Credeți sau nu, există și tendințe în băuturi. Unele băuturi foarte populare cuceresc brusc scena, devin deosebit de populare și apoi merg încet în uitare. De exemplu, în urmă cu 2-3 luni și-au luat rămas bun de la clasicul cappuccino, deoarece noua cafea Dalgona a capturat inimile multor mătuși de cafea din întreaga lume. Dar acum, cu puțin înainte de începutul verii 2020, situația se schimbă diametral. Oamenii vor să-și recapete silueta de vis în câteva săptămâni și să înceapă noul sezon sănătos și în formă. De aceea, în prezent sunt solicitate ceaiurile și băuturile de detoxifiere care vă fac subțire, vă stimulează metabolismul și purifică corpul. O astfel de băutură la modă este, fără îndoială, sucul de țelină. În cele ce urmează, veți afla ce altceva ar trebui să știți despre efectele acestei băuturi detoxifante asupra sănătății și cum puteți pregăti singuri suc de țelină proaspătă acasă!

Sănătos, proaspăt, detoxifiant – sucul de țelină este în prezent pe buzele tuturor!

Suc de țelină două pahare de băutură verde la modă Țelina lipeste frunze

  • Sucul de țelină câștigă rapid popularitate

Verdele lichid este în tendințe pe social media de ceva vreme, în special Instagram și Twitter. Sucul de țelină a devenit foarte popular datorită publicației „Medical Medium” de către guru-ul american în nutriție și autorul bestsellerului Anthony William.

A început o mișcare de wellness online. Aceasta are numeroși fani și adepți. Inclusiv personalități cunoscute din spectacole precum Gwyneth Paltrow și Miranda Kerr. Așa s-a creat un remediu din băutura verde proaspătă. Trebuie să-l beți proaspăt stors, de preferință dimineața pe stomacul gol. Cutia este de aproximativ 500 ml pe zi, dar puteți începe cu cantități mai mici. Hashtagul „celeryjuice” proclamă că un pahar de suc de țelină dimineața vă va aduce multe beneficii pentru sănătate. Este adevărat sau doar un mit modern, vom explica într-o clipă.

 De la smoothie verde la băutură medicinală!

Suc de țelină un pahar de băutură verde la modă se lipesc de țelină lângă el

 Experții în sănătate se referă la sucul de țelină drept noul elixir de sănătate.

Suc de țelină, băutură verde la modă, bastoane de țelină lângă el

  • De ce se numește sucul de țelină un remediu și elixir?

Sucul de țelină este, desigur, făcut din țelină. Legumele crocante sunt folosite în salate, servesc ca agent aromatizant în sosuri și scufundări și pot fi consumate crude, fierte, prăjite sau aburite. Legumele verzi conțin numeroase vitamine, minerale și super elemente. Acestea sunt apoi prezente și în sucul proaspăt stors. De exemplu, vitamina K, care întărește oasele, sau vitamina C, despre care se știe că este un bun antioxidant și are un efect antiinflamator. În plus, există și vitamine din grupul B, beta-caroten și vitamina A în tulpinile de țelină, toate acestea stimulând metabolismul. Se adaugă potasiu, fier, magneziu, mangan, potasiu și fosfor. Această combinație minunată poate aduce numai beneficii pentru sănătate.

Bețele de țelină verde sunt pline de vitamine, minerale și super elemente.

Suc de țelină bastoane de țelină verde foarte sănătoase pline de vitamine minerale super elemente

 

  • Care sunt beneficiile pentru sănătate ale sucului de țelină??

O mulțime de minuni pentru sănătate sunt atribuite sucului de țelină. Iată cele mai importante avantaje ale băuturii verzi la modă dintr-o privire.

  • Promovează digestia: Se spune că sucul de țelină ajută la problemele stomacale și intestinale, stimulând digestia. Astfel, flatulența și constipația sunt prevenite, arsurile la stomac, sindromul de colon iritabil și diareea sunt ameliorate;

 

  • Are efecte antiinflamatorii: Datorită vitaminelor și mineralelor, sucul de țelină este alcalin și are un efect antiinflamator. În acnee și eczeme, de exemplu, în curând îmbunătățește pielea. În plus, ajută la probleme articulare, boli reumatice și boli autoimune;

 

 În medicina chineză, țelina este folosită ca remediu natural pentru rhema și hipertensiune arterială.

Potrivit medicinei chineze, sucul de țelină ajută împotriva hipertensiunii arteriale în Rhema

  • Întărește oasele și inima: Datorită conținutului ridicat de vitamina K, se spune că sucul de țelină întărește oasele și inima. Are un efect de purificare a sângelui, detoxifiant și antihipertensiv;
  • Bine împotriva deshidratării: Deoarece sucul verde constă în aproximativ 92% apă, contracarează deshidratarea. Dacă îl bei dimineața, corpul tău va fi hidratat. Pielea ta va începe să strălucească;

 Bea un pahar de suc de țelină dimineața și kilogramele vor cădea singure!

Suc de țelină băutură verde proaspăt stoarsă, detoxifiant sănătos

  • Creșterea energiei pentru întregul corp: Cu un pahar de suc proaspăt stors dimineața, începeți ziua energic și în formă. Datorită vitaminelor și mineralelor pe care le conține, sucul de țelină este un concentrat bogat în substanțe nutritive care vă oferă multă energie;
  • Are un efect detoxifiant și reduce greutatea: Deoarece băutura verde la modă este extrem de scăzută în calorii și are un efect detoxifiant, dacă o bei regulat, pierzi în greutate în exces și devii mai subțire și mai elegantă. Kilogramele scad parcă de la sine, dar nu îți este foame, te simți în formă și bine.

Noul hype slăbire este aici!

Sucul de țelină verde miracol bea noua hype de slăbire

  • Cum puteți pregăti singuri sucul de țelină la modă acasă??

Un lucru în avans: sucul de țelină poate fi cumpărat și ca băutură gata preparată, de exemplu în magazine organice, supermarketuri sau în baruri cu sucuri din orașele mari. Dar cu cât este mai proaspăt, cu atât mai bine! Are un gust grozav atunci când îl stoarceți acasă. Pentru a-l pregăti, ai nevoie doar de bețișoare, nu de tubercul! Un storcator poate fi de mare ajutor. Pentru un pahar de băutură verde veți avea nevoie în medie de cinci până la șase tulpini de țelină. Acestea trebuie mai întâi curățate, spălate și apoi tăiate aproximativ în bucăți mici. Acestea intră apoi în storcător și într-un minut vei avea elixirul tău de sănătate!

 Sucul de țelină se prepară ușor acasă.

Pregătiți suc de țelină acasă Utilizați un storcător

 Tulpinile de țelină trebuie tăiate aproximativ în bucăți mici.

Suc de țelină Tăiați grosolan tulpinile de țelină pentru prepararea sucului

Dacă nu aveți storcător acasă, puteți folosi blenderul. Adăugați aproximativ 100 ml de apă pe băț pe tulpinile de țelină, faceți piure fin și apoi filtrați. Puteți rafina băutura în funcție de gustul dvs., de exemplu cu mere, castraveți, morcovi, suc de lămâie sau cu un vârf de piper Cayenne.

Sfat suplimentar: Unii oameni sunt sensibili pentru că nu tolerează bine țelina! Dacă suferiți de boli de rinichi sau sunteți gravidă în prezent, vă sfătuim cu tărie împotriva băuturii verzi la modă!

 Sucul de țelină este apreciat de mulți ca un medicament natural!

Suc de țelină Femeie tânără care bea verde înmuiat, sănătos, potrivit, miracol natural

 Puteți rafina băutura verde cu morcovi, mere, spanac și semințe de chia.

Suc de țelină Baton de țelină Morcovi Mere Frunze de spanac semințe de Chia

Suc de țelină țelină lipeste două mere verzi frunze de spanac

100% pur – un remediu natural.

Sucul de țelină spală tulpinile de țelină frunze bucăți tocate într-un castron

Suc de țelină Tăiați tulpinile de țelină într-un castron

Suc de țelină proaspăt spălat tulpini de țelină remediu natural