coola husbilar och husvagnar

Glada följare: 11 häftiga husbilar och husvagnar

Finns det något bättre än att resa iväg och gå dit känslan leder oss? Det är mycket lättare att packa ihop och ta vägen för en improviserad campingtur när du har en husbil eller husbil som väntar på att ta dig och din resa till nya landskap.

Dessa husbilar och husvagnar har funktionalitet och stil på sin campingresa som skiljer sig mycket från de trånga resorna du förmodligen känner från din barndom.

Lunar Yukon minihus

coola husbilar och husvagnar reser praktiskt taget

Insidan av denna husvagn – riktigt bekväm

svala-husbilar-och-husvagnar-takbelysning

Laird Herbert från Yukon skapade denna lilla 15 kvadratmeter stora husbil som ett miniatyralternativ till det traditionella huset. Det lilla huset är tungt och har extra dämpning för att uppfylla kraven i de hårda förhållandena. Den har en förvånansvärt stor mängd lagringsutrymme med tanke på sin lilla yta, samt ett fullt utrustat kök och en loftsäng över genomsnittet.

252-graders husbil

coola husbilar och husvagnar auto modern röd

Huset öppnas som en bok, där varje sida öppnar ett nytt rum coola husbilar och husvagnar yanko design

Formgivarna Stephanie Bellanger, David Dethoor, François Gustin och Amaury Watine har projekterat en unik husbil med idén om ett rymdskepp. När du når en campingplats där du vill bo över natten kommer en skärm runt för att skydda dig från myggorna och skapa privat utrymme åt dig.

Colim husvagn

coola husbilar och husvagnar futuristisk design

En minibil och ett stort vardagsrum

coola husbilar och husvagnar är futuristiskt åtskilda

Colim Caravan -konceptet låter sina mobila boende välja att ta med sig hela huset eller helt enkelt köra bilen. Colim (Colors of Life in Motion) är en husbil i två delar: en minibil och ett stort bostadsutrymme. Båda är vanligtvis anslutna, men de kan separeras vid behov. Så du kan lämna delen av lägenheten och köra runt med bilen utan hämningar.

Flercellig multicellig husvagn

coola husbilar och husvagnar auto vinklad vit

Resenärer som har svårt att hitta lämpliga husbilar eller husbilar skulle se fram emot flercellskonceptet för mer anpassning. Mehrzellers designers säger att de arbetar med kunder för att bättre förstå vad de verkligen behöver och sedan bilda en helt personlig husvagn. Varje gång ska det se ut som om du organiskt hade utvecklat en cell.

VW Westfalia Solar husbil

westfalia volkswagen solar caravan husbil husvagn solar

Volkswagen Westfalia har länge varit en populär symbol för hippiekultur och frihet

coola husbilar och husvagnar westfalia volkswagen

 Designern Alexandre Verdier ville förbättra körkvaliteten i Westfalia, så han byggde den miljövänliga och lyxiga Volkswagen. Husbilens tak är utrustat med solpaneler som samlar maximal energi från solen. Ett luftfjädringssystem sänker skåpbilen så att den parkeras mer stabilt. Pop-up-taket möjliggör även en andra våning. Denna husbil skiljer sig mycket från den vanliga Volkswagen. Detta kan fås för en rejäl prislapp från $ 26 000 till $ 69 000.

Ekokapsel

coola husbilar och husvagnar bil glamorösa

Kapseln är en 6-sitsig och kan öppnas när det är fint väder

coola husbilar och husvagnar bildesign

Den här lilla trailern söker inte uppmärksamhet från andra resenärer – den blandar sig faktiskt ganska bra med omgivningen. Eco -kapseln är avsedd för gemensamt bruk, så varje kapsel är ansluten till nästa för att bilda ett elektriskt system. Varje system har antingen ett vindkraftverk eller takpaneler för att möta invånarnas energibehov på ett miljövänligt sätt. Den blanka ytan är gjord av dryckesburkar, som speglar omgivningen och kapseln alltid stör det. Kapseln är en 6-sitsig och kan öppnas när det är fint väder så att resenärer bättre kan njuta av den naturliga skönheten.

Midget Bushtrekka

coola husbilar och husvagnar campingcykel

De ultragröna resenärerna skulle till och med föredra att ta en cykel istället för en bil

modern cool husbil husvagn tält cykel

Midget Bushtrekka gör denna dröm verklighet med den robusta släpvagnen som är fäst på din cykel. Ett tält ger ett praktiskt sovalternativ för när du är ute och reser.

Innovan

coola husbilar och husvagnar innovativa

Innovan -serien har nya definitioner för husvagnar, husvagnar och släpvagnar

coola husbilar och husvagnar i farten Istället för de vanliga tjocka och lådformade sakerna är Innovan-produkterna fina och aerodynamiska. Vid körning är husbilens tak väldigt lågt, så att bilen utsätts för mindre luftmotstånd. När det står stilla finns det mycket mer inre utrymme tack vare popup-fönster.

  Bulleit Frontier Whiskey Woody

coola husbilar och husvagnar träytor

Det finns nog inget annat hängsmycke så snyggt eller roligt som den här

coola husbilar och husvagnar drickbar mat

 Du kan inte tälta inuti eller ens gömma dina trädgårdstolar. Men där det saknas campingplats, kompenserar ren stil för det. Whiskey Woody är en bar med full service i en klassisk trailer, inklusive ett pokerset och överdådiga lädermöbler.

Modern husbil

coola husbilar och husvagnar liten mobil lägenhet

Du kan inte ens föreställa dig att det finns en riktig liten bostad i denna husvagn

coola husbilar och husvagnar koncept

 I det vikta stället ser Mehdi Hidari Badies design det som en mobil lagringsenhet. Men när du når din destination, utvecklas denna moderna husbil till ett hus som ser ut som de vanliga husbilarna. Lätt men robust, detta hus är byggt av miljövänliga återvunna material. Överst finns solpaneler för husets konstanta strömförsörjning.

Opera mobil lägenhet

coola husbilar och husvagnar solseglar

Operas lägenhet är en vacker, elegant husbil

coola husbilar och husvagnar vita solseglar

Även om de flesta tycker att camping är grovt, så behöver man inte avstå från lyx på en campingtur helt och hållet. Opera Mobile Apartment är en vacker, elegant husbil med formen och stilen i operahuset i Sydney. I denna svit kan campare ta med sig lite lyx, oavsett var de befinner sig.