Evitați sfaturile de comportament agresiv

Așa ne înțelegem cu oamenii agresivi în viața de zi cu zi

Agresivitatea și oamenii agresivi sunt fenomene interesante. Adesea trebuie să găsim o modalitate de a le aborda în mod adecvat în viața de zi cu zi.

Ce se întâmplă în interiorul oamenilor agresivi?

Primul pas în relația cu astfel de oameni este înțelegerea. Când cineva este agresiv, de fapt, și-a pierdut controlul asupra lor și asupra relației lor cu lumea. Deci, agresiunea este o expresie a neputinței lor. Totul începe cu stimul, dezamăgire, frustrare și dorințe neîmplinite.

Comportament agresiv

comportament agresiv în sfaturile familiei

Emoțiile negative cauzate de acest lucru apar repede. Când ești echilibrat, îi controlezi. Dacă nu, atunci vă comportați necorespunzător și, în majoritatea cazurilor, agresiv.

Agresivitatea la femei

sfaturi de comportament agresiv femei agresive

Învățând din propriile greșeli atunci când suntem noi înșine agresivi

Pentru ca totul să nu pară prea teoretic, ar trebui să începem cu o autoanaliză. Cu toții avem momente în care suntem agresivi. Amintiți-vă câteva cazuri în care vi s-a întâmplat acest lucru. Ce se întâmpla în tine? Ce a provocat emoția și ce fel de comportament a provocat? Cum ar putea cineva să acționeze pentru a te face mai liniștit? A reușit cineva??

Uneori toată lumea acționează prea agresiv

comportament agresiv cum ar trebui să te descurci cu el

Cum ar trebui să ne comportăm față de ceilalți??

Cum ar trebui să ne ocupăm de agresiv este o întrebare prea generală. Pentru că are legătură cu gradul de agresivitate. Să începem cu faptul că avem de-a face cu o persoană care este egală cu noi. Să presupunem că agresiunea este doar verbală.

În primul rând, ar trebui să ne dăm seama că agresivitatea, în general, arată slăbiciune și complexe. Deci, s-ar putea să vă simțiți ca partea cea mai puternică. La fel ești tu … dacă nu reacționezi și cu agresivitate. Dacă faci asta, atunci ești la fel de slab.

Manipulați situația cu pricepere

comportament agresiv la sfaturi de lucru

Răsfățați-vă ca o persoană tristă

Persoana față de tine este tristă și oprimată. Cel mai bun mod de a-i contracara agresivitatea este să încerci să-l calmezi. Știi ce îi tulbură pe oameni? Atrageți argumente, direct sau indirect, care îi arată că nu are de ce să-și facă griji.

Găsiți o modalitate de a liniști cealaltă persoană

sfaturi de comportament agresiv agresivitate pasivă

Un parinte

Devine mai complicat atunci când depindeți de persoana agresivă. Vorbim despre un angajat senior sau despre șef. Dacă aveți o relație umană bună cu el, atunci încercați să negociați cu el în modurile descrise tocmai.

Dacă amabilitatea nu ajută și observați că această persoană agresivă profită de poziția sa pentru a vă abuza, atunci vorbim despre agresiune. Trebuie să știți că legea vă protejează de aceste incidente. Ar trebui să vă adresați instituțiilor corespunzătoare, mai ales atunci când avem de-a face cu un comportament agresiv constant. Hărțuirea este greu de dovedit, dar cu un avocat bun ai putea să o faci.

Violența și agresivitatea în rândul copiilor

comportamentul agresiv sfătuiește violența în școală

Violență fizică

Din păcate, uneori trebuie să găsim o cale de ieșire din situații periculoase pentru agresiune fizică. Ar trebui să cereți ajutor ori de câte ori este posibil și să încercați să nu fiți singur cu persoana furioasă. În unele situații, puteți evita violența fizică prin faptul că nu provocați persoana. Nu răspundeți la atacuri verbale și de altă natură. Amintiți-vă: persoana față de dvs. este slabă și supusă emoțiilor. Nu se poate controla. Dacă răspunzi provocărilor sale, el va pierde controlul și mai mult.

Nu răspundeți la atacuri verbale și de altă natură

comportament agresiv la copii sfaturi

De îndată ce vă dați seama că cineva este predispus la agresiune fizică, ar trebui să îl evitați și, eventual, să-l raportați autorităților competente.

Violență domestică

comportament agresiv printre sfaturile alcoolicilor