinsă timp de 30 de minute și clătiți-o cu apă rece.

De asemenea, puteți face chiar și măști pentru piele și față cu miere

Honey mască de față sănătoasă efect miere

O altă mască hidratantă poate fi făcută și acasă din trei produse. Aveți nevoie de câte un lapte SL, miere și gălbenuș de ou. Aplicați consistența pe pielea curată și lăsați-o să funcționeze din nou timp de 20 de minute. Clătiți cu apă călduță.

Masaj la spate cu miere

Miere efect de masaj sănătos miereeste-miere-sanatoasa-fata-masaj-masca-fata-efect-miere

Lasă-te pe deplin să te relaxezi!

este miere sănătos masaj efect miere relaxare completă este miere sănătos frumos îngrijirea pielii efect miere

Curățarea feței cu miere

Cu următoarea mască de față naturală curățați pielea și, în același timp, îi donați mai multă umiditate. Pentru asta ai nevoie de migdale și acestea trebuie să fie măcinate. Două SL-uri ar trebui să fie suficiente. Se amestecă bine cu două miere SL împreună. Aplicați pe față folosind mișcări circulare de masaj. După o jumătate de oră, trebuie să clătiți cu apă călduță. De fapt, îți poți curăța tot corpul în acest fel. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de cantitatea adecvată de migdale, miere și lapte.

Mască facială de casă cu miere

Honey mască de față sănătoasă îngrijirea feței efect de miere

Loțiune pentru piele cu miere

Loțiunea de miere pentru piele este o altă formulă de frumusețe care s-a dovedit de-a lungul mai multor secole. Este bine pentru iarnă când pielea noastră este complet uscată. Se amestecă două linguri de miere cu două linguri de ulei de măsline. Dacă nu aveți pielea uscată și doriți să vă luminați puțin tenul, puteți adăuga un pic de lămâie. Aplicați această loțiune pentru piele timp de 20 de minute și apoi spălați-o bine.

Îngrijire blândă a întregului corp

este miere efect de loțiune de corp sănătos miere

Lămâi și miere pentru față

Această formulă este foarte bună pentru curățarea pielii feței. Este destul de agresiv, deci nu ar trebui să-l folosești atât de des. Lămâile conțin multă vitamină C și mulți antioxidanți, la fel ca mierea. Ele dublează efectul produselor, ca să spunem așa, și au un efect rapid și foarte vizibil. Pielea este curată și umedă, tenul tău este perfect.

Se amestecă albușuri, suc proaspăt de lămâie și miere

efectul de miere este sănătos miere face masca de față

Folosiți miere pentru a vă străluci părul

Puteți amesteca pur și simplu două linguri de miere cu apă și masați această consistență în păr. După o oră, clătește-ți părul cu un șampon neutru și admiră efectul lucios.

Balsam natural de păr cu miere

este miere sanatoasa miere masca de par efect miere

Lapte şi miere

Nu numai Cleopatra, ci multe alte frumuseți din antichitate scăldate în lapte și miere. Nu trebuie să fii atât de risipitor în aceste zile. În schimb, ar fi bine să amestecați jumătate de cană de miere cu jumătate de cană de lapte și să adăugați acest amestec la baie. Efectul va fi foarte bun chiar și cu această cantitate mică.

Încercați trucurile de frumusețe ale Cleopatrei

Miere lapte sănătos cu efect de miere băutură miere

Mănâncă miere

Vă rugăm să nu folosiți întregul borcan de miere pentru măștile de față și îngrijirea corpului. Mănâncă-l mai des! Consumul acestui produs vă va menține, de asemenea, sănătos și tânăr.

Mierea nu este doar sănătoasă, ci și foarte gustoasă

este miere sănătoasă miere efect sănătate din natură

Desert delicios cu miere

Lapte pana cotta cu miere si miere de caise sanatoasa