4 reviste de yoga în comparație – recomandările editorilor

Lumea revistelor a devenit atât de imensă în zilele noastre, încât poți pierde rapid urmele lucrurilor. Veți primi numeroase oferte de reviste din fiecare domeniu. Cum vă puteți concentra asupra revistelor de înaltă calitate? Principalul lucru aici este să vă faceți propriile cercetări și să le citiți cu răbdare. Dar este întotdeauna foarte practic și util dacă luați în considerare câteva rapoarte de test sau rezumate utile. Acestea oferă adesea pe scurt și succint cele mai importante informații și aspecte care vă așteaptă într-o revistă. Cel puțin așa este pentru noi în echipa de redacție. Așa că am decis să vă oferim o mică comparație de test în ceea ce privește revistele de yoga și pentru aceasta ne-am concentrat asupra celor 4 preferate. Toate acestea sunt disponibile în format tipărit și, desigur, prin abonament. Pe paginile lor de start, aveți o imagine de ansamblu bună și puteți comanda direct revistele.

Știri despre yoga

revistă yoga revistă de meditație actuală

Yoga Aktuell își încântă cititorii pasionați de mai bine de zece ani cu peste 100 de pagini pe număr. Stilul de scris este tânăr și obraznic și totuși foarte solicitant și plăcut. Sunt raportate tot felul de lucruri din lumea yoga. Diferite stiluri de yoga și asane sunt prezentate și explicate pas cu pas.

Raportează despre viața și filosofia yoghinilor și profesorilor de renume mondial și atrage atenția asupra noilor tendințe și evenimente. Ediția specială Yoga Aktuell Spezial a fost publicată o dată pe an din 2011, așa că veți găsi un CD special despre meditație în numărul nr. & Sănătate mintală. Aflați mai multe despre www.yoga-aktuell.de

revista yoga numărul curent 97 aprilie 2016

revista yoga actuală numărul special special 5 meditație mindfulness cd

Jurnalul de yoga

revistă jurnal yoga asanas ayurveda satisfacția încrederii în sine

Cunoscută și stabilită în țările vorbitoare de limbă engleză din 1975, revista este de asemenea pe piață în limba germană din 2009. Flerul său retro inconfundabil nu poate fi trecut cu vederea. Cu toate acestea, sau tocmai din această cauză, Yoga Journal câștigă inimile cititorilor rapid și ușor. Oferta de lectură se adresează în primul rând persoanelor cu vârste cuprinse între 25 și 50 de ani, pentru care yoga nu înseamnă doar mișcare armonioasă, ci înseamnă și un stil de viață holistic. Pe lângă instrucțiunile de meditație și interviurile interesante, veți găsi, de asemenea, numeroase rețete și sfaturi de zi cu zi pentru mai multă durabilitate și sănătate bună. Noul număr al revistei raportează z. B. despre ultimele descoperiri în materie de carbohidrați cu conținut scăzut de carbohidrați și dezvăluie câteva exerciții ale partenerului pentru spate. Aruncați o privire la www.yogajournal.de.

revistă yoga revistă revistă număr special yoga acasă

revista yoga revista magazin nou ediție 2016

Viveka

revistă yoga viveka broșuri pentru yoga

Viveka nu este o revistă convențională de yoga, ci mai degrabă „caiete pentru yoga”. Așa se distinge Viveka Magazin față de celelalte reviste de yoga. Și nu numai prin conținutul său științific, ci și prin aspectul specific. Această lectură solicitantă este făcută pentru toți yoghinii conștienți de sănătate. Nici nu este de mirare, având în vedere că editorii sunt medici. Directorii Centrului de Yoga din Berlin sunt specializați în yoga ca prevenire și ajutor cu diferite boli și ca supliment la diferite terapii. Deși Viveka este tipărit doar de două ori pe an, edițiile de 50 de pagini oferă informații de înaltă calitate, de specialitate, despre aspectele fundamentale ale învățăturii antice numite yoga. Aflați mai multe la www.viveka.de

YogaVision

revista yoga yogavision akademie austria

Publicată de Yoga Akademie Austria, această revistă aduce de două ori pe an cele mai noi știri din lumea yoga. Stilul de scriere este clar și simplu. Vor exista rapoarte despre tehnici și evenimente de yoga, precum și alte proiecte și cărți viitoare. Trebuie doar să fii atent! Mulți cititori raportează că există un „risc de dependență” aici. Și ceea ce este și mai bun este că revista este deschisă gratuit www.yogaakademie-austria.com este de a obține.

revista yoga yoga academy austria logo

Sperăm că ți-a plăcut scurtul nostru raport și ți-ai dat idei noi. Rămâi inspirat și urmează calea yoga cu ușurință și armonie, dar și cu o gândire și o atenție sănătoase!

Namasté

Descoperiți unitatea perfectă a vieții!

revista yoga asana semiluna luna femeie cer cer

Puteți încerca, de asemenea, împreună cu partenerul dvs.

revista yoga asana războinic cuplu practică yoga

Găsiți meditația care vi se potrivește cel mai bine

revista yoga asanas corp minte echilibru sufletesc

Yoga pentru gravide

yoga revista yogaasanas însărcinate

Yoga pentru copii

revistă yoga practică asanas fitness

Copiii mici intră în yoga mai ușor și mai repede

revista jurnal yoga kinder asanas

Dar niciodată nu este prea târziu pentru a începe

revista yoga revista online asana yogapraxis

Oprește-te și bucură-te de viață!

revistă yoga practică yoga meditație mindfulness piscină femeie