Noaptea a fost de neuitat și petrecerea … pur și simplu uimitoare! Doar dacă greața și durerea de cap nu ar mai fi fost acolo! Cumva ai băut una sau mai multe băuturi mai mult decât de obicei. Acum sfaturile împotriva mahmurelii sunt la ordinea zilei. Din fericire, am enumerat câteva pentru dvs. în următoarele câteva rânduri.

Sfaturi utile împotriva mahmurelii satisfăcătoare?

sfaturi împotriva durerilor de cap mahmureală

De ce vine mahmureala după alcool?

Drept urmare, alcoolul duce la pierderea de lichid în organism și, ulterior, la un dezechilibru între diferitele minerale precum calciu, magneziu, potasiu, sodiu și apă. De aici și durerea de cap puternică, greața și senzația inconfortabilă de sete. Adesea vă simțiți amețit și cu greu vă puteți suporta propria respirație urât mirositoare.

De asemenea, nu este de mirare, deoarece organismul uman percepe în mod natural alcoolul ca un fel de otravă și încearcă să scape de el cât mai repede posibil, fie prin vărsături, fie prin diaree..

Deși ultima petrecere a fost la fel de plăcută și de neuitat, simptomele consumului excesiv de alcool a doua zi sunt uneori aproape insuportabile. Puteți jura imediat: atât. Nu mai beau niciodată alcool! În companie bună, această promisiune pentru tine este uitată rapid și ești pe deplin implicat … din nou cu paharul în mână.

Câteva sfaturi bune pentru mahmureală pot fi întotdeauna utile

sfaturi împotriva mahmurelii

Ei bine, poate data viitoare vei putea bea doar puțin alcool. Cu toate acestea, pentru a fi în siguranță, vă oferim deja 5 sfaturi eficiente împotriva mahmurelii și vă dorim o petrecere grozavă fără dureri de cap și greață după aceea!

Primul sfat: apă minerală înainte de culcare

sfaturi de apă minerală împotriva mahmurelii

Este foarte important să compensați deficitul de lichide și minerale din organism cât mai curând posibil. Prin urmare, este recomandabil să beți cel puțin un pahar de apă minerală nu numai înainte de a consuma alcool, ci și cu puțin timp înainte de culcare. Câteva stropi de lămâie proaspătă în apă ar fi, de asemenea, bine dacă puteți tolera bine citricele, desigur.

Sfatul 2: mâncați un ou crud dimineața

sfaturi de ou crud împotriva mahmurelii

Fă ca americanii! Condimentați doar un ou crud cu puțină sare, piper și suc de roșii și beți-l afară. Puteți încerca, de asemenea, cu alte condimente preferate, cum ar fi turmeric, sărat sau nucșoară, de exemplu. Chiar dacă beți oul pur pur, în curând îi veți simți efectele benefice.

Sfatul 3: micul dejun adecvat poate face minuni

sfaturi împotriva mușlii mahmurelii cu fructe

Alimentele grase, după o anumită perspectivă, neutralizează alcoolul din organism, motiv pentru care unii oameni recomandă un mic dejun englezesc complet gras dacă aveți mahmureală. În același timp, însă, o astfel de masă este adesea destul de grea în stomac. Prin urmare, nu este chiar recomandat pentru reclamații după un consum excesiv de alcool. Este mai bine să pregătiți un mic dejun ușor, sănătos, cu iaurt natural, fulgi de ovăz și fructe proaspete la alegere. Kefirul sau Ayranul cu puțină sare ar trebui să te ajute, de asemenea, foarte mult.

4. Sfat: Alka-Selzer vă poate ajuta ocazional

seltzer medicamente alka fizz albastru înveliș de fundal

Deși Alka-Selzer este utilizat pentru multe afecțiuni și poate fi obținut în farmacii fără prescripție medicală, tot nu trebuie uitat că acesta este un medicament. Ingredientul activ din acesta este de fapt aspirina și dacă nu o puteți tolera sau aveți un stomac mai slab, nu trebuie să luați Alka-Selzer fără sfatul medicului. Cu toate acestea, în multe cazuri, acest medicament ajută destul de bine, iar la persoanele complet sănătoase aduce întotdeauna ameliorarea simptomelor mahmurelii.

Sfatul 5: Obțineți o doză suplimentară de aer proaspăt

sfaturi împotriva mahmurelii plimbându-se în parc

Pe lângă băuturile și mâncărurile potrivite, o plimbare afară este cu siguranță unul dintre cele mai bune sfaturi împotriva mahmurelii. Pentru că în acest fel îți faci circulația din nou și îți aprovizionezi sângele cu mai mult oxigen, care este urgent necesar după o noapte grea de petrecere.

Notați cu atenție aceste 5 sfaturi puternice pentru mahmureală și aplicați-le după cum este necesar. Vă dorim o dispoziție bună, petreceri grozave și, mai presus de toate, o zi fără mahmureală după aceea!

Bea multă apă plată cu lămâie și mentă!

apă de lămâie cu vârfuri de mentă împotriva mahmurelii

Smoothele verzi sunt, de asemenea, foarte utile pentru o mahmureala persistenta

sfaturi de smoothie verde împotriva mahmurelii

Alte lichide sănătoase recomandate sunt apa de cocos, ceaiul de ghimbir și sucurile proaspăt stoarse

sfaturi de apă de cocos împotriva mahmurelii

sfaturi împotriva ceaiului de ghimbir cu mahmureală

sfaturi de suc de portocale proaspăt stoarse împotriva mahmurelii

De asemenea, încercați să mâncați legume la abur și fructe proaspete pe tot parcursul zilei!

proteine ​​legume fructe sfaturi împotriva mahmurelii