Cine ar fi numit Domnul Pădurilor și de ce? În articolul de astăzi am dori să vă atragem atenția asupra faptului că această plantă sănătoasă este deja în plină înflorire și poate fi colectată. Woodruff – o plantă medicinală sau o delicatesă culinară? De ce nu amandoua? În curând veți afla mai multe despre proprietățile sănătoase ale lemnului, unde îl puteți colecta și ce alimente și băuturi delicioase pot fi preparate cu el. Desigur, am selectat rețete preferate de lemn. Dar, bineînțeles, ne-am gândit și la clasic, poate fi un pumn, și vă oferim sfaturi despre cum să îl faceți cel mai bun. Ești la fel ca noi vrăjit de parfumul lemnului și ai vrea să știi de ce? Apoi, așezați-vă confortabil și cufundați-vă în parfumul dulce al florilor de lemn.

Cu toții ne plac rețetele de lemn, mai ales la începutul verii 

retete waldmeister berliner weisse

De ce sunt atât de populare rețetele din lemn??

Florile tandre și albe ale lemnului pot fi culese și uscate din aprilie până în iunie. Parfumul ierbii uscate este și mai intens și este ideal pentru rafinarea băuturilor și a meselor. În medicina populară, planta este considerată un remediu pentru bolile venoase și tulburările circulatorii.

De asemenea, puteți crea perne de plante împotriva insomniei, combinând lemnul cu lavandă și balsam de lămâie. Parfumul lemnului te calmează și îți oferă o senzație de siguranță și lipsită de griji. Mirosul minunat este, de asemenea, asociat cu începutul verii și numeroasele festivaluri care sunt sărbătorite în mod tradițional în luna mai.

Parfumul pădurii este inconfundabil, una dintre caracteristicile care determină planta

plante de rețete waldmeister

Din păcate, din motive de înțeles, a trebuit să ne dorim dansul în luna mai a acestui an, dar, sperăm, că vom putea ajunge din urmă vara. Deci, acum este important să colectați suficientă plantă, astfel încât să aveți o răcorire naturală și aromatică la îndemână în zilele toride de vară.

Acum știi cum să faci un extract din lemn și poți să-l folosești pentru a face deserturi delicioase 

retete waldmeister planta verde

Cum pregătești singur bolul tradițional?

Cea mai faimoasă băutură pe care o prepară multe familii în diferite ocazii este, fără îndoială, pumnul din mai. Sezonal îl puteți obține în combinație cu bere în multe restaurante. Acum am vrea să aflăm cum îl puteți pregăti singur. Depinde de dvs. să decideți dacă doriți să vă bucurați de alcoolic sau nealcoolic.

Rețete Woodruff: Pumnul din mai este, fără îndoială, simbolul lunii mai 

Waldmeisterbowle

Aproape ai putea spune că pumnul de lemn este simbolul lunii mai.

ingrediente: 1,5 l vin alb refrigerat sau suc de struguri ușor, 250 ml vin spumant refrigerat (cu sau fără alcool) sau apă minerală, 1 mână de lemn (uscat sau ofilit 2-3 zile după culegere), lămâie, bol.

Nu îndrăzniți să faceți singuri o infuzie de lemn, atunci puteți obține un sirop gata preparat în magazinele de produse naturiste 

rețetele waldmeister pot pumni sugestia rețetei waldmeister

pregătire: Mai întâi umpleți vasul până la jumătate cu vin sau suc de struguri. Așezați o lingură sau o lingură mare de lemn peste vas și atârnați buchetul de lemn, astfel încât să fie cu susul în jos în vin sau suc de struguri. Lăsați totul să stea timp de 10-30 de minute și îndepărtați arbustul. Prudență! Tulpinile conțin substanțe amare și nu trebuie să fie scufundate. Acum puteți umple vasul cu vin spumant, vin, apă sau suc și rafinați-l cu câteva stropi de suc de lămâie înainte de a servi.

Tulpinile conțin substanțe amare, deci nu trebuie să fie scufundate în suc

rețetele waldmeister pot da cu pumnul

Puteți folosi același principiu pentru a prepara un extract din plantă în apă sau lapte și utilizați lichidul pentru a prepara budinci sau produse de patiserie.

Extractul de lemn poate fi creat în orice lichid și prelucrat în alte deserturi 

waldmeister rețete prăjituri

Înghețată cu un indiciu de cornwort – una dintre cele mai bune rețete de lemn

rețetele waldmeister pot provoca înghețată în bol

Identificați lemnul și reduceți la minimum riscul de confuzie

Din păcate, plantele medicinale sănătoase și utile au adesea un doppelganger care nu este neapărat inofensiv. Cum puteți identifica corect arbuștii și evitați confuziile? Iată câteva indicații: Puteți vedea planta parfumată la umbra fagilor în luna mai, dar poate prospera și într-un loc umbros din grădină.

Fără alcool poate avea un gust la fel de răcoritor și bun ca originalul

rețetele waldmeister pot bate băutura

Băutura este preparată rapid și poate fi o soluție bună și sezonieră chiar și cu o vizită surprinzătoare

rețete waldmeister vin spumant

Prudență! Nu utilizați niciodată lemn în combinație cu medicamente circulatorii sau în timpul sarcinii!

retete waldmeister grădină de plante Floarea este albă și în formă de pâlnie. Petalele sunt ascuțite. 6 până la 8 pliante apar la aceeași înălțime și formează un vârtej. Dacă nu sunteți sigur dacă ați găsit efectiv lemn, așteptați ca planta să înflorească, deoarece parfumul floral este cu adevărat inconfundabil. Mulți dintre noi știm înghețata Woodruff și, bineînțeles, jeleul care miroase a Woodruff. Unii asociază parfumul cu vanilie, fân sau miere din cauza asemănării.

Savurați din plin darurile naturii în fiecare anotimp 

rețete waldmeister rețete de înghețată de plante

Pregătiți deserturi ușor digerabile, cu aromă de lemn 

waldmeister recipes maitorteSe mai pot găsi gospodării în care sunt așezate între haine pungile mici, cu crenguțe uscate, împotriva moliilor. Chiar dacă puteți recunoaște bine planta, aveți grijă la dozarea ei! Evitați utilizarea lemnului dacă luați medicamente circulatorii sau în timpul sarcinii!

Bucurați-vă de ziua lungă după muncă cu o băutură răcoritoare din propriul amestec 

waldmeister rețete vin

Puteți obține un pumn de bere de grâu în multe restaurante în această perioadă a anului

rețete waldmeister vin spumant

Frunzele și florile lemnului își dezvoltă mirosul specific dacă le lăsați să se ofilească cel puțin o zi

rețetele waldmeister pot pumni rețeta pumni waldmeister

retete waldmeister titlul plantei

retete waldmeister sirop waldmeister